Skiferie i Kamchatka (Rusland)


På heliskiing i det østlige Rusland, nærmere bestemt halvøen Kamchatka. En halvø som dækker et område på 472.000 kvadratkilometer, hvilket svarer til størrelsen af Sverige. Området er spækket med vulkantoppe, bjergkæder mv. Fra November til juli er der typisk sne på disse bjerge/vulkaner. Og ikke nok med det, Kamchatka har hver sæson et samlet snefald på 14m+, hvilket gør at du med garanti ikke kommer til at mangle sne på din skitur i området.

I og med at naturen er som den er, er det oplagte transportmiddel til toppen her en helikopter! Så mulighederne for unikke spor i sneen med hjælp fra helikopteren er nærmest uendelige.

De meget lange... Læs mere.


Snemeldinger og vejr

Fakta om Kamchatka

På heliskiing i det østlige Rusland, nærmere bestemt halvøen Kamchatka. En halvø som dækker et område på 472.000 kvadratkilometer, hvilket svarer til størrelsen af Sverige. Området er spækket med vulkantoppe, bjergkæder mv. Fra November til juli er der typisk sne på disse bjerge/vulkaner. Og ikke nok med det, Kamchatka har hver sæson et samlet snefald på 14m+, hvilket gør at du med garanti ikke kommer til at mangle sne på din skitur i området.I og med at naturen er som den er, er det oplagte transportmiddel til toppen her en helikopter! Så mulighederne for unikke spor i sneen med hjælp fra helikopteren er nærmest uendelige.De meget lange nedfarter, kontrasterne med skiløb ned til vandet og igennem rygende Vulkaner er noget som kendetegner heliskiløbet her som noget helt unik og ikke muligt at replikere andre steder i verden.En destination der er for den der søger eventyret udover det sædvanlige.

Billeder og video fra Kamchatka


Brugernes anmeldelser af Kamchatka

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Artikler om skiferie til Kamchatka

Heli Skiing - På den russiske halvø, Kamchatka


Kort over Kamchatka

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kamchatka. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen