☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Canazei

I den nordlige del af Italien finder man skisportssbyen Canazei. Skiområdet er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, og man kan derfor få nye pister under skiene hver dag under sin skiferie i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, der er en del af Alperne.

Pisterne i Dolomitterne

Fra selve Canazei har man adgang til i alt 1.220 kilometer pister – de fleste af pisterne er røde. Nær Canazei finder man også Sella-massivet, som det er muligt at køre på ski rundt om. Turen rundt om massivet er en dagstur på ski og kaldes ”Sella Ronda”. Ruten er på cirka 40 kilometer inklusiv turene i liften. Skiområdet i Dolomitterne er generelt overvældende, og vil du have en ekstraordinær skiferie byder det enorme område på masser af muligheder. Ud over at området er enormt, er sneen på pisterne i høj kvalitet, og pisterne er altid velpræparerede. Alle lifter er åbne til klokken 17:30, hvilket giver mulighed for lange dage på ski, og hvis du ikke er typen der slutter arbejdsdagen på ski kl. 15.30 skal ned og være klar på afterskiing er der mulighed for at få rigtig meget skiløb i benene på en dag.

Hyggelig og stemningsfuldt by – lækker vin og mad

Byen er flot bebygget og med mange hyggelige gader, hvor man finder mange forskellige stemningsfulde caféer, restauranter og mindre spisesteder. Der findes adskillige spændende butikker i byen, så en shoppingtur er oplagt, hvis man skulle trænge til en pause fra skiløbet.

Canazei byder naturligvis også på et væld af kulinariske oplevelser, det italienske køkken venter med masser af lækkerier. Skønne pastaretter, lækre vine og til slut en italiensk Grappa til at fordøje dagen med. Skal aftenen fortsætte med en tur i byen er der et utal af barer og diskoteker.

Når du skal finde bolig i Canazei er der mange muligheder, lige fra billige lejligheder og pensioner til de lækreste hoteller med spa og wellness områder til forkælelse efter en dag i sneen.

Hold skiferie i Canazei og tag på skiløb på alle niveauer

Skiløbet byder på for enhver smag og for ethvert ambitionsniveau. Der er pister nok til, at alle skiløbere kan blive udfordret på en skiferie i Canazei, hvad enten man er nybegynder eller ekspert, og hvad enten man er ung eller ældre. Canazei og skiområdet Superski Dolomiti rummer altid nye oplevelser, så én skiferie i området er sjældent nok.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alba, Campitello og Kronplatz

Skiferie forslag i Canazei

Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Canazei 2005
Canazei
Canazei
Canazei
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Canazei

Her kan du se brugernes karakterer for Canazei.

Skiterræn:
4,60
Liftsystem:
4,38
Afterski:
3,92
Byen:
4,17
Børnevenlighed:
3,13
Begyndervenlighed:
3,38
Prisniveau:
3,75
Off-piste:
3,14
Samlet score er 3,81 / 5 ud fra 295 anmeldelser.

God ski destination | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Peter

Gode pister, gode lifte sjældent der er kø ved lifte

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Dolomitterne | Skrevet den 21/02 2017

Oprettet af Tom Jensen

Meget varierende skiområde. Noget for enhver og en masse flot natur og mulighed for hele dagsudflugter

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar