Usbekistan - heliskiing

Find en skiferie til Usbekistan - heliskiing her: Penguin Travel

Usbekistan har gode muligheder for heliskiing- og snowboard-oplevelser i bjergområderne Beldersay, Charvak og Chimgan, der alle ligger ca. en times kørsel fra hovedstaden Tashkent.

Stå på ski i puddersne med heli-skiing i Usbekistan

Den mest ekstreme skiform man kan dyrke er heli-skiing. Her er du foruden lifter, præparerede pister og lange køer. Du flyves fra bjergtop til bjergtop hvor du sættes af i dyb lækker puddersne - tager turen ned ad bjerget, samles op, og flyves til næste bjergtop.

Fordelene ved tage på skiferie i Usbekistan

Et af kendetegnene som gør landet meget spændende set i forhold til andre internationale centre for heli-ski er blandt andet stabilt solskinsvejr, dyb pulversne, super-komfortable temperaturer til at løbe på ski og attraktive priser for helikopter skiløb.

Fotos og video

Brugerne om Usbekistan - heliskiing

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Usbekistan - heliskiing ?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Usbekistan - heliskiing hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Usbekistan - heliskiing ?

Hvis du skal på skiferie til Usbekistan - heliskiing , er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Usbekistan - heliskiing her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Usbekistan - heliskiing lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Usbekistan - heliskiing her ⇒