« Til oversigten

Store skihytter i Norge

Hvis du drømmer om en ferie med en masse venner og familie samlet under et tag i en stor hytte i Norge, er du kommet til rette sted. Her finder du de bedste hytter med plads til op mod 36 personer.

Hvert år får vi en masse henvendelser på telefon og mail fra besøgende, der gerne vil høre, hvor man kan finde store skihytter i Norge, når man skal på ferie med hele familien. Når man har besvaret denne henvendelse 32 gange på en måned, er det vist på tide at lave en guide med tips og eksempler på nogle af de store hytter, der findes i Norge. 

Allerførst er det vigtigt at nævne, at det er en god idé at være tidligt ude, når man skal bookie en hytte i Norge. Det er blevet rigtigt populært at tage på ferie i Norge sammen med store vennergrupper eller hele familien. Det har gjort, at efterspørgslen efter de store norske hytter er stigende. Derfor er der naturligvis også stor rift om de bedste storhytter, og det kan derfor være vanskeligt at finde ledige hytter, hvis du ikke er ude i god tid.

Vi kan derfor stærkt anbefale, at du booker en hytte i god tid. Du finder de store hytter på flere destinationer i Norge. Vi har ikke listet dem alle her på siden, men nedenfor kan du finde et udpluk af de mest populære skiområder og dets store hytter.

Store hytter i Trysil - danskernes favorit i Norge

Trysil er en af de destinationer i Norge, hvor man kan finde rigtig mange større skihytter. Det er ikke for sjovt, at danskerne hvert år strømmer til Trysil for godt skiløb og hyggeligt samvær. Her finder man velpræparerede pister, gode restauranter, lærerige skiskoler og børnevenlige omgivelser.

I Trysil er der eksempelvis områder som Håvi og Ugla Hyttegrend, hvor der du kan finde mange hytter med plads til op til 20 personer. For at få fingrene i disse hytter, skal du som regel være ude i god tid. 

Se det store udvalg af ferieboliger og storhytter til Trysil hos Fjällferie >>

Hos det danske rejsebureau Hyttespecialisten har de et stort udvalg af gode storhytter i Trysil. Her kan man finde hytter med plads til alt mellem 12 og 36 personer. Her er det altså muligt at finde hytter til de helt store selskaber - for eksempel hvis man skal på udflugt med en skoleklasse eller på en skitur på firmaet. 

Find alle Hyttespecialistens storhytter her >>

Hos danske Stena Line, har de også et stort udvalg at hytter med plads op til 22 personer.

Find alle Stena Lines storhytter i Trysil her >>

Lækker storhytte i Trysil med plads til 19 personer

Store hytter i Hafjell - børnevenligt og snesikkert område

Du kan også finde et stort udvalg af større skihytter i Hafjell, hvor der er noget for enhver smag i familien. I Hafjell ligger alting tæt på hinanden, og her får du rig mulighed for at nyde noget godt skiløb og dejlig afslapning i de fine børnevenlige omgivelser.

Et af de bureauer, der har et særligt godt udvalg i Hafjell, er Norsk Hytteudlejning, der blandt andet kan tilbyde hytter med plads til helt op mod 31 personer. Her er du nødt til at se de flotte billeder af Hafjell Lodge hytten, der er en særdeles attraktiv hytte med 3 etager ved OL-løjpen. 

Her kan du også finde rigtig gode hytter med plads til eksempelvis 14 personer og 16 personer. 

Se hele det spændende udvalg af Hafjell-hytter fra Fjällferie her >>

Find storhytter hos Stena Line her >>

Store hytter i Hemsedal - op til 36 personer under samme tag

Du kan få en fremragende skiferie i Hemsedal, hvor du har mulighed for at stå på ski nedad Norges højest beliggende alpine piste. Hemsedal kaldes populært for de Skandinaviske Alper og er et af de mest snesikre områder i Norge. Her finder du samtidig et bredt og godt udvalg af hytter i mange størrelser. Hvad enten du leder efter mindre lejligheder eller en storhytte, har Hemsedal noget for enhver smag.

Blandt andet kan Norsk Hytteudlejning tilbyde den eminente Storelia-hytte, hvor der er plads til en hel skoleklasse og lærere. Her kan det godt være, at prisen ikke lige er for en skoleklasse, men hytten er særdeles lækker og har blandt andet en god Sauna og gode fællesrum. En perfekt hytte til store grupper med plads til op mod 36 personer. Tag et kig på Storelia-hytten her >>

Find det gode udvalg af hytter Hemsedal hos Fjällferie her >>

I Hemseldal kan man også finde de hyggelige Veslestølen hytter med ski-in/ski-out, hvor der er plads til 14 personer. Disse hytter ligger klods op ad løjpe 11 (Turistløypa) og kun 50 meter fra nærmeste lift. Her får man en høj standard og praktisk planløsning med både pejs og sauna.

Find Veslestølen A og B hytterne hos Thinggaard her - op til 14 personer >> 

Find storhytter hos Stena Line her >>

Der er mange gode og store hytter i Norge - herunder Trysil, Hafjell, Hemsedal og Geilo

Store hytter i Geilo - gode muligheder for alle gruppestørrelser

Geilo er Norges måske mest hyggelige skisportssted, hvor man har god mulighed for at få en dejlig skiferie med venner og familie. Området byder på en masse interessante aktiviteter og godt skiløb. Her finder du også et spændende udvalg af hytter og ferieboliger til både små og store grupper i forskellige prisklasser.

Eksempelvis finder man Geilolia-hytterne i området omkring Vestlia. Her har du mulighed for at finde lækre hytter, der ligger helt ud til pisten, og hvor du har mulighed for at stige på den gratis skibus mellem Geilolia skicenter og Geilo skicenter. 

Se alle storhytter hos Stena Line her >>

I Geilo kan man også finde de store Ustedalen lejligheder, der ligger kun 800 meter fra byens centrum. Dette er helt nyrenoverede lejligheder med hyggelig stemning, hvor der er plads til op til 17 personer. Her får man blandt faciliteter som pool, fitness, konferencerum og restaurant. Det kan også være en god idé at kigge på Geilolia Hyttetun, der består af 30 mindre hytter med ski-in/ski-out. Her kan der være plads til op mod 12 personer.

Se Ustedalen lejlighederne hos Thinggaard her - op til 17 personer >>

Se Geilolia Hytterne hos Thinggaard her - op til 12 personer >>

Find de bedste storhytter i Norge

Ovenfor har vi listet nogle af de bedste områder og hytter, som du kan finde i Norge. Men dette er blot et lille udpluk, og udvalget af lækre hytter i alverdens forskellige størrelser er meget større. Hvis du skal til en anden norsk destination eller selv ønsker at gå på opdagelse i mulighederne, kan du finde meget mere information her: 

Læs meget mere om skiferie og skirejser til Norge her >>

For at finde den perfekte hytte til dig og dine rejseledsagere, kan du foretage en søgning, hvor du specificerer dine kriterier og vælger, hvor mange personer hytten skal kunne rumme. Du kan også benytte de links herunder:


Hytter i Norge til 10 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 10 personer her >>

Hytter i Norge til 12 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 12 personer her >>

Hytter i Norge til 14 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 14 personer her >>

Hytter i Norge til 16 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 16 personer her >>

Hytter i Norge til over 20 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til over 20 personer her >>


Se også:

Store skihytter i Østrig - Store skihytter i Sverige

Skiferie forslag i Geilo

Ustedalen Hotel&Resort... Ustedalen Hotel&Resort... Bil fra 1.087,-/pers.
Ustedalen Hotel&Resort... Ustedalen Hotel&Resort... Bil fra 1.208,-/pers.
Havsdalsgrenda ID501 S... Havsdalsgrenda ID501 S... Bil fra 981,-/pers.
Bardøla Hyttegrenda 8... Bardøla Hyttegrenda 8... Bil fra 835,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning