❄️ Last minute udsalg: Store besparelser i alle kategorier ❄️
Store skihytter i Norge

Store skihytter i Norge

Hvis du drømmer om en ferie med en masse venner og familie samlet under et tag i en stor hytte i Norge, er du kommet til rette sted. Her finder du de bedste hytter med plads til op mod 36 personer.

Hvert år får vi en masse henvendelser på telefon og mail fra besøgende, der gerne vil høre, hvor man kan finde store skihytter i Norge, når man skal på ferie med hele familien. Når man har besvaret denne henvendelse 32 gange på en måned, er det vist på tide at lave en guide med tips og eksempler på nogle af de store hytter, der findes i Norge. 

Allerførst er det vigtigt at nævne, at det er en god idé at være tidligt ude, når man skal booke en hytte i Norge. Det er blevet rigtigt populært at tage på ferie i Norge sammen med store vennegrupper eller hele familien. Det har gjort, at efterspørgslen efter de store norske hytter er stigende. Derfor er der naturligvis også stor rift om de bedste storhytter, og det kan derfor være vanskeligt at finde ledige hytter, hvis du ikke er ude i god tid.

Vi kan derfor stærkt anbefale, at du booker en skihytte i god tid. Du finder de store hytter på flere destinationer i Norge. Vi har ikke listet dem alle her på siden, men nedenfor kan du finde et udpluk af de mest populære skiområder og dets store hytter.

Her er en oversigt over danske rejsebureauer med hytter i Norge:

Rejsebureauer:Destinationer:
FJÄLLFERIE

Trysil, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Beitostølen, Norefjell

Dansk Bilferie

Trysil, Hemsedal, Hafjell

Thinggard

Trysil, Hemsedal, Geilo, Beitostølen

Skiferie.dk

Trysil, Hemsedal

proHemsedal

Hemsedal

Store skihytter i Trysil - danskernes favorit i Norge

Trysil er en af de destinationer i Norge, hvor du kan finde mange større skihytter. Det er ikke for sjovt, at danskerne hvert år strømmer til området for at opleve godt skiløb og hyggeligt samvær i skihytter i Trysil. Her finder du velpræparerede pister, gode restauranter, lærerige skiskoler og børnevenlige omgivelser.

I Trysil er der eksempelvis områder som Håvi og Ugla Hyttegrend, hvor du kan finde mange hytter med plads til op til 20 personer. For at få fingrene i disse hytter, skal du som regel være ude i god tid. 

Se udvalget af ferieboliger og skihytter i Trysil hos Fjällferie >>

Find en skihytte i Trysil med plads til op til 22 personer hos Dansk Bilferie >>

 

Lækker stor skihytte i Trysil med plads til 19 personer

Store hytter i Hafjell - børnevenligt og snesikkert område

Du kan også finde et stort udvalg af større skihytter i Hafjell, hvor der er noget for enhver smag i familien. I Hafjell ligger alting tæt på hinanden, og her får du rig mulighed for at nyde noget godt skiløb og dejlig afslapning i de fine børnevenlige omgivelser.

Et af de bureauer, der har et særligt godt udvalg i Hafjell, er FJALLFERIE, der blandt andet kan tilbyde hytter med plads til helt op mod 31 personer. Her er du nødt til at se de flotte billeder af Hafjell Lodge hytten, der er en særdeles attraktiv hytte med 3 etager ved OL-løjpen. 

Her kan du også finde rigtig gode hytter med plads til eksempelvis 14 personer og 16 personer. 

Se hele det spændende udvalg af Hafjell-hytter fra FJÄLLFERIE her >>

Find storhytter med plads op til 18 personer i Hafjell fra Dansk Bilferie her >> 


Store hytter i Kvitfjell - op til 35 personer i samme hytte

Kvitfjell byder på skiløb i høj kvalitet. Her kan både store og små få en glimrende skiferie, der byder på udfordringer for ethvert niveau. I Kvitfjell finder man et bredt udvalg af hytter i forskellige størrelser og prisklasser. Her ligger hytterne godt spredt på begge sider af fjeldet. Vælger man eksempelvis at bo på den sydlige side af fjeldet, kan man nyde solens varme, når man kommer hjem efter en dejlig dag på ski. 

Hytterne i Kvitfjell er grundlæggende af rigtig god standard, og de er veludrustede med alt, der skal bruges, når man er på skiferie - hvad enten det er sammen med sin tætte familie, eller om man er en større gruppe, der er afsted sammen. Her findes hytter fra 4 personer og helt op til 35 personer.

Se stor hytter med plads til op til 35 personer hos Dansk Bilferie her >> 

Store hytter i Hemsedal - op til 36 personer under samme tag

Du kan få en fremragende skiferie i Hemsedal, hvor du har mulighed for at stå på ski nedad Norges højest beliggende alpine piste. Hemsedal kaldes populært for de Skandinaviske Alper og er et af de mest snesikre områder i Norge. Her finder du samtidig et bredt og godt udvalg af hytter i mange størrelser. Hvad enten du leder efter mindre lejligheder eller en storhytte, har Hemsedal noget for enhver smag.

Blandt andet kan  FJÄLLFERIE tilbyde den eminente Storelia-hytte, hvor der er plads til en hel skoleklasse og lærere. Her kan det godt være, at prisen ikke lige er for en skoleklasse, men hytten er særdeles lækker og har blandt andet en god Sauna og gode fællesrum. En perfekt hytte til store grupper med plads til op mod 36 personer. Tag et kig på Storelia-hytten her >>

Find det gode udvalg af hytter Hemsedal hos Fjällferie her >>

Find stort udvalg af Hytter i Hemsedal hos Dansk Bilferie her >> 

Find hytter med plads til mellem 11-21 personer hos Thinggaard her >>

I Hemsedal kan man også finde de hyggelige Veslestølen hytter med ski-in/ski-out, hvor der er plads til 14 personer. Disse hytter ligger klods op ad løjpe 11 (Turistløypa) og kun 50 meter fra nærmeste lift. Her får man en høj standard og praktisk planløsning med både pejs og sauna.

Eller lidt ude for Hemsedal finder du fx også denne klassiske storhytte med masser af norsk hytte charme med plads op til 30 personer. Se den her hos proHemsedal >>

Her er plads til alle i den store spisesal. Se den store hytte her >

Store hytter i Geilo - gode muligheder for alle gruppestørrelser

Geilo er Norges måske mest hyggelige skisportssted, hvor man har god mulighed for at få en dejlig skiferie med venner og familie. Området byder på en masse interessante aktiviteter og godt skiløb. Her finder du også et spændende udvalg af hytter og ferieboliger til både små og store grupper i forskellige prisklasser.

Der er mange gode og store hytter i Norge - herunder Trysil, Hafjell, Hemsedal og Geilo

Eksempelvis finder man Geilolia-hytterne i området omkring Vestlia. Her har du mulighed for at finde lækre hytter, der ligger helt ud til pisten, og hvor du har mulighed for at stige på den gratis skibus mellem Geilolia skicenter og Geilo skicenter. 

Se hytter med plads til op til 12 personer hos Dansk Bilferie >> 

I Geilo kan man også finde de store Ustedalen lejligheder, der ligger kun 800 meter fra byens centrum. Dette er helt nyrenoverede lejligheder med hyggelig stemning, hvor der er plads til op til 17 personer. Her får man blandt faciliteter som pool, fitness, konferencerum og restaurant. Det kan også være en god idé at kigge på Geilolia Hyttetun, der består af 30 mindre hytter med ski-in/ski-out. Her kan der være plads til op mod 12 personer.


Find de bedste storhytter i Norge

Ovenfor har vi listet nogle af de bedste områder og hytter, som du kan finde i Norge. Men dette er blot et lille udpluk, og udvalget af lækre hytter i alverdens forskellige størrelser er meget større. Hvis du skal til en anden norsk destination eller selv ønsker at gå på opdagelse i mulighederne, kan du finde meget mere information her: 

Læs meget mere om skiferie og skirejser til Norge her >>

For at finde den perfekte hytte til dig og dine rejseledsagere, kan du foretage en søgning, hvor du specificerer dine kriterier og vælger, hvor mange personer hytten skal kunne rumme. Du kan også benytte de links herunder:


Hytter i Norge til 10 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 10 personer her >>

Hytter i Norge til 12 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 12 personer her >>

Hytter i Norge til 14 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 14 personer her >>

Hytter i Norge til 16 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til 16 personer her >>

Hytter i Norge til over 20 personer

Se udvalget af hytter i Norge, hvor der er plads til over 20 personer her >>


Se også:

Store skihytter i Østrig - Store skihytter i Sverige - Store skihytter i Frankrig - Skihytter i Italien


Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 525 anmeldelser.

Udgivet af: Mikkel Raunsgaard

Fakta om Trysil
Skiområdet: 350-1100 m.o.h.
Byen: 360 m.o.h.

65 pister i alt
20 stk.
17 stk.
17 stk.
11 stk.

Lifter: 32 stk. / 35.200 pers/time

Slæbelifter: 17
Stolelifter: 6

Mere om skiferie i Trysil

Find tilbud på skirejser