Skiferie i Mutterer Alm / Götzens (Østrig)

Rejsebureauer til Mutterer Alm / Götzens: SnowTrex.dk

Mutterer Alm er et lille skisportssted, der ligger 7 km fra Innsbruck, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Skiområdet har kun fire skilifter, men selvom Mutterer Alm ikke er det største skisportssted, så kan de alligevel prale af at have et vertikalt fald på 850 meter.Skal du på skiferie i Mutterer Alm, får du 13 km pister, hvor der er mest for nybegyndere og øvede, mens der kun er en sort pist på to kilometer.En del af Mutterer Alm er Götzens. Her findes en af kabinebanerne og et par gode velpreparede pister.... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mutterer Alm / Götzens
Skiområdet: 950-1800 m.o.h.
Byen: 868 m.o.h.

13 pister i alt
6 km blå
5 km rød
2 km sort

Lifter: 4 stk.

Slæbelifter: 1
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 2
Mere information om Mutterer Alm / Götzens under banneret
Mutterer Alm er et lille skisportssted, der ligger 7 km fra Innsbruck, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Skiområdet har kun fire skilifter, men selvom Mutterer Alm ikke er det største skisportssted, så kan de alligevel prale af at have et vertikalt fald på 850 meter.

Skal du på skiferie i Mutterer Alm, får du 13 km pister, hvor der er mest for nybegyndere og øvede, mens der kun er en sort pist på to kilometer.

En del af Mutterer Alm er Götzens. Her findes en af kabinebanerne og et par gode velpreparede pister.

Udvalgte skirejser fra Mutterer Alm / Götzens

Søg efter skirejser

Gasthof Götznerhof

Den hyggeligt indrettede Gasthof Götznerhof ligger ca. 500 m fra centrum af Götzen og ca. 6,5 km fra skiområdet Mutteralm (Nochspitzbahn). Skibusstoppestedet ligger ca. 30 m fra indkvarteringen. Forskellige indkøbsmuligheder nås indenfor ca. 20 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, opholdsrum, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, café, lounge med tv, legerum til børnene samt skir- og støvlerum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Wellnessområdet med sauna, spabad og dampbad kan benyttes gratis (kl. 16 - 21). Solarium er Læs mere

Sportpension Singer

Den hyggelige 3-stjernede Sportpension Singer ligger i udkanten af landsbyen Birgitz, ca. 300 m fra centrum. Caféer, restauranter og indkøbsmuligheder nås efter ca. 400 m. Skibussen holder i nærheden (ca. 300 m) og bringer gæsterne til skiområdet Götzens-Mutters. Til ski-begyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m). Bjergbanen Schönbodenbahn i skiområdet Axamer Lizum ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, spisesal, stue. Wi-Fi, opholdsrum, spiserum og skirum. Der er gratis parkeringspladser ved huset Læs mere

Billeder og video fra Mutterer Alm / Götzens


Brugernes anmeldelser af Mutterer Alm / Götzens

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Mutterer Alm / Götzens under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
17ºC
4ºC
0,2 mm
2,9 m/s
nord
Onsdag
Let skyet
Let skyet
18ºC
4ºC
2,0 mm
2,3 m/s
nord-nordøst
Torsdag
Regn
Regn
17ºC
7ºC
3,5 mm
0,3 m/s
syd-sydøst
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
19ºC
3ºC
2,1 mm
1,9 m/s
nord

Kort over Mutterer Alm / Götzens

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mutterer Alm / Götzens. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser