Skiferie i Kiroro (Japan)

Rejsebureauer til Kiroro: DANexplore

Kiroro ligger I det vestlige Hokkaido tæt på Otaru og Det Japanske Hav. Det gør at Kiroro modtager nedbør i form af lette, kolde og store snefnug.Kiroro er en rigtig resort-by, som kun består af to store hoteller og et par huse hvor personalet bor i. Da der er få mennesker, som bor fast i Kiroro, er der få mennesker at dele pisterne og pudderen med.International udviklingJapanske ski-destinationer har en tendens til at være meget konservative, både når det gælder de gamle langsomme lifter og deres holdning til off-piste skiløb.Her skiller Kiroro sig ud – det Thailandsk-ejet resort har inden for de sidste år startet ”Kiroro Mountain... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Kiroro
Skiområdet: 570-1180 m.o.h.

Lifter: 9 stk.

Stolelifter: 8
Kabinelifter: 1
Kiroro ligger I det vestlige Hokkaido tæt på Otaru og Det Japanske Hav. Det gør at Kiroro modtager nedbør i form af lette, kolde og store snefnug.
Kiroro er en rigtig resort-by, som kun består af to store hoteller og et par huse hvor personalet bor i.

Da der er få mennesker, som bor fast i Kiroro, er der få mennesker at dele pisterne og pudderen med.

International udvikling

Japanske ski-destinationer har en tendens til at være meget konservative, både når det gælder de gamle langsomme lifter og deres holdning til off-piste skiløb.
Her skiller Kiroro sig ud – det Thailandsk-ejet resort har inden for de sidste år startet ”Kiroro Mountain Club” som er skabt med initiativ om at dele viden og information og minimere risici og rede live.

Når man kører backcountry omkring Kiroro skal man registreres i klubben og skrive sig op når man tager på randoneé-ture.

De har hver uge gratis seminarer om redning, laviner og sikkerhedsudstyr og de arrangerer snow cat and hike-ture – man bliver kørt op med en pistemaskine og hiker selv ud i uberørt terræn.

Getaway fra Niseko

Nogle gange, specielt I højsæsonen, kan Niseko godt føles lidt crowdet og man har brug for at komme væk fra liftkøerne, det opkørte side-country og australske fulderikker, her kommer Kiroro ind i billedet. En perfekt endags tur bør indeholde et besøg i Otarus havn for at spise frisk sushi (enten morgenmad eller aftensmad) og et besøg i en af de omkringliggende onsener.

Tip: Køb ikke jeres liftkort på forhånd og tjek vejrudsigten dag til dag – nogle dage hvor Niseko kun for 20cm kan Kiroro få op til 50 cm.

- Åbningstider: 9.00-16.15, Night-ski 16.15-19.30
- Priser: ¥5500/dag ~360 kr (rabatter gives hvis du bestiller liftkort sammen med indkvartering)
- Gennemsnitligt snefald: 13m+ per år

Billeder og video fra Kiroro


Brugernes anmeldelser af Kiroro

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Kiroro

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kiroro. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen