Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Brandnertal (Østrig)

Rejsebureauer til Brandnertal: SnowTrex.dk

I det vestligste hjørne af Østrig helt tæt på grænsen til Liechtenstein ligger den idylliske Brandnertal-dal i det sydlige Vorarlberg. I forbindelse med skiområdet som bærer samme navn som dalen ligger tre mindre byer, Brand, Bürserberg og Bürs, relativt tæt på den større by Bludenz. Brand og Bürserberg er direkte sammenkoblet med skiområdet, mens de to andre byer kræver en kort tur med bus eller bil for at komme på ski.

Knap 300 kilometer pisterSelvom Brandnertal ikke nødvendigvis ringer en klokke for mange danskere, så findes der her et stort og veludbygget skiområde. Liftkortet Montafon Brandnertal giver besøgende skigæster adgang til hele 296 kilometer pister og skiruter. Foruden det sammenhængende... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Brandnertal

Mere information om Brandnertal under banneret
I det vestligste hjørne af Østrig helt tæt på grænsen til Liechtenstein ligger den idylliske Brandnertal-dal i det sydlige Vorarlberg. I forbindelse med skiområdet som bærer samme navn som dalen ligger tre mindre byer, Brand, Bürserberg og Bürs, relativt tæt på den større by Bludenz. Brand og Bürserberg er direkte sammenkoblet med skiområdet, mens de to andre byer kræver en kort tur med bus eller bil for at komme på ski.

Knap 300 kilometer pister

Selvom Brandnertal ikke nødvendigvis ringer en klokke for mange danskere, så findes der her et stort og veludbygget skiområde. Liftkortet Montafon Brandnertal giver besøgende skigæster adgang til hele 296 kilometer pister og skiruter. Foruden det sammenhængende Brandnertal omfatter liftkortet og pistekilometerne også skiområderne Silvretta Montafon, Golm, Gargellen, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe, Mutterberg, Gurtis, Schnifis og Bazora. De områder, der ikke hænger direkte sammen med Brandnertal kan nås nemt i en lille køretur i bil eller bus.

God snesikkerhed

Skiområdet ligger fra 650 meters højde og op i 2.430 meters højde. Man får dermed ikke bare nogle smukke udsigter, men også en god faldhøjde og lange nedfarter i dette område. Dertil kommer at 80% af alle pisterne i skiområdet er godt dækket ind af snekanoner, hvorfor området er sikret en lang sæson med gode skiforhold uanset, om det kommer naturligt fra himlen, eller om pisterne skal have en smule hjælp på vejen.

Afterski i Bürserberg

Når benene er ved at være trætte eller lukketiden for lifterne nærmer sig, så kan det være at afterskistemningen begynder at melde sig. Gør den det, så skal man en tur til Bürserberg som ligger som dalby for den venstre side af skiområdet. Selvom den lille landsby Bürserberg er relativt beskeden både i størrelse og indbyggertal, så findes der et stort udbud af afterski til dem, som ønsker det på skiferien. Tilbuddet varierer fra at være folkeligt livemusik til at være beats fra en DJ. Størrelsen på byen betyder derfor ikke noget, når den ægte østrigskle afterskistemnning har meldt sin ankomst. Vil man ud og opleve stemningen i en større by eller i byen til langt ud på natten, så skal man i stedet et smut til Bludenz, som er mere by end blot en skidestination.

Aktiv skiferie til Brandnertal

Hvis skiferien ikke kun skal byde på skiløb, men også gerne en lang række andre aktiviteter og oplevelser, så er Brandnertal et godt bud. Man kan eksempelvis begive sig ud på en oplevelsesrig vintervandretur forbi mystiske stencirkler eller op til toppen af Tschegla plateauet i 1.200 meters højde. Man kan også tage ud og opleve, hvordan der bliver produceret ost hos den lokale mejerist eller tage på en af området 4 kælkestrækninger, hvor den længste er på hele 10 kilometer. Om tirsdagen og torsdagen kan man desuden kælke om aftenen i Brand og Bürserberg. Man kan også få den ultimative oplevelse ved at besøge Anton Kuttner - også kaldet Husky Toni - og hans 21 huskyer, som man både kan tage på vintervandretur og slædetur med.

Udvalgte skirejser fra Brandnertal

Søg efter skirejser

Valavier Aktivresort

Det moderne 4-stjernede superior Valavier Aktivresort ligger i centrum af landsbyen Brand, ca. 5 km fra centrum af Bürserberg. Bjergbanen, som giver indstigning til skiområdet Brandnertal, ligger kun ca. 50 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til kort inden indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi og internethjørne, restaurant, bar, legerum til børnene, skirum og terrasse. Der er gratis parkeringspladser ved indkvarteringen (hvis ledig). På ønske kan Læs mere

Hotel Dunza

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Dunza ligger solrigt på en højslette over Bürserberg, ca. 4,5 km fra centrum. Einhorn-banens mellemstation samt en indstigning til løjpen og en kælkebane nås efter ca. 500 m. Til indkvarteringen i landlig stil og meget træ i indretningen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar samt støvle- og skirum. Parkeringspladser er gratis (hvis ledig). Det ca. 100 m² store wellnessområde med økosauna, infrarødkabine, Kneipp-bassin og hvilerum kan benyttes gratis. Mod betaling og Læs mere

Billeder og video fra Brandnertal


Brugernes anmeldelser af Brandnertal

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Brandnertal under banneret

Kort over Brandnertal

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Brandnertal. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser