Skiferie i Canazei

Canazei (Italien)


I den nordlige del af Italien finder man skisportssbyen Canazei. Skiområdet er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, og man kan derfor få nye pister under skiene hver dag under sin skiferie i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, der er en del af de sydlige Alperne. Den sydlige placering betyder, at man oftest kan nyde de fremragende italienske pister og den smukke udsigt i solskin.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Canazei
Skiområdet: 1465-2950 m.o.h.
Byen: 1465 m.o.h.

1200 pister i alt
360 km blå
720 km rød
120 km sort

Lifter: 450 stk.

Slæbelifter: 159
Stolelifter: 220
Kabinelifter: 71

Skiløb i Canazei

Fra selve Canazei by har man adgang til i alt 1.220 kilometer pister – de fleste af pisterne er røde. Nær Canazei finder man også Sella-massivet, som det er muligt at køre på ski rundt om. Turen rundt om massivet er en dagstur på ski og kaldes ”Sella Ronda”. Ruten er på cirka 40 kilometer inklusiv turene i liften og tager skiløbere fordi Campitello og videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste.

Skiområdet i Dolomitterne er generelt overvældende, og vil du have en ekstraordinær skiferie byder det enorme område på masser af muligheder. Ud over at området er enormt, er sneen på pisterne i høj kvalitet, og pisterne er altid velpræparerede. Alle lifter er åbne til klokken 17:30, hvilket giver mulighed for lange dage på ski, og hvis du ikke er typen der slutter arbejdsdagen på ski kl. 15.30 skal ned og være klar på afterskiing er der mulighed for at få rigtig meget skiløb i benene på bare en dag.

Pister for alle niveauer

Skiløbet i Canazei byder på noget for enhver smag, niveau og temperament. Der er pister nok til, at alle skiløbere fra store til små kan blive udfordret på en skiferie i Canazei, hvad enten man er nybegynder og skal slå sine første sving, eller om man er ekspert med mange skiferier bag sig. Canazei og skiområdet Superski Dolomiti rummer altid nye oplevelser, så én skiferie i området er sjældent nok.

Historiske Canazei

Området Val di Fassa, som Canazei er en del af, har været påvirket af første verdenskrig indtil nu. Tropperne krydsede under krigen dalen, og det kan der stadig den dag i dag ses levn fra, hvis man kigger efter. Tunneller fra Val San Nicoló til Marmolada er gravet i klipperne og i isen på Marmolada-gletscheren - disse kan besøges i dag, og Canazei er derfor ikke bare en skiferie destination men også interessant historisk.

Spis godt i den hyggelige og stemningsfyldte by

Byen er flot bebygget og med mange hyggelige gader, hvor man finder mange forskellige stemningsfulde caféer, restauranter og mindre spisesteder. Der findes adskillige spændende butikker i byen, så en shoppingtur er oplagt, hvis man skulle trænge til en pause fra skiløbet.
Canazei byder naturligvis også på et væld af kulinariske oplevelser, det italienske køkken venter med masser af lækkerier. Skønne pastaretter, lækre vine og til slut en italiensk Grappa til at fordøje dagen med. Foruden det italienske køkken, kan man forvente at møde den kulinariske arv fra det østrig-ungarske imperium, som har sat sit præg. Skal aftenen fortsætte med en tur i byen er der et utal af barer og diskoteker.

Fordelen er ligeledes at priserne i Canazei ligger på omkring det halve af, hvad man skal betale på de fleste gode restauranter, hvis man tager på skiferie til Frankrig.

Når du skal finde bolig i Canazei er der mange muligheder, lige fra billige lejligheder og pensioner til de lækreste hoteller med spa og wellness områder til forkælelse efter en dag i sneen. Både byens muligheder og skiområdet er altså så varieret, at alle kan finde sig tilpas i Canazei.

Udvalgte skirejser fra Canazei

Søg efter skirejser

Apartments Casa Planber

Vil du også bo tæt på hovedliften, i rummelige lejligheder og i skønne Canazei? - Velkommen til Casa Planber Apartments.

Cesa Stefi

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

Clubresidence Al Sole

Clubresidence Al Sole har en fantastisk beliggenhed i centrum af Canazei og kun en kort gåtur fra pisterne. Her bor du komfortabelt og har alle byens tilbud lige ved hånden. Lejlighederne i Clubresidence Al Sole kan rumme op til 4 personer og er pænt indrettet med eget køkken og balkon, hvor fra du kan nyde den vidunderlige udsigt. Vælger du en luksuslejlighed er badeværelset desuden indrettet med privat jacuzzi. Clubresidence Al Sole har et dejligt spa center med swimmingpool, børnepool Læs mere

Billeder og video fra Canazei


Brugernes anmeldelser af Canazei

Skiterræn
4,60
Liftsystem
4,38
Afterski
3,92
Byen
4,17
Børnevenlighed
3,13
Begyndervenlighed
3,38
Prisniveau
3,75
Offpiste
3,14
Canazei har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 295 anmeldelser.
Elendigt liftsystem i Canazai - Anmeldt d. 21/03 2022 08:22 - Oprettet af Flemming

Jeg har stået på ski i 30 år og været de fleste steder i Østrig, Frankrig og Italien. Vi var på voksen tur og havde ikke taget vores 4 børn med for første gang. Vi havde for første gang valgt et rejseselskab med guide hvilke fungerede super godt og var lige så billigt; som når vi planlægger det selv. Vi Læs mere

God ski destination - Anmeldt d. 19/04 2020 18:43 - Oprettet af Peter

Gode pister, gode lifte sjældent der er kø ved lifte

Dolomitterne - Anmeldt d. 21/02 2017 21:22 - Oprettet af Tom Jensen

Meget varierende skiområde. Noget for enhver og en masse flot natur og mulighed for hele dagsudflugter

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
22ºC
13ºC
0,2 mm
2,2 m/s
sydvest
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
23ºC
15ºC
0,4 mm
2,0 m/s
nordvest
Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
22ºC
15ºC
1,8 mm
0,9 m/s
vest
Søndag
Regn
Regn
22ºC
14ºC
15,8 mm
2,1 m/s
syd-sydvest

Derfor skal I tage til Canazei på skiferie

Canazei i Italien er et af Dolomitternes mange storslåede skisportsområder. Beliggenheden, udsigten og naturen er i særklasse, og der er mange gode grunde til, at folk fra hele verden år efter år valfarter til Canazei.

Er du endnu i tvivl om, hvor årets skirejse skal gå til, så får du herunder de sidste gode argumenter for at lade valget falde på en skirejse til Canazei.

En verdensklasse skirejse i Canazei

Canazei har årevis af erfaring i at drive skisportssted, og du kommer altid ned til gode forhold, velholdte pister og professionelle faciliteter, når du vælger en skiferie til Canazei. Liftesystemet fungerer upåklageligt og infrastrukturen er god. Området er enormt, men virker ikke uoverskueligt, og du får virkelig noget for pengene, når det handler om muligheder for oplevelser på ski.

Alsidighed i niveau og sværhedsgrad - udfordringer og oplevelser for alle

Canazei kan imødekomme alle behov, og både børn, nybegyndere, freestylere og rutinerede løbere har masse af piste-kilometer at gå i krig med. Der findes udfordringer på alle niveauer, og alt sammen i trygge og sikre rammer, der gør området til det oplagte valg, når I ønsker at udvikle jeres vintersportsfærdigheder. Der er trænere på alle niveauer, og et godt udvalg af pister - alle kan blive dygtige til at stå på ski efter en uge eller to i Canazei.

Masser af aktiviteter på din skiferie til Canazei

Canazei er som nævnt ovenfor et område, der har en masse historie, hvilket giver anledning til nogle interessante og lærerige udflugter. Der er en masse kulturelle seværdigheder i Canazei, og der er meget at opleve. Er I til luksus og selvforkælelse, så findes der også flere gode kur- og spafaciliteter, hvor I kan få diverse behandlinger.

God afterski i Canazei

Afterski og skiferie hører sammen - og kvaliteten af skirejsen vurderes i høj grad ud fra niveauet af afterski. I Canazei lever beværtningerne heldigvis så rigeligt op til skifaciliteterne, og du er dermed sikret den fuldendte oplevelse.

Er du til Østrigsk schlager og alt for store øl, så er baren Paradis lige noget for dig - her er der støvledans og livemusik for alle pengene, og en stemning der altid bærer præg at højt humør og festlig energi. I Rosengarten for enden af skovpisten møder du alle de andre festglade danskere, der er ude efter høj up-tempo musik, kolde drinks og natklub stemning - her varer festen ved, og energien forbliver høj.

Er du mere til en stille og rolig, hyggelig atmosfære, så er La Montenara et godt valg til dig - her kan du nyde et glas vin eller en kold øl, og børnene kan få noget varmt at drikke. Lydniveauet giver plads til samtale, og stemningen er afslappet, varm og venlig.

Spisesteder og restauranter af høj standard

I Canazei har man noget for enhver smag, og der er et væld af gode restauranter og spisesteder at vælge imellem. Maden er generelt rigtig god i Canazei. Piz Seteur er altid en oplevelse og et besøg værd. Stedet har en skøn beliggenhed langt oppe ad bjergsiden, og har et godt udvalg af retter, der kan nydes enten indendørs eller udenfor.

Restaurationen gør meget ud af underholdning og betjening, og man går altid derfra med et smil på læben. Også Rifugio Ciampolin og Rifugio Salei er gode bud på spisesteder af høj kvalitet, og er man til en burger, så bør man klart besøge Wurstelstand Pipotto. Osteria La Montanara er stedet for gourmeten.

Alt i alt byder Canazei på alle muligheder for at spise og drikke godt på skirejsen.

Artikler om skiferie til Canazei

Nu kan jyderne også komme markant hurtigere til bl.a. Canazei

Drag rundt i verdens største skiområde Canazei

10 ting du skal opleve i Canazei

Special-skirejser sælger billetter


Kort over Canazei

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Canazei. Klik på nålene for mere info. Der er 1326 km fra Kolding til Canazei.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen