Winterberg

Winterberg er beliggende i hjertet af det store skiområde Sauerland og kendt som det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen.

Kort kør-selv skiferie til Winterberg for danskere

Winterberg er forholdsvis ukendt blandt danske skiløbere, men med kun ca. 500 km til Winterberg fra grænsen, er afstanden overkommelig for kør-selv-turisme fra Danmark og måske også for kortere kør-selv-skiferier.

Om Winterbergs pister, langrendsnet og løjper

Det ligger ikke fantastisk højt (842 m), men med flittigt brug af snekanoner er der alligevel sne på pisterne og alle løjper er åbne, hvis temperaturen er under 0. Der er i alt 97 km løjper, og 10 af dem er aftenåbne med belysning. Der er omkring 20 skilifte ved Winterberg by og et veludviklet langrendsnet.

Skiferie forslag i Winterberg

Appartments Rosenweg Appartments Rosenweg Bil fra 1.550,-/pers.
Hotel Winterberg Resor... Hotel Winterberg Resor... Bil fra 690,-/pers.
Lejligheder i centrum ... Lejligheder i centrum ... Bil fra 1.550,-/pers.
Sauerland Alpin Hotel Sauerland Alpin Hotel Bil fra 1.387,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Winterberg
Winterberg
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Winterberg

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Bedst hvis man dyrker skihop | Skrevet den 24/04 2017

Oprettet af Asbjoern-Nissen

Området faldte ikke lige i min smag. Pistene er helt klart for korte og der er lidt for mange mennesker. Især børnebakken er forrygt fyldt med mennesker. Selvom der er 3 slæbelifte må man på regne 20...
minnuters liftkø, for at blive trukket 50m JA DET ER MEGET HURTIGERE AT TAGE SKIENE AF OG GÅ!! Hvis man har stået på ski mere end 7 dage kan det bestemt ikke anbefales at tage til Winterberg, medmindre man går meget op i skihop. Der er nogle af de bedste faciliteter for skihop jeg har set. Der er hele 3 store skihop og vi fik set masser af skihops konkurrence de par dage vi var der. Skal hele familien afsted for første gang kunne det dog være udemærket til en 3 dags tur for at finde ud af om skiferie er noget. Liftkortet er meget billigt og det samme gælder for privat undervisning DET KOSTER KUN 30 EURO I TIMEN!!! Normalt koster det 50 eller derover i både Østrig, Frankrig og Italien. Desuden er pistene ikke særlig stejle. De røde piste kan man nemt klare på 2. dagen som begynder hvis man har fået den rigtige undervisning forinden.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Havde heldigvis været på ski en gang i denne sæson | Skrevet den 05/03 2017

Oprettet af Charlotte Andersen

Boede på Haus am Rosenweg, Zuschen. Fantastisk service, super fine værelser og hyggelig opholdsrum, hvis man er flere afsted. Hyggelig lille by, med 2 super spisesteder til billige penge. Winterberg:...
Alt for mange mennesker på et meget lille område. Masser af 4, 6 og 8 stole lifte. Rigtig mange nybegynder på meget korte bakker, så fik ikke rigtig gang i skiløbet, før man igen stod i en lift. Meget dårligt personale der bare sad i lifthusene, istedet for at hjælpe med at få fyldt lifterne, når nu køerne var så lange. Alt for få spisesteder på pisterne i forhold til menneskemængden. Godt område for nybegyndere, hvis ikke menneskemængden stresser en, da korte overskuelige grønne og blå pister.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar