Skiferie i Usbekistan - heliskiing (Usbekistan)


Usbekistan har gode muligheder for heliskiing- og snowboard-oplevelser i bjergområderne Beldersay, Charvak og Chimgan, der alle ligger ca. en times kørsel fra hovedstaden Tashkent. Stå på ski i puddersne med heli-skiing i UsbekistanDen mest ekstreme skiform man kan dyrke er heli-skiing. Her er du foruden lifter, præparerede pister og lange køer. Du flyves fra bjergtop til bjergtop hvor du sættes af i dyb lækker puddersne - tager turen ned ad bjerget, samles op, og flyves til næste bjergtop.Fordelene ved tage på skiferie i UsbekistanEt af kendetegnene som gør landet meget spændende set i forhold til andre internationale centre for heli-ski er blandt andet stabilt solskinsvejr, dyb pulversne, super-komfortable temperaturer... Læs mere.


Snemeldinger og vejr

Fakta om Usbekistan - heliskiing

Mere information om Usbekistan - heliskiing under banneret
Usbekistan har gode muligheder for heliskiing- og snowboard-oplevelser i bjergområderne Beldersay, Charvak og Chimgan, der alle ligger ca. en times kørsel fra hovedstaden Tashkent.

Stå på ski i puddersne med heli-skiing i Usbekistan

Den mest ekstreme skiform man kan dyrke er heli-skiing. Her er du foruden lifter, præparerede pister og lange køer. Du flyves fra bjergtop til bjergtop hvor du sættes af i dyb lækker puddersne - tager turen ned ad bjerget, samles op, og flyves til næste bjergtop.

Fordelene ved tage på skiferie i Usbekistan

Et af kendetegnene som gør landet meget spændende set i forhold til andre internationale centre for heli-ski er blandt andet stabilt solskinsvejr, dyb pulversne, super-komfortable temperaturer til at løbe på ski og attraktive priser for helikopter skiløb.

Billeder og video fra Usbekistan - heliskiing


Brugernes anmeldelser af Usbekistan - heliskiing

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Usbekistan - heliskiing under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
24ºC
11ºC
0,0 mm
1,8 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
24ºC
11ºC
0,0 mm
3,4 m/s
vest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21ºC
12ºC
0,0 mm
4,8 m/s
nord-nordvest
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22ºC
9ºC
0,0 mm
2,2 m/s
vest-nordvest

Kort over Usbekistan - heliskiing

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Usbekistan - heliskiing . Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser