☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Stöten

Stöten ligger 40 km nord for Sälen og blot nogle få kilometer fra grænsen mellem Norge og Sverige. Området er dermed det nordligste af skiområderne på Sälenfjeldet. Det nærmeste af områderne i Sälen er Hundfjället, som ligger ca. 20 km, før man kommer til Stöten.

Skiområdet har en rigtig fin opdeling, de nemmeste pister findes med udgangspunkt fra Soltorget, som man finder længst til venstre på pistekortet. De sværeste findes længst til højre i området med udgangspunkt fra Skidtorget. Midt mellem disse findes Stötentorget, som er et godt samlingssted med udsigt op med pisten World Cup bakken. Området har en højdeforskel på 370 meter.

Meget familievenligt

I Stöten er der virkelig mange børneaktiviteter både med og uden ski. Der er bl.a. to børneområder med lift, og man kan melde sine børn ind i Vargklubben, hvor de kan komme på skattejagt, se film eller tage til børneafterski. Der er også forskellige oplevelser ude i naturen, hvor man kan prøve hundeslædekørsel eller en tur på snescooter.

Tirsdag og fredag er der mulighed for at stå på ski før alle andre. Der er nemlig morgenskiløb fra kl. 07.30 til 09.00 på World Cup bakken. Der betales separat for liftkort til dette. Der er ligeledes aftenskiløb onsdag og lørdag på Worldcup Bakken med tændte projektører, der giver mulighed for at forlænge skidagen.

Forældreliftkort

Stöten er velegnet til børnefamilier, og har man så små børn, at kun én voksen ad gangen kan komme på ski, så har man mulighed for at købe det såkaldte forældreliftkort. Det er et liftkort, der kan deles af to voksne, og dermed kan der spares lidt penge i forhold til at skulle købe to liftkort, hvor man ikke får dem brugt fuldt ud begge to.

Park, Airbag og speedbane

Der findes flere parker, skiercrossbane, oppustelig airbag til at træne landinger på samt meget mere, der skal tiltrække vovehalse og juniorer, der vil udvikle skiløbet med en ny dimension.

Skiferie forslag i Stöten

Fjällbyn - 4-6 person... Fjällbyn - 4-6 person... Bil fra 159,-/pers.
Snöflingan - 8 person... Snöflingan - 8 person... Bil fra 132,-/pers.
Pistbyen - 8 personer Pistbyen - 8 personer Bil fra 295,-/pers.
Stöten Mitt - 4-6 per... Stöten Mitt - 4-6 per... Bil fra 184,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Stöten

Her kan du se brugernes karakterer for Stöten.

Skiterræn:
4,17
Liftsystem:
3,66
Afterski:
3,29
Byen:
3,47
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
4,50
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,95 / 5 ud fra 59 anmeldelser.

2 nye superhurtige stolelifter. | Skrevet den 02/03 2018

Oprettet af Gyda Duelund Nielsen

Vi er har været i Stöten gennem snart 20 år. Fra børnene var halvstore til nu, hvor det ældste barnebarn er med. Der er både udfordringer til de vovede på bakkerne ved Skitorvet - det tidligere Branta...
torvet til lange hyggepister ved Soltorvet. Der er nu 2 nye 6-personers lifter, som er hurtige og komfortable. Vi har været på ski i Frankrig og i Norge. Hytternes beliggenhed og stedets gode atmosfære, samt den flotte natur får os til at vende tilbage til Stöten. Vi tager ski på udenfor døren og kan næsten køre helt ind i stuen, når vi vender hjem.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Mange mennesker i uge 7 | Skrevet den 27/09 2015

Oprettet af Kirsten Dahl

Hej
Er der nogen der har erfaring med Stöten i uge 7 (skolernes vinterferie i DK)?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar