Skiferie i Espedalen (Norge)

Rejsebureauer til Espedalen: Booking.com

En skiferie i Espedalen henvender sig primært til langrend, da det kun byder på en skilift, der tager dig til toppen af den ene pist på 1 km, som Espedalen byder på.En skiferie for langrendsentusiasterMed sine 200 km langrendsløjper er det tydeligt, at der er et stort område for langrendsentusiaster, hvor der vil være gode muligheder for at nyde den flotte norske natur. En skiferie i Espedalen giver typisk en vindstille skiferie, da de dybe skove giver læ for de besøgende.Ud over en tur på langrend, så vil en skiferie i Espedalen også give mulighed for at komme ud til vandet og prøve isfiskeri. En tur på skøjtebane... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Espedalen
Skiområdet: 720-1500 m.o.h.
Byen: 930 m.o.h.

1 pister i alt
1 km blå

Lifter: 1 stk. / 500 pers/time

Slæbelifter: 1
Mere information om Espedalen under banneret
En skiferie i Espedalen henvender sig primært til langrend, da det kun byder på en skilift, der tager dig til toppen af den ene pist på 1 km, som Espedalen byder på.

En skiferie for langrendsentusiaster

Med sine 200 km langrendsløjper er det tydeligt, at der er et stort område for langrendsentusiaster, hvor der vil være gode muligheder for at nyde den flotte norske natur. En skiferie i Espedalen giver typisk en vindstille skiferie, da de dybe skove giver læ for de besøgende.

Ud over en tur på langrend, så vil en skiferie i Espedalen også give mulighed for at komme ud til vandet og prøve isfiskeri. En tur på skøjtebane og en tur med hundeslæde kan også sætte sit præg på din skiferie.

Brugernes anmeldelser af Espedalen

Skiterræn
4,33
Liftsystem
2,67
Afterski
2,78
Byen
2,33
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Espedalen har en samlet score på 3,03 stjerner ud af 5. Baseret på 9 anmeldelser.
Espedalen - bare et vidunderligt sted - Anmeldt d. 24/02 2011 07:32 - Oprettet af Asbjørn Thorvildsen

Espedalen er bare et super sted at stå på langrend, terrænnet er varrieret så alle lige meget hvilket niveau de er på kan blive udfordret. Og skal man prøve det alpine for første gang er der udemærkede løjper til det.Oven i det skal man ligge at man for noget af norges bedste mad, så kan man ligge det i Læs mere

Fascinerende og storslået - Anmeldt d. 08/01 2009 15:16 - Oprettet af Margit Ratzer

Vi har igennem en årrække været på ski i Norge i mange forskellige områder. Espedalen er på en klar førsteplads. Der er mange kilometre præparerede løjper - samtidig med at der er uanede muligheder for at forsøge sig uden for løjpenettet med kort og kompas. Med hensyn til overnatning foretrækker vi klart den hyggelige og afslappede atmosfære på Strand Fjellstue Læs mere

Sandsynligvis verdens bedste langrendsterræn - Anmeldt d. 28/10 2005 18:13 - Oprettet af Mads Alleslev Larsen

Espedalen kan med velpreparerede løjper i både skov og højfjeld tilbyde langrend i absolut verdensklasse. Samtidigt kan området anbefales til nybegyndere såvel som rutinerede udøvere. I fjeldet på begge sider af dalen findes gode muligheder for topture (f.eks til Ruten-fjeldet, 1517 m.o.h. med en fantastisk udsigt over både Jotunheimen og Rondane) eller formiddagsture til en af de Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Mere information om Espedalen under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17ºC
3ºC
0,0 mm
0,9 m/s
nord-nordvest
Mandag
Let skyet
Let skyet
18ºC
5ºC
0,0 mm
0,5 m/s
nordøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
6ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
5ºC
0,0 mm
1,5 m/s
vest-sydvest

Kort over Espedalen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Espedalen. Klik på nålene for mere info. Der er 244 km fra Oslo til Espedalen.

Find tilbud på skirejser