End of Season Sale - Se de bedste til til: HERRE, DAME og BØRN.

Verbier

Brede carvingpister til at styrke selvtilliden, områder for børnene, seriøse sorte pister og pukler, flotte udsigter og masser af kvalitets off-piste muligheder – Verbier kan det hele og tilbyder tilgængeligt skiløb for alle.

Luksus på sydsiden

I det sydvestlige hjørne af Schweiz ligger Verbier. Det er den største, mest glamourøse og kendteste by i det store skiområde ”de fire dale”, som foruden Verbier udgøres af byerne Nendaz, Veysonnaz, La Tzoumaz og Thyon.

De Fire Dale (4 Vallées) er inddelt i fire områder, som er Medran, Les Savoleyres, Mont Fort og Bruson, hvor Verbier udgør den vestlige del af området.

Verbier ligger på et solrigt sydvendt plateau, og så er det et trækplaster for kendisserne. Således søger både kendte, kongelige og professionelle skiløbere til det luksuriøse Verbier.

For Verbier byder på alpehygge tilsat et betragtelig antal kilo luksus. Der er masser af restauranter, barer, dyre skiforretninger og natklubber med levende afterskiing og fest.

Skiløb for alle

Med skiløb fra 1500 meter over havet til 3330 meter over havet er området snesikkert, og der er skiløb fra midten af november til begyndelsen af maj.

Og Verbier kan det hele.

Der er i sandhed skiløb for alle. Man kan tage liften til toppen Mont Fort i 3330 meters højde og herfra køre 2300 højdemeter ned – men husk lige at tjekke udsigten på toppen inden du kører ned. Den er flot, og du får brug for fokus på skiene, når du kører ned. Det er pænt stejlt.

Er du til mere bløde og brede pister, finder du ”Les Savoleyres” lige ved Verbier. Her er der blåt og rødt skiløb, så alle kan være med.

412 kilometer i fire dale

Man kan naturligvis få liftkort til ”De fire dale”, som er Schweiz’s største og et af Europas store sammenhængende skiområder. Området byder på 412 kilometer pister fordelt på 205 nedfarter, og så er der 92 lifter i alt.

Der er rigtig god off-piste, funparker og boardercrossbaner, hvor du kan konkurrere med vennerne. Lige så vel som der er sorte udfordringer, finder man også masser af børne- og familievenlige pister primært i bunden af området.

Off-piste mekka


Men det er også et paradis for off-piste entusiaster. Der er masser af muligheder for at opleve uberørt sne, og hvert år i marts bliver der da også afholdt finaler i Freeride World Tour her.

Desuden er der mulighed for helikopterskiløb. Du kan eksempelvis komme op på Pigne d’Arolla i 3800 meters højde eller Wildhorn i 3000 meters højde.

Desuden er der flere funparker ved Verbier, som dog ikke er de blandt de allerbedste i Alperne.


Skiområdet hænger sammen med byerne: La Tzoumaz, Nendaz og Veysonnaz

Fotos og video

1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Verbier

Her kan du se brugernes karakterer for Verbier.

Skiterræn:
4,19
Liftsystem:
3,92
Afterski:
3,54
Byen:
3,92
Børnevenlighed:
3,00
Begyndervenlighed:
2,00
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,57 / 5 ud fra 48 anmeldelser.

Kun for øvede | Skrevet den 22/02 2017

Oprettet af Leif-Richardt

Mine negative oplevelser i Verbier, De 4 Dale i Schweiz.Når man kigger på verbier.ch og finder pistekortet, kan man hurtigt se at området ikke hænger sammen, og jo, det gør det da, hvis man altså tage...
r de gule pister med! Men hvad er de gule pister? Jeg kender sorte, røde og blå (nogen steder også grønne) Er det pister med kunstigt lys? Det ville være nærliggende, bortset fra de højst besynderlige steder de gule pister ligger. Der ville så stadig også have været en farvemarkering på sværhedsgraden!Hvad er de så? Som man ser på kortet er de afgørende for at man kan komme fra Verbier til de øvrige 3 dale og ned fra Mont Gelé! Jeg leder og leder på Verbiers hjemmeside, uden at blive klogere for hvad gult er?Mine 2 store børn og jeg tager glad afsted i uge 7 2017, giver” glad” de 7450 kr. for det store liftkort.De pistekort man så får ved køb af liftkortet, viser endelig en beskrivelse af hvad en gul pist er. Den er IKKE præpareret og den er IKKE kontrolleret, altså på egen hånd. Nu er det så den kedelige sandhed om de gule pister kommer frem i lyset ? Er man ikke temmelig sikker på sine brædder, er man ikke i stand til at udnytte det dyrt købte liftkort! Jo! Hvis man tager nogle gondoler NED ad bjerget, nu har jeg bare aldrig i mine 45 år på mine slalomski, taget på skiferie for at tage lifterne i den ”forkerte” retning! Jeg køber liftkortet for at køre på ski nedad og lift opad ?Vi forhørte os lidt omkring. De gule skulle være farbar, hvis man ikke var begynder, let øvet eller øvet! Meget øvet er vist kravet, dog har vi selv kun været på 2 af dem, den ene var absolut ikke for sjov ?De er ikke ”gule”, men pukler, stejlt, pukler, iset, klipper stikker frem, pukler, rødder stikker frem, smalle steder hvor farten er svær at holde nede. Altså mørkere end sort.Verbier området er dejligt i sig selv, dog er der lukket for højeste bjerg, Mont Fort i 3330m. højde (hvis man nøjes med Verbier liftkortet). Men havde jeg vidst hvordan området hang sammen, ville jeg have valgt et andet sted, eller måske bare det ca. 1000 kr. billigere liftkort til Verbier alene.Jeg skriver dette fordi jeg finder det meget uacceptabelt, at man ikke på Verbier.ch kan læse om de faktiske forhold for hvordan, eller hvad der skal til, for at komme rundt i de 4 dale. Man kunne nemt få den tanke at det er med fuldt overlæg, da det vil skræmme mange, heriblandt undertegnede, hvis jeg havde kendt til fakta inden bestilling af hotel. Havde jeg været afsted alene kunne jeg godt være nået på en lang tur længere væk fra Verbier, end bare til La Thoumaz, men når vi er afsted sammen, er vi sammen.Næste skiferie går til Val d’isere, det hænger nemlig sammen, det gør de 3 dale i Frankrig i øvrigt også. Jeg vidste godt der var dyrt i Schweiz, men troede også det var godt ?Med venlig hilsen Leif Richardt
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Verbier verdens fedeste sted | Skrevet den 14/01 2007

Oprettet af Julie-LInd-Holm

Verbier er simpelthen verden bedste skisportsted!
Jeg har nu være dernede 12 gange, og jeg glæder mig mere og mere for hver gang jeg skal derned! Det er superfede pister, men det er nok ikke et ste...
d der egner sig specielt godt til begyndere. Kan du til gengæld lide off-piste, så er det lige stedet for dig!!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Verbier?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Verbier hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Verbier?

På nuværende tidspunkt ligger der 0 cm sne i dalen og 121 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Verbier her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Verbier?

Hvis du skal på skiferie til Verbier, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Verbier her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Verbier lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Verbier her ⇒

Er Verbier et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Verbier til 3,57 stjerner ud af 5 mulige. Verbier scorer højest på Skiterræn og Off-piste, mens området scorer lavest på Begyndervenlighed. Det er baseret på 48 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Verbier sammen med?

Verbier hører sammen med skiområderne La Tzoumaz, Nendaz og Veysonnaz.