Skiferie i Mutterer Alm / Götzens (Østrig)

Rejsebureauer til Mutterer Alm / Götzens: SnowTrex.dk

Mutterer Alm er et lille skisportssted, der ligger 7 km fra Innsbruck, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Skiområdet har kun fire skilifter, men selvom Mutterer Alm ikke er det største skisportssted, så kan de alligevel prale af at have et vertikalt fald på 850 meter.Skal du på skiferie i Mutterer Alm, får du 13 km pister, hvor der er mest for nybegyndere og øvede, mens der kun er en sort pist på to kilometer.En del af Mutterer Alm er Götzens. Her findes en af kabinebanerne og et par gode velpreparede pister.... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mutterer Alm / Götzens
Skiområdet: 950-1800 m.o.h.
Byen: 868 m.o.h.

13 pister i alt
6 km blå
5 km rød
2 km sort

Lifter: 4 stk.

Slæbelifter: 1
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 2
Mutterer Alm er et lille skisportssted, der ligger 7 km fra Innsbruck, hvor den nærmeste lufthavn ligger. Skiområdet har kun fire skilifter, men selvom Mutterer Alm ikke er det største skisportssted, så kan de alligevel prale af at have et vertikalt fald på 850 meter.

Skal du på skiferie i Mutterer Alm, får du 13 km pister, hvor der er mest for nybegyndere og øvede, mens der kun er en sort pist på to kilometer.

En del af Mutterer Alm er Götzens. Her findes en af kabinebanerne og et par gode velpreparede pister.

Udvalgte skirejser fra Mutterer Alm / Götzens

Søg efter skirejser

Sportpension Singer

Den hyggelige 3-stjernede Sportpension Singer ligger i udkanten af landsbyen Birgitz, ca. 300 m fra centrum. Caféer, restauranter og indkøbsmuligheder nås efter ca. 400 m. Skibussen holder i nærheden (ca. 300 m) og bringer gæsterne til skiområdet Götzens-Mutters. Til ski-begyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m). Bjergbanen Schönbodenbahn i skiområdet Axamer Lizum ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, spisesal, stue. Wi-Fi, opholdsrum, spiserum og skirum. Der er gratis parkeringspladser ved huset Læs mere

Billeder og video fra Mutterer Alm / Götzens


Brugernes anmeldelser af Mutterer Alm / Götzens

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Kraftig sne
Kraftig sne
2ºC
4ºC
2,2 mm
2,1 m/s
nord
Mandag
Sne
Sne
1ºC
-3ºC
1,0 mm
2,0 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Let sne
Let sne
0ºC
-4ºC
2,1 mm
2,5 m/s
nord
Onsdag
Let sne
Let sne
0ºC
-4ºC
4,1 mm
1,7 m/s
nord

Kort over Mutterer Alm / Götzens

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mutterer Alm / Götzens. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen