Skiferie i Lake Baikal (Rusland)


Mamaydalen ved Lake Baikal har et specielt mikroklima; der bliver der skabt enorme mængder pulversne, ved at Lake Baikals enorme vandreservoir danner store mændger af fugt, som bliver til nedbør når det møder Sibiriens kulde i den skivenlige dal.

Bjergene ved Mamaydalen er op til 1.600 meter høje med normale skistrækninger på 700 meter.

Dalen ligger i den nordvestlige retning, og er beskyttet af bjerge, så der ikke kommer stærke vinde, hvilket sikrer den gode sne og optimale betingelser for formidabelt skiløb.

Skisæsonen er fra november til maj, med størst snefald i november og december.

Det som særligt kendetegner Lake Baikal og Sibirien er at det er en af... Læs mere.


Snemeldinger og vejr

Fakta om Lake Baikal

Mamaydalen ved Lake Baikal har et specielt mikroklima; der bliver der skabt enorme mængder pulversne, ved at Lake Baikals enorme vandreservoir danner store mændger af fugt, som bliver til nedbør når det møder Sibiriens kulde i den skivenlige dal.Bjergene ved Mamaydalen er op til 1.600 meter høje med normale skistrækninger på 700 meter.Dalen ligger i den nordvestlige retning, og er beskyttet af bjerge, så der ikke kommer stærke vinde, hvilket sikrer den gode sne og optimale betingelser for formidabelt skiløb.Skisæsonen er fra november til maj, med størst snefald i november og december.Det som særligt kendetegner Lake Baikal og Sibirien er at det er en af de få steder i verden du kan være garanteret med at kickstarte din Freeride sæson i knædyb pudder før de første snefnug overhovedet har lagt sig andre steder på verdenskortet. Dvs at den bedste tid her er i november og december når Alperne og Rocky mountains knap nok er kommet ud af starthullerne. Som det ikke var nok er sneen noget af det letteste man kan finde i verden og burde dvære en originale indehaver af fænomenet ”Champagne Powder”.

Billeder og video fra Lake Baikal


Brugernes anmeldelser af Lake Baikal

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Lake Baikal

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Lake Baikal. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen