⚡ BLACK WEEKEND: Spar 20-75 % på ALT ⚡

Canazei


I den nordlige del af Italien finder man skisportssbyen Canazei. Skiområdet er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, og man kan derfor få nye pister under skiene hver dag under sin skiferie i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, der er en del af de sydlige Alperne. Den sydlige placering betyder, at man oftest kan nyde de fremragende italienske pister og den smukke udsigt i solskin.

Skiløb i Canazei

Fra selve Canazei by har man adgang til i alt 1.220 kilometer pister – de fleste af pisterne er røde. Nær Canazei finder man også Sella-massivet, som det er muligt at køre på ski rundt om. Turen rundt om massivet er en dagstur på ski og kaldes ”Sella Ronda”. Ruten er på cirka 40 kilometer inklusiv turene i liften og tager skiløbere fordi Campitello og videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste.

Skiområdet i Dolomitterne er generelt overvældende, og vil du have en ekstraordinær skiferie byder det enorme område på masser af muligheder. Ud over at området er enormt, er sneen på pisterne i høj kvalitet, og pisterne er altid velpræparerede. Alle lifter er åbne til klokken 17:30, hvilket giver mulighed for lange dage på ski, og hvis du ikke er typen der slutter arbejdsdagen på ski kl. 15.30 skal ned og være klar på afterskiing er der mulighed for at få rigtig meget skiløb i benene på bare en dag.

Pister for alle niveauer

Skiløbet i Canazei byder på noget for enhver smag, niveau og temperament. Der er pister nok til, at alle skiløbere fra store til små kan blive udfordret på en skiferie i Canazei, hvad enten man er nybegynder og skal slå sine første sving, eller om man er ekspert med mange skiferier bag sig. Canazei og skiområdet Superski Dolomiti rummer altid nye oplevelser, så én skiferie i området er sjældent nok.

Historiske Canazei

Området Val di Fassa, som Canazei er en del af, har været påvirket af første verdenskrig indtil nu. Tropperne krydsede under krigen dalen, og det kan der stadig den dag i dag ses levn fra, hvis man kigger efter. Tunneller fra Val San Nicoló til Marmolada er gravet i klipperne og i isen på Marmolada-gletscheren - disse kan besøges i dag, og Canazei er derfor ikke bare en skiferie destination men også interessant historisk.

Spis godt i den hyggelige og stemningsfyldte by

Byen er flot bebygget og med mange hyggelige gader, hvor man finder mange forskellige stemningsfulde caféer, restauranter og mindre spisesteder. Der findes adskillige spændende butikker i byen, så en shoppingtur er oplagt, hvis man skulle trænge til en pause fra skiløbet.
Canazei byder naturligvis også på et væld af kulinariske oplevelser, det italienske køkken venter med masser af lækkerier. Skønne pastaretter, lækre vine og til slut en italiensk Grappa til at fordøje dagen med. Foruden det italienske køkken, kan man forvente at møde den kulinariske arv fra det østrig-ungarske imperium, som har sat sit præg. Skal aftenen fortsætte med en tur i byen er der et utal af barer og diskoteker.

Fordelen er ligeledes at priserne i Canazei ligger på omkring det halve af, hvad man skal betale på de fleste gode restauranter, hvis man tager på skiferie til Frankrig.

Når du skal finde bolig i Canazei er der mange muligheder, lige fra billige lejligheder og pensioner til de lækreste hoteller med spa og wellness områder til forkælelse efter en dag i sneen. Både byens muligheder og skiområdet er altså så varieret, at alle kan finde sig tilpas i Canazei.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alba, Campitello og Kronplatz

Skiferie forslag i Canazei

Bustransport tur/retur Bustransport tur/retur Bus fra 1.422,-/pers.
Hotel La Cacciatora Hotel La Cacciatora Fly fra 13.098,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Canazei

Her kan du se brugernes karakterer for Canazei.

Skiterræn:
4,60
Liftsystem:
4,38
Afterski:
3,92
Byen:
4,17
Børnevenlighed:
3,13
Begyndervenlighed:
3,38
Prisniveau:
3,75
Off-piste:
3,14
Samlet score er 3,81 / 5 ud fra 295 anmeldelser.

God ski destination | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Peter

Gode pister, gode lifte sjældent der er kø ved lifte

Dolomitterne | Skrevet den 21/02 2017

Oprettet af Tom Jensen

Meget varierende skiområde. Noget for enhver og en masse flot natur og mulighed for hele dagsudflugter
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Canazei?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Canazei hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Canazei?

Hvis du skal på skiferie til Canazei, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Canazei her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Canazei lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Canazei her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Canazei?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Canazei i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Canazei her ⇒

Hvor finder jeg hytter i Canazei?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hytterne i Canazei i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hytterne i Canazei her ⇒

Er Canazei et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Canazei til 3,81 stjerner ud af 5 mulige. Canazei scorer højest på Skiterræn og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 295 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Canazei?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Canazei. Du har også mulighed for at rejse med DANSKI og FJÄLLFERIE med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Canazei sammen med?

Canazei hører sammen med skiområderne Alba, Campitello og Kronplatz.