Mt. Bachelor

Mt. Bachelor ligger i Central Oregon tæt på Bend. Det er et ski område med 10 lifter til ca. 88 pister fordelt på 15kvm land. Mt. Bachelor har stort set alt du har brug for ved et resort. Det er et åbent landskab over trægrænsen, med bowls og chutes, hvor du længere nede vil finde træskiløb, funparks, gode pister. Mt. Bachelor råder derfor over et bredt udvalg af skimuligheder, til alle personer.

Mt. Bachelor byder på lidt af alt

Alt i alt byder området på godt skiløb kombineret med en høj børnevenlighed, gode spisemuligheder, fine indkvarteringsmuligheder, kælkebane, skiskole og gode skibutikker.

Du finder den højeste top i Oregon ved Mt. Bachelor, hvilket er med til at give dig noget af det bedste skiløb i området.

Fotos og video

Brugerne om Mt. Bachelor

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Mt. Bachelor?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Mt. Bachelor hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Mt. Bachelor?

Hvis du skal på skiferie til Mt. Bachelor, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Mt. Bachelor her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Mt. Bachelor lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Mt. Bachelor her ⇒