Campitello

Godt nok verdens største skiområde, men ikke alle pister er forbundet, men der skulle være skiløb nok til uges ferie... Fra Campitello er der adgang til 1220 km pister i enorme Dolomit Superski-område, hvoraf de fleste af pisterne er røde. Campitello ligger ved Sella massivet, som det er muligt at løbe rundt om.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alba, Canazei og Kronplatz

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Campitello

Her kan du se brugernes karakterer for Campitello.

Skiterræn:
4,19
Liftsystem:
4,00
Afterski:
3,26
Byen:
3,70
Samlet score er 3,79 / 5 ud fra 27 anmeldelser.

Mange muligheder | Skrevet den 17/01 2006

Oprettet af Lars Bahn

Hvis man har mulighed for at tage bil med er Campitello og Dolomitti Superski et super område.
Områderne hænger ikke super godt sammen, og der kan være en del transport skiløb for at komme rundt. H...
er kommer bilen ind i billedet.
Kør til Passo Fedaia tidligt og kør på Marmolada næsten alene. 2000 højdemeter og hvis man kommer tidligt på dagen er der ingen liftkøer. Om eftermiddagen kan man køre mod Arabba og køre på de sorte pister i skyggen. Super sne og stor liftkapacitet med måde Gondol og kabinelift.
På vejen tilbage til DK kan man med fordel køre over Passo Sella (hvis det er åbent) og bruge den sidste skidag i Ortisei og St. Christina. Herfra er der kun 30 min. kørsel til motorvejen, så man slipper for det værste køkørsel på vej ned af bjerget.
Hvis man orker bør man bruge en af dagene på at køre til Cortina D'Ampezzo (ca. 1.5 time). Super område, med masser af faldhøjde.
I Campitello skal man gå ud og spise på Cantinetti. Hvis man er kød elsker er Fiorentina steaken et must. 600g. kalve T-bone. Hvis man er mere sulten kan man bestille kartofler eller salat til, men hvem er det???
Deres pizza er heller ikke ringe.
God tur.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Dårligt med børn | Skrevet den 12/08 2005

Oprettet af Irene-Andresen-Nielsen

Hej !
Vi var 2 familier, med børn, som skulle på ski for første gang, i Campitello i uge 7. Der er ingen mulighed for børnene at være ved en lift som de selv kan køre op og ned med, da de enten er ...
for lange, eller også er det en stole lift, og der er ingen hjælp at hente ved dem som passer liften. Hvis man er i bil vil jeg anbefale at køre ud til Passo San Pellegrino, hvor skiløbet er perfekt til både nybegyndere og den øvede skiløber, her kan børnene også tumle rundt for sig selv, da der er flere legepladser i området.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar