Skiferie i Verbier

Verbier (Schweiz)

Rejsebureauer til Verbier: Booking.com, Italiavillas.net

I det sydvestlige hjørne af Schweiz ligger Verbier. Det er ikke bare den største og mest kendte, men også den mest glamourøse by der hører til det store skiområdet De Fire Dale (4 Vallées). Foruden Verbier dækker skiområdet også byerne Nendaz, Veysonnaz, La Tzoumaz og Thyon. Brede carvingpister til at styrke selvtilliden, områder hvor børnene kan blive trygge på ski, seriøse sorte pister og pukler til eksperten, flotte udsigter og masser af offpiste muligheder i verdensklasse – Verbier kan det Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Verbier
Skiområdet: 1500-3330 m.o.h.
Byen: 1500 m.o.h.

400 km pister i alt
205 km blå
170 km rød
25 km sort

Lifter: 100 stk. / 70.000 pers/time

Slæbelifter: 47
Tog/baner: 7
Stolelifter: 34
Kabinelifter: 12
Mere information om Verbier under banneret

Skiløb for alle

De Fire Dale er inddelt i de fire områder: Medran, Les Savoleyres, Mont Fort og Bruson, hvor Verbier udgør den vestlige del af området. Her findes der skiløb fra 1.500 meter over havet op til 3.330 meters højde, og området er derfor særdeles snesikkert hver vinter allerede fra midten af november og helt til starten af maj. Og Verbier kan det hele.
Der er i sandhed skiløb for alle. Man kan tage liften til toppen Mont Fort i 3.330 meters højde og herfra køre 2.300 højdemeter ned – men husk lige at tjekke udsigten på toppen inden du kører ned. Den er flot, og du får brug for fokus på skiene, når du kører ned. Det er pænt stejlt. Er du til mere bløde og brede pister, finder du Les Savoleyres lige ved Verbier. Her er der blåt og rødt skiløb, så alle kan være med.

412 kilometer i De Fire Dale

Man kan naturligvis få liftkort til De Fire Dale, som ikke bare er Schweiz’ største sammenhængende skiområde, men også et Europas største. Området byder på 412 kilometer pister fordelt på 205 nedfarter, og så er der i alt 92 lifter til at binde alle herlighederne godt sammen. Der er desuden rigtig god offpiste at finde i området, funparker og boardercrossbaner, hvor du kan konkurrere med venner og familie. Lige så vel som der er sorte udfordringer, finder man også masser af børne- og familievenlige pister primært i bunden af området.

Et sandt mekka for offpist

Verbier og De Fire Dale er også et sandt paradis for de skiløbere, som gerne vil ud og udforske den dybe sne i offpisten. Der er her masser af muligheder for offpistentusiasterne at få stillet abstinenserne efter den uberørte sne. Området byder desuden hver marts velkommen til finalerne i Freeride World Tour, hvor verdens bedste offpistskiløbere kaster sig ned af udfordrende bjergsider. Vil man have en helt ekstraordinær oplevelse i offpisten, så kan man prøve heli-skiing, hvor en helikopter tager en op i højderne til de helt uberørte bjergsider. Man kan eksempelvis komme op på Pigne d’Arolla i 3.800 meters højde eller Wildhorn i 3.000 meters højde.

Luksus på sydsiden

Selvom Verbier er den største af de omkringliggende byer til skiområdet, så er den ikke større end at man kan gå rundt til alt, hvad man behøver. Det er dog også muligt at tage skibussen Verbier ligger på et sydvendt plateau og er en fin balance mellem charmerende og velholdte træbygninger og eksklusivitet. Man kan foruden godt skiløb ligeledes opleve et væld af gode restauranter, barer og natklubber. Verbier er et trækplaster for kendisser, og kendte, kongelige og professionelle skiløbere søger hvert år til luksuriøse Verbier.

Billeder og video fra Verbier


Brugernes anmeldelser af Verbier

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,92
Afterski
3,54
Byen
3,92
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
2,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
4,00
Samlet score er 3,57 stjerner ud af 5 . Baseret på. 48 anmeldelser.
Kun for øvede - Anmeldt d. 26/09 2022 05:09 - Oprettet af Leif Richardt

Mine negative oplevelser i Verbier, De 4 Dale i Schweiz.Når man kigger på verbier.ch og finder pistekortet, kan man hurtigt se at området ikke hænger sammen, og jo, det gør det da, hvis man altså tager de gule pister med! Men hvad er de gule pister? Jeg kender sorte, røde og blå (nogen steder også grønne) Er det Læs mere

Verbier verdens fedeste sted - Anmeldt d. 26/09 2022 05:09 - Oprettet af Julie

Verbier er simpelthen verden bedste skisportsted!Jeg har nu være dernede 12 gange, og jeg glæder mig mere og mere for hver gang jeg skal derned! Det er superfede pister, men det er nok ikke et sted der egner sig specielt godt til begyndere. Kan du til gengæld lide off-piste, så er det lige stedet for dig!! Læs mere

Noget dyrt sted - Anmeldt d. 26/09 2022 05:09 - Oprettet af Ivan Jensen

I uge 10 var vi 4 voksne der selv kørte til Verbier, for at få noget sol og godt skiløb. Det er nemt at køre til Verbier, det meste af vejen er på motorvej, ca. 14-15 timer tager det fra København. Sol var der ikke meget af desværre men godt skiløb og offpist er helt i top. Fantastisk skiområde for Læs mere

Mere information om Verbier under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regn
Regn
6ºC
5ºC
0,3 mm
0,5 m/s
nord
Tirsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
5ºC
3ºC
8,2 mm
1,1 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
3ºC
1ºC
26,6 mm
0,8 m/s
øst-sydøst
Torsdag
Regn
Regn
3ºC
3ºC
11,5 mm
1,0 m/s
nord-nordøst

Kort over Verbier

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Verbier. Klik på nålene for mere info. Der er 1295 km fra Kolding til Verbier.

Find tilbud på skirejser