Mt. Bachelor

Mt. Bachelor ligger i Central Oregon tæt på Bend. Det er et ski område med 10 lifter til ca. 88 pister fordelt på 15kvm land. Mt. Bachelor har stort set alt du har brug for ved et resort. Det er et åbent landskab over trægrænsen, med bowls og chutes, hvor du længere nede vil finde træskiløb, funparks, gode pister. Mt. Bachelor råder derfor over et bredt udvalg af skimuligheder, til alle personer.

Mt. Bachelor byder på lidt af alt

Alt i alt byder området på godt skiløb kombineret med en høj børnevenlighed, gode spisemuligheder, fine indkvarteringsmuligheder, kælkebane, skiskole og gode skibutikker.

Du finder den højeste top i Oregon ved Mt. Bachelor, hvilket er med til at give dig noget af det bedste skiløb i området.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Mt. Bachelor

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Kredit | Skrevet den 12/06 2019

Oprettet af Lola Daniel

HejHar du brug for et presserende lån for at imødekomme dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2000 til 50 000 000,00. Vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske, ikke check kredit og tilb...
yde 100% garanti for eksterne lån i denne periode.Vi har også udlånt hele valutaen med en 3% rente på alle lån .... Hvis du er interesseret, vend tilbage til os med denne email.Venligst vende tilbage til os, hvis du er interesseret, med eaglehomemortgage001@gmail.comWhatsapp: +1 (512) 399-6036Med venlig hilsen,Fru Lola Danieleaglehomemortgage001@gmail.com
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar