Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Claviere (Italien)


Claviere er end mindre italiensk by, der ligger lige ved grænsen mellem Italien og Frankrig med en times afstand af Torino lufthavn. Selvom Claviere er end mindre by, så bliver man bestemt ikke snydt for skiområdet, der sammenlignet er rigtig godt. Skiområdet har tilmed rigtige gode sneforhold, så det ikke bliver en mangelvare på skiferien. En skiferie i Claviere passer bedst til gruppen af folk, der går mest op i ski, og ikke har det store behov for afterski på deres skiferie, da disse muligheder er begrænset.Claviere og Milky Way byder på m450 km pisterClaviere står i sig selv for 50 km pister, men stedet er en del af... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Claviere
Skiområdet: 1473-2823 m.o.h.
Byen: 1760 m.o.h.

25 km pister i alt
5 km blå
18 km rød
2 km sort

Lifter: 12 stk. / 11 pers/time

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 6
Mere information om Claviere under banneret
Claviere er end mindre italiensk by, der ligger lige ved grænsen mellem Italien og Frankrig med en times afstand af Torino lufthavn. Selvom Claviere er end mindre by, så bliver man bestemt ikke snydt for skiområdet, der sammenlignet er rigtig godt. Skiområdet har tilmed rigtige gode sneforhold, så det ikke bliver en mangelvare på skiferien. En skiferie i Claviere passer bedst til gruppen af folk, der går mest op i ski, og ikke har det store behov for afterski på deres skiferie, da disse muligheder er begrænset.

Claviere og Milky Way byder på m450 km pister

Claviere står i sig selv for 50 km pister, men stedet er en del af Milky Way området, og du har derved mulighed for at køre på 400 km pister, hvis du er på skiferie i Claviere. Da skiområdet ligger så tæt på den italiensk-franske grænse, er det muligt at krydse grænsen til Frankrig og Montgenevre skiområdet.

Skiskole for børn og nybegyndere i Claviere

Der er ingen problemer med at tage børn eller nybegyndere med på sin skiferie til Claviere, da byen har en skiskole, der er kendt for kvaliteten af deres undervisning. Skiområdet er også rigtig godt for nybegyndere og øvede, mens udfordringerne for de gode hurtigt kan blive små, medmindre de udforsker større dele af Milky Way området.

Stå på langrend i Italien

Kan du også lide at stå på langrend, så er det muligt at få et afbræk på skiferien, da Claviere har et 35 km langt langrendsområde.

Billeder og video fra Claviere


Brugernes anmeldelser af Claviere

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Claviere under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Regn
Regn
8ºC
1ºC
0,7 mm
3,4 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
4ºC
0,3 mm
2,8 m/s
sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
5ºC
1ºC
0,0 mm
2,2 m/s
nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
13ºC
1ºC
0,0 mm
1,9 m/s
vest

Kort over Claviere

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Claviere. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser