Skiferie i San Pellegrino (Italien)


San Pellegrino passet er et af de kendte pas i Dolomitterne i Italien.San Pellegrino er kendt for mange historiske kampe under krigene i Europa i tidens løb. På og langs bjergtinderne finder man mange spor fra kampene og sågar borge og skytteanlæg.Lang skisæson i San PellegrinoSan Pellegrino byder på et godt og velfungerende italiensk skiløb med en rigtig lang sæson. Skiløbet går fra ca. 1.190 meters højde i Falcade til 2.550 meters højde på toppen af Col Margherita i Passo San Pellegrino.Skiområdet Ski 3Valli DolomitiSkiområdet hedder Ski 3Valli Dolomiti og består af skiområderne Moena-Lusia, Passo San Pellegrino og Falcade. Her er i alt ca. 100... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om San Pellegrino
Skiområdet: 1190-2550 m.o.h.
Byen: 1190 m.o.h.

75 pister i alt
27 km blå
41 km rød
7 km sort

Lifter: 19 stk. / 24.840 pers/time

Slæbelifter: 8
Stolelifter: 10
Kabinelifter: 1
Mere information om San Pellegrino under banneret
San Pellegrino passet er et af de kendte pas i Dolomitterne i Italien.

San Pellegrino er kendt for mange historiske kampe under krigene i Europa i tidens løb. På og langs bjergtinderne finder man mange spor fra kampene og sågar borge og skytteanlæg.

Lang skisæson i San Pellegrino

San Pellegrino byder på et godt og velfungerende italiensk skiløb med en rigtig lang sæson. Skiløbet går fra ca. 1.190 meters højde i Falcade til 2.550 meters højde på toppen af Col Margherita i Passo San Pellegrino.

Skiområdet Ski 3Valli Dolomiti

Skiområdet hedder Ski 3Valli Dolomiti og består af skiområderne Moena-Lusia, Passo San Pellegrino og Falcade. Her er i alt ca. 100 km pister. Hele området ved San Pellegrino og Falcade er sammenhængende og dækker ca. 85 km pister. Området Moena-Lusia når man med gratis skibus på 10-15 min. fra San Pellegrino. Her findes ca. 15 km pister i alt.

Området Ski 3Valli Dolomiti har, pga. højden, en rigtig god snestatistik, og det er oftest intet problem at finde masser af sne i området, selv i starten af April.

Tag bilen på skiferie til San Pellegrino

Der er meget kort afstand til San Pellegrino fra Brenner motorvejen, og du får et godt og afvekslende skiløb med meget fine italienske pister.

Gode og hyggelige after-ski steder i Dolomitterne

I San Pellegrino er der gode og hyggelige after-ski steder. På Snow Thrill, der også er et godt og populært afterskisted, sker der altid noget.

Billeder og video fra San Pellegrino


Brugernes anmeldelser af San Pellegrino

Skiterræn
5,00
Liftsystem
4,00
Afterski
3,00
Byen
2,00
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,00
San Pellegrino har en samlet score på 3,63 stjerner ud af 5. Baseret på 1 anmeldelser.
Mere information om San Pellegrino under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
17ºC
14ºC
0,3 mm
2,2 m/s
sydvest
Onsdag
Skyet
Skyet
19ºC
11ºC
0,0 mm
2,4 m/s
nordvest
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
20ºC
11ºC
1,8 mm
2,1 m/s
vest-nordvest
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
21ºC
13ºC
1,8 mm
3,1 m/s
vest

Kort over San Pellegrino

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i San Pellegrino. Klik på nålene for mere info. Der er 1250 km fra Padborg til San Pellegrino.

Find tilbud på skirejser