Skiferie i Winterberg (Tyskland)

Rejsebureauer til Winterberg: Skitour.dk, SnowTrex.dk, Sunweb

Winterberg er beliggende i hjertet af det store skiområde Sauerland og er kendt som det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen. En oplagt destination til en kort skiferie.Kør-selv skiferie til WinterbergWinterberg er forholdsvis ukendt blandt danske skiløbere, men det er så tæt på os, at det næsten er en synd ikke at besøge området. Der er kun ca. 520 km til Winterberg fra den danske grænse - og turen kan klares på lige omkring 6 timer i bil. Pak bilen fra morgenen af, så kan I være på ski om eftermiddagen. Hvis du bor på sjælland, kan du tage færgen til tyskland og få en hyggelig start på turen. Læs... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Winterberg
50 pister i alt
23 km blå
23 km rød
4 km sort

Lifter: 24 stk.

Slæbelifter: 9
Stolelifter: 12
Winterberg er beliggende i hjertet af det store skiområde Sauerland og er kendt som det mest snesikre skiområde i Nordrhein-Westfalen. En oplagt destination til en kort skiferie.

Kør-selv skiferie til Winterberg

Winterberg er forholdsvis ukendt blandt danske skiløbere, men det er så tæt på os, at det næsten er en synd ikke at besøge området.

Der er kun ca. 520 km til Winterberg fra den danske grænse - og turen kan klares på lige omkring 6 timer i bil. Pak bilen fra morgenen af, så kan I være på ski om eftermiddagen.

Hvis du bor på sjælland, kan du tage færgen til tyskland og få en hyggelig start på turen. Læs vores guide om færger til Tyskland. Læs vores guide om færger til Tyskland.

Om Winterbergs alpinområde

Området ligger ikke fantastisk højt (630 - 842 m.o.h), men med flittig brug af snekanoner er der alligevel sne på pisterne, og oftest er de alle åbne, hvis temperaturen er under 0.

Der er i alt 50 km alpine pister, og flere af dem er aftenåbne med belysning. De fordeler sig på 23 km blå piste, 23 km røde piste og 4 km sorte piste.

Der er omkring 24 skilifte i området - ret ligelidt fordelt mellem slæbelifte og stolelifte.

Langrend på skiferien i Winterberg

Der er også masser af skønne langrendsspor i Winterberg, hvor du virkeligt kan nyde de smukke, tyske skove. Der er 14 forskellige løjper, der byder på hele 50 kilometer spor. Heriblandt er der 35 kilometer premium-løjper, der er velpræparerede hele sæsonen.

Selv når mørket er faldet på, kan du opleve naturen. Der er nemlig altid mindst én oplyst løjpe - perfekt til dig, der vil have en morgentur på langrend.

Udfordringer for eksperter og nybegyndere

Når du tager på skiferie i Winterberg, kan du få spændende skioplevelser, der passer til dit niveau. Ski-eksperterne kan prøve kræver med slalombakken - eller de kan prøve den sorte jet-piste, Schanzenberg, som er 300 meter lang.

Nybegyndere kan starte ud på de blødere bakker, hvor de kan bygge selvtillid og nyde den skønne natur i et roligt tempo. Omkring børneområder er der flere blå pister - eksempelvis piste 17, 18 og 19, du kan komme til efter en kort tur med slæbeliften.

Når I bliver trætte af at stå på ski, er der masser andet at opleve. I kan for eksempel besøge spa resortet i byen eller ferieparken, hvor der er legepladser, restauranter og meget andet.

Udvalgte skirejser fra Winterberg

Søg efter skirejser

Billeder og video fra Winterberg


Brugernes anmeldelser af Winterberg

Skiterræn
2,60
Liftsystem
3,20
Afterski
2,60
Byen
2,75
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
2,00
Winterberg har en samlet score på 3,14 stjerner ud af 5. Baseret på 5 anmeldelser.
4 dage på ski - Anmeldt d. 14/02 2019 18:02 - Oprettet af Lene Grüner Bertelsen Og Kate Mørk

Meget positiv overrasket af skiområdet. Gode pister noget for alle både begyndere og øvede. Dejligt med så mange stollifter, det fungerer godt. Synes bestemt der er mange muligheder for varieret skiløb. Tænker udfordringen kan være at temperaturen er for høj , men selv en dag med 7 grader kan man finde pister med ok sne, hvis man tager den i skyggen:-) Læs mere

Fedt og billigt begynder område. - Anmeldt d. 29/01 2019 09:45 - Oprettet af D. Sørensen

Super godt sted for børnefamilier og begynder. Priserne er meget overkommelige for overnatning, skileje og lift kort. Lej skiene hjemme fra via hjemmesiden og man sparer 10-15 %Danske ski lærere og super venligt personale. Billige indkøbs muligheder. LIDL, ALDI osv. McD og restaurant er også til at betale. Udfordringerne for de øvede børn og voksne er afprøvet hurtigt. så 2-3 Læs mere

Skiskole - Anmeldt d. 16/08 2017 09:02 - Oprettet af Kim

Hej Har været I Winterberg flere gange. Synes absolut det er et fint lille område. Særligt for begyndere eller let øvede.I år har vi nogen i familien som gerne vil på skiskole. Er der nogen som ved, hvilken skiskole som har danske skilærere? Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Slud
Slud
3ºC
2ºC
31,5 mm
4,4 m/s
vest-sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
8ºC
2ºC
0,0 mm
4,8 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
13ºC
4ºC
0,1 mm
5,4 m/s
syd
Søndag
Let skyet
Let skyet
16ºC
9ºC
0,0 mm
7,3 m/s
syd-sydvest

Artikler om skiferie til Winterberg

Sæsonpremiere kun 6 timer fra Danmark

Kom hurtigere og grønnere på skiferie

God sne og overraskelser i Winterberg


Kort over Winterberg

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Winterberg. Klik på nålene for mere info. Der er 594 km fra Kolding til Winterberg.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen