☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Skiferie i USA

I USA finder du skiløb for enhver smag. Lige fra brede motorvejspister til hardcore off piste. De amerikanske skiområder er særligt kendte for den fantastisk lette, tørre og luftige sne – akkurat som i Canada. Og så falder her mange steder 4-9 meter sne. Rent skimæssigt kan du få en drømmeferie over there. No doubt.

Den store hurdle er rejsens længde og priserne. Skal du på skiferie med familien første gang, er USA ikke det oplagte valg. Men har du været afsted nogle gange, er den tørre og lækre, amerikanske puddersne svær at matche i Europa.
Prismæssigt skal du som tommelfingerregel regne med, at en skiferie bliver dobbelt så dyr som en standard-pakkerejse til Alperne. Det gode er, at der er gode penge at spare på skitøj og skiudstyr. Også selv om dollaren står højt.

Tidsmæssigt sparer du mest ved at vælge et skisportssted i det østlige USA. Det kunne være Stowe i staten Vermont. Men de bedste skiområder findes uomtvisteligt i Rocky Mountains og Sierra Nevada-bjergene i det vestlige USA.

Colorado

Steder som Aspen, Breckenridge, Vail, Beaver Creek, Keystone samt Steamboat Springs tilbyder typisk 130-200 km pister. På nær Aspen er det de sorte pister, der dominerer i disse områder, så du får mest ud af skiløbet, hvis du er erfaren.

Wyoming

Her I den sydlige ende af Yellowstone nationalpark finder du legendariske Jackson Hole, der er kendt som et offpistemekka. Området går for at være fødestedet for moderne offpiste skiløb. I området finder du også Snow King og Grand Targhee.

Utah

Her findes områder som Snowbird, Deer Valley, Park City, Canyons og Salt Lake City. Utah er nok særligt kendt af danskerne, fordi de olympiske vinterlege blev afholdt i Salt Lake City i 2002. Generelt er disse skiområder familieegnede, selv om der bestemt også findes sort off piste her.

Californien

Her finder du bl.a.: Mammoth Mountain med 150 pister, Lake Tahoe- nord for- og Heavenly syd for Lake Tahoe søen. I hele området er der omkring 140 skilifte.

Oregon

Her finder du bl.a. Mt Bachelor – et bjerg, hvor cirka 80 pisterne fordeler sig ned i alle retninger som kæder på et juletræ.

Artikler om USA fra Skisport.dk

Brugerne om USA

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

loan offer | Skrevet den 06/06 2020 | Bedømmelse af Aspen / Snowmass

Oprettet af Williams

Hej alle derude, jeg håber I er i orden ??? Mine navne er fru Elodie Yannick, jeg kommer fra Belgien Liège, for et par uger siden blev jeg suget ind i en dårlig økonomisk situation, og jeg havde brug ...
for et presserende lån for at betale mine regninger og komme tilbage på fødderne økonomisk på grund af min nuværende økonomiske situation, min bank nægtede at låne mig et lån, så jeg havde ingen anden mulighed end at kigge efter et usikret lån online, under min undersøgelse var jeg et offer for svig, og jeg mistede næsten 1.250 €, og jeg var i mere problemer, og jeg opgav næsten håbet om at få et lån, indtil jeg fandt et online-indlæg, hvor indlægget var et delt vidnesbyrd fra fru Melissa Nicholas fra Kansas State, som vidnede, hvordan hun fik $ 350.000,00 fra World Wide Loan Firm. efter at have læst indlægget, besluttede jeg at kontakte World Wide Loan Firm. via e-mail: (worldwideloanfirm1999@gmail.com) kontakt deles i posten, min usikrede låneanmodning på € 120.000,00 blev godkendt inden for 48 timer efter min anmodning, og deres lånerente er 2%. Mit lån blev indbetalt til min bankkonto uden at fejle. Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed og også rådgive lånesøgende derude om at være meget årvågne, fordi der er mange svindlere derude med det eneste formål at svindle de uskyldige lånesøgere, så du skal være forsigtig og årvågen .. for dem, der har brug for for et lån. Jeg anbefaler World Wide Loan Firm, du kan kontakte firmaet via e-mail: (worldwideloanfirm1999@gmail.com) Tak for at have læst mit vidnesbyrd, jeg ønsker Dem held og lykke.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Offpiste i verdensklasse | Skrevet den 17/11 2019 | Bedømmelse af Steamboat Springs

Oprettet af Jesper - Ski Guide Ved Tombatours

Har nu stået på ski i mere end 30 år & i Italien, Frankrig, Østrig & Schweiz, men intet er så godt som Steamboat, hvis man gerne vil køre offpiste.

Eneste minus er den lange transport tid ...
til USA & så er pris niveauet noget over det vi kender fra Europa.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Her kan du se et kort med skiområderne i USA. Klik på nålene for flere detaljer om skiområdet.