Beaver Creek

Find en skiferie til Beaver Creek her: DANexplore

Rulletrapper, luksus og masser af sort skiløb

Beaver Creek byder på godt med sorte pister, men det er også et særdeles eksklusivt og luksuriøst skiområde, hvor der blandt andet er rulletrapper, som bringer dig op af skråningerne til pisterne og opvarmede fortove. Luksus er i højsædet, og solen skinner langt de fleste dage over pisterne.

World Cup-besøg og otte meter sne

I midten af Rocky Mountains og i hjertet af USA ligger Beaver Creek Resort i Colorado. Som mange andre destinationer i USA, er Beaver Creek velsignet med store mængder sne, og der falder i gennemsnit små otte meter sne om året.
Der er ikke kun turister, som finder vej til det amerikanske skimekka. World Cuppen besøger regelmæssig området – typisk tidlig december.

Masser af sort skiløb og brede pister

Der er masser af udfordringer for den rutinerede skiløber i Beaver Creek. 38 procent af pisterne er sorte, og desuden er der gode muligheder for at kaste sig ud i offpiste, pukler og freestyle i en af områdets tre parker.
Men der også plads til familien og den mere forsigtige skiløber. 43 procent af pisterne er brede og velpræparerede blå pister. Når sulten melder sig, byder området på i alt 33 restauranter, og hver dag klokken 15 bliver der delt gratis cookies ud til skiløberne.
Med en ”Colorado Ticket” har man desuden mulighed for at nyde i alt 647 kilometer pister. Med ”Colorado Ticket” kan skiløbere nemlig også boltre sig i områderne Vail, Breckenridge, Keystone og Arapahoe Basin. Områderne er forbundet af skibusser.

Luksus set fra luftballon

Beaver Creek består af de tre landsbyer Beaver Creek Village, Bachelor Culch Village og Arrowhead Village mod vest. Her er det klart Beaver Creek Village, som er den toneangivende by, og der er rige muligheder for at finde gode gastronomiske oplevelser, gå i teateret og eksklusiv shopping.

Trænger du til en dag uden skiløb, er der blandt andet mulighed for en tur i varmluftsballon, isklatring, eller du kan besøge de varme naturlige kilder hos The Glenwood Hot Springs.


Fotos og video

Brugerne om Beaver Creek

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Lange og stejle pister | Skrevet den 26/01 2017

Oprettet af Allan

Godt område med stejle lange sorte pister.
Hurtigere lifter end i Breckenridge.
Eksklusiv og dyr shopping oplevelse.
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Beaver Creek?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Beaver Creek hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Beaver Creek?

Hvis du skal på skiferie til Beaver Creek, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Beaver Creek her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Beaver Creek lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Beaver Creek her ⇒