San Pellegrino

San Pellegrino passet er et af de kendte pas i Dolomitterne i Italien.

San Pellegrino er kendt for mange historiske kampe under krigene i Europa i tidens løb. På og langs bjergtinderne finder man mange spor fra kampene og sågar borge og skytteanlæg.

Lang skisæson i San Pellegrino

San Pellegrino byder på et godt og velfungerende italiensk skiløb med en rigtig lang sæson. Skiløbet går fra ca. 1.190 meters højde i Falcade til 2.550 meters højde på toppen af Col Margherita i Passo San Pellegrino.

Skiområdet Ski 3Valli Dolomiti

Skiområdet hedder Ski 3Valli Dolomiti og består af skiområderne Moena-Lusia, Passo San Pellegrino og Falcade. Her er i alt ca. 100 km pister. Hele området ved San Pellegrino og Falcade er sammenhængende og dækker ca. 85 km pister. Området Moena-Lusia når man med gratis skibus på 10-15 min. fra San Pellegrino. Her findes ca. 15 km pister i alt.

Området Ski 3Valli Dolomiti har, pga. højden, en rigtig god snestatistik, og det er oftest intet problem at finde masser af sne i området, selv i starten af April.

Tag bilen på skiferie til San Pellegrino

Der er meget kort afstand til San Pellegrino fra Brenner motorvejen, og du får et godt og afvekslende skiløb med meget fine italienske pister.

Gode og hyggelige after-ski steder i Dolomitterne

I San Pellegrino er der gode og hyggelige after-ski steder. På Snow Thrill, der også er et godt og populært afterskisted, sker der altid noget.

Fotos og video

Brugerne om San Pellegrino

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til San Pellegrino?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til San Pellegrino hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over San Pellegrino?

Hvis du skal på skiferie til San Pellegrino, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til San Pellegrino her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i San Pellegrino lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til San Pellegrino her ⇒

Er San Pellegrino et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt San Pellegrino til 3,63 stjerner ud af 5 mulige. San Pellegrino scorer højest på Skiterræn og Prisniveau, mens området scorer lavest på Byen. Det er baseret på 1 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒