Skiferie i Bardonecchia (Italien)

Rejsebureauer til Bardonecchia: SnowTrex.dk, Sunweb

Masser af stolte traditioner er noget af det der præger Bardonecchia. Der er her blevet afholdt flere World Cup løb, men det største var, da Vinter-OL 2006 lagde snowboard-konkurrencen i Bardonecchia. Pisterne er særdeles øde i ugens løb, og når weekenden kommer, benytter mange italienere lejligheden til at komme til Bardonecchi og nyde solen. Stedet er et rent off piste paradis, når der er faldet nysne, med masser af gode pister i læ af skov. Der er svømmehal, skøjtebane og tennishal.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bardonecchia
Byen: 1312 m.o.h.

140 pister i alt
30 km blå
95 km rød
15 km sort

Lifter: 24 stk. / 22.000 pers/time

Slæbelifter: 17
Stolelifter: 7
Masser af stolte traditioner er noget af det der præger Bardonecchia. Der er her blevet afholdt flere World Cup løb, men det største var, da Vinter-OL 2006 lagde snowboard-konkurrencen i Bardonecchia. Pisterne er særdeles øde i ugens løb, og når weekenden kommer, benytter mange italienere lejligheden til at komme til Bardonecchi og nyde solen. Stedet er et rent off piste paradis, når der er faldet nysne, med masser af gode pister i læ af skov. Der er svømmehal, skøjtebane og tennishal.

Udvalgte skirejser fra Bardonecchia

Søg efter skirejser

Residence Tabor

Den velholdte 3-stjernede Residence Tabor ligger i centrum af Bardonecchia, kun ca. 50 m fra de nærmeste indkøbsmuligheder. Der holder en skibus ca. 50 m fra indkvarteringen, som bringer gæsterne let til skiområdet Bardonecchia (ca. 1,5 km). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator (kun indtil 2. sal), Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås Frejus Card, som giver mange rabatter som fx på restauranter, i butikker samt skiskole og skiudlejning (der tages forbehold for ændringer Læs mere

Billeder og video fra Bardonecchia


Brugernes anmeldelser af Bardonecchia

Skiterræn
4,67
Liftsystem
2,67
Afterski
2,33
Byen
4,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
0,00
Bardonecchia har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 3 anmeldelser.
Langt men godt - Anmeldt d. 03/02 2004 18:24 - Oprettet af Kresten

Der er godt nok langt til Bardonecchia, men den oplevelse jeg har haft men stedet er alligevel god! Området er tilpas stort til en uge på ski samt brede piste. Da der afholdes vinterol i 2006 er de i fuld gang med at renovere anlæget, der dog er præget af nogle gamle lifte, dette opvejes dog af at der ingen Læs mere

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
8ºC
0,0 mm
2,8 m/s
nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
17ºC
7ºC
0,4 mm
3,9 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
10ºC
0,6 mm
3,1 m/s
vest-nordvest
Fredag
Let regn
Let regn
12ºC
7ºC
2,0 mm
2,7 m/s
nord-nordvest

Kort over Bardonecchia

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bardonecchia. Klik på nålene for mere info. Der er 1512 km fra Kolding til Bardonecchia.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen