Skiferie i Beaver Creek (USA)

Rejsebureauer til Beaver Creek: DANexplore

Rulletrapper, luksus og masser af sort skiløbBeaver Creek byder på godt med sorte pister, men det er også et særdeles eksklusivt og luksuriøst skiområde, hvor der blandt andet er rulletrapper, som bringer dig op af skråningerne til pisterne og opvarmede fortove. Luksus er i højsædet, og solen skinner langt de fleste dage over pisterne.World Cup-besøg og otte meter sneI midten af Rocky Mountains og i hjertet af USA ligger Beaver Creek Resort i Colorado. Som mange andre destinationer i USA, er Beaver Creek velsignet med store mængder sne, og der falder i gennemsnit små otte meter sne om året. Der er ikke kun turister, som finder vej til det... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Beaver Creek
Skiområdet: 2500-3490 m.o.h.
Byen: 2469 m.o.h.

136 km pister i alt
24 km grøn
38 km blå
74 km sort

Lifter: 25 stk. / 34.220 pers/time

Slæbelifter: 8
Stolelifter: 15
Kabinelifter: 2
Mere information om Beaver Creek under banneret

Rulletrapper, luksus og masser af sort skiløb

Beaver Creek byder på godt med sorte pister, men det er også et særdeles eksklusivt og luksuriøst skiområde, hvor der blandt andet er rulletrapper, som bringer dig op af skråningerne til pisterne og opvarmede fortove. Luksus er i højsædet, og solen skinner langt de fleste dage over pisterne.

World Cup-besøg og otte meter sne

I midten af Rocky Mountains og i hjertet af USA ligger Beaver Creek Resort i Colorado. Som mange andre destinationer i USA, er Beaver Creek velsignet med store mængder sne, og der falder i gennemsnit små otte meter sne om året.
Der er ikke kun turister, som finder vej til det amerikanske skimekka. World Cuppen besøger regelmæssig området – typisk tidlig december.

Masser af sort skiløb og brede pister

Der er masser af udfordringer for den rutinerede skiløber i Beaver Creek. 38 procent af pisterne er sorte, og desuden er der gode muligheder for at kaste sig ud i offpiste, pukler og freestyle i en af områdets tre parker.
Men der også plads til familien og den mere forsigtige skiløber. 43 procent af pisterne er brede og velpræparerede blå pister. Når sulten melder sig, byder området på i alt 33 restauranter, og hver dag klokken 15 bliver der delt gratis cookies ud til skiløberne.
Med en ”Colorado Ticket” har man desuden mulighed for at nyde i alt 647 kilometer pister. Med ”Colorado Ticket” kan skiløbere nemlig også boltre sig i områderne Vail, Breckenridge, Keystone og Arapahoe Basin. Områderne er forbundet af skibusser.

Luksus set fra luftballon

Beaver Creek består af de tre landsbyer Beaver Creek Village, Bachelor Culch Village og Arrowhead Village mod vest. Her er det klart Beaver Creek Village, som er den toneangivende by, og der er rige muligheder for at finde gode gastronomiske oplevelser, gå i teateret og eksklusiv shopping.

Trænger du til en dag uden skiløb, er der blandt andet mulighed for en tur i varmluftsballon, isklatring, eller du kan besøge de varme naturlige kilder hos The Glenwood Hot Springs.


Billeder og video fra Beaver Creek


Brugernes anmeldelser af Beaver Creek

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Lange og stejle pister - Anmeldt d. 07/10 2022 02:39 - Oprettet af Allan

Godt område med stejle lange sorte pister.Hurtigere lifter end i Breckenridge.Eksklusiv og dyr shopping oplevelse. Læs mere

Mere information om Beaver Creek under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Let skyet
Let skyet
1ºC
13ºC
0,0 mm
2,6 m/s
øst-sydøst
Lørdag
Tåge
Tåge
2ºC
11ºC
0,5 mm
2,5 m/s
øst-sydøst
Søndag
Let skyet
Let skyet
0ºC
10ºC
0,0 mm
2,6 m/s
sydøst
Mandag
Let skyet
Let skyet
-1ºC
10ºC
0,0 mm
3,0 m/s
øst-sydøst

Kort over Beaver Creek

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Beaver Creek. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser