Skiferie i Canazei

Canazei (Italien)


I den nordlige del af Italien finder man skisportssbyen Canazei. Skiområdet er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, og man kan derfor få nye pister under skiene hver dag under sin skiferie i Canazei. Byen ligger i bjergkæden Dolomitterne, der er en del af de sydlige Alperne. Den sydlige placering betyder, at man oftest kan nyde de fremragende italienske pister og den smukke udsigt i solskin.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Canazei
Skiområdet: 1465-2950 m.o.h.
Byen: 1465 m.o.h.

1200 km pister i alt
360 km blå
720 km rød
120 km sort

Lifter: 450 stk.

Slæbelifter: 159
Stolelifter: 220
Kabinelifter: 71
Mere information om Canazei under banneret

Skiløb i Canazei

Fra selve Canazei by har man adgang til i alt 1.220 kilometer pister – de fleste af pisterne er røde. Nær Canazei finder man også Sella-massivet, som det er muligt at køre på ski rundt om. Turen rundt om massivet er en dagstur på ski og kaldes ”Sella Ronda”. Ruten er på cirka 40 kilometer inklusiv turene i liften og tager skiløbere fordi Campitello og videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste.

Skiområdet i Dolomitterne er generelt overvældende, og vil du have en ekstraordinær skiferie byder det enorme område på masser af muligheder. Ud over at området er enormt, er sneen på pisterne i høj kvalitet, og pisterne er altid velpræparerede. Alle lifter er åbne til klokken 17:30, hvilket giver mulighed for lange dage på ski, og hvis du ikke er typen der slutter arbejdsdagen på ski kl. 15.30 skal ned og være klar på afterskiing er der mulighed for at få rigtig meget skiløb i benene på bare en dag.

Pister for alle niveauer

Skiløbet i Canazei byder på noget for enhver smag, niveau og temperament. Der er pister nok til, at alle skiløbere fra store til små kan blive udfordret på en skiferie i Canazei, hvad enten man er nybegynder og skal slå sine første sving, eller om man er ekspert med mange skiferier bag sig. Canazei og skiområdet Superski Dolomiti rummer altid nye oplevelser, så én skiferie i området er sjældent nok.

Historiske Canazei

Området Val di Fassa, som Canazei er en del af, har været påvirket af første verdenskrig indtil nu. Tropperne krydsede under krigen dalen, og det kan der stadig den dag i dag ses levn fra, hvis man kigger efter. Tunneller fra Val San Nicoló til Marmolada er gravet i klipperne og i isen på Marmolada-gletscheren - disse kan besøges i dag, og Canazei er derfor ikke bare en skiferie destination men også interessant historisk.

Spis godt i den hyggelige og stemningsfyldte by

Byen er flot bebygget og med mange hyggelige gader, hvor man finder mange forskellige stemningsfulde caféer, restauranter og mindre spisesteder. Der findes adskillige spændende butikker i byen, så en shoppingtur er oplagt, hvis man skulle trænge til en pause fra skiløbet.
Canazei byder naturligvis også på et væld af kulinariske oplevelser, det italienske køkken venter med masser af lækkerier. Skønne pastaretter, lækre vine og til slut en italiensk Grappa til at fordøje dagen med. Foruden det italienske køkken, kan man forvente at møde den kulinariske arv fra det østrig-ungarske imperium, som har sat sit præg. Skal aftenen fortsætte med en tur i byen er der et utal af barer og diskoteker.

Fordelen er ligeledes at priserne i Canazei ligger på omkring det halve af, hvad man skal betale på de fleste gode restauranter, hvis man tager på skiferie til Frankrig.

Når du skal finde bolig i Canazei er der mange muligheder, lige fra billige lejligheder og pensioner til de lækreste hoteller med spa og wellness områder til forkælelse efter en dag i sneen. Både byens muligheder og skiområdet er altså så varieret, at alle kan finde sig tilpas i Canazei.

Udvalgte skirejser fra Canazei

Søg efter skirejser

Apartments Casa Planber

I Apartments Casa Planber bor I tæt på skiløbet i Canazeis skiområde, lettere bliver det ikke.

Hotel Grohmann

Bekvemt halvpensions hotel tæt på liften med wellnessmuligheder I den hyggelige naboby Campitello ligger Hotel Grohmann, tæt på både centrum og lift. Hotel Grohmann er et traditionelt alpehotel med halvpension, hvor du også har mulighed for ultimativ afslapning i hotellets wellnessafdeling. Hotellet passer godt til både familier og par, som leder efter et bekvemt hotel tæt på liften i en hyggelig by. Halvpension med wellness På Hotel Grohmann har du halvpension med morgenmad og en lækker middag. Hotellets restaurant serverer Læs mere

Hotel "Rubino Deluxe"

Hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i nabobyen Campitello. I bor stadig tæt på byen og kan hurtig komme på ski med gondolliften, som bringer jer ud i Super Ski Dolomiti området. Hotellet har stor spa- og wellness afdeling med swimmingpool, sauna, jacuzzi, dampbad og mulighed for massagebehandlinger (wellness og massage mod egenbetaling). Der er desuden fitness rum. Restauranten Giglio Rosso byder på lokale italienske specialiteter, og der indgår såvel morgenbuffet som 3 retters aftensmad i prisen. Værelserne er forskellige Læs mere

Billeder og video fra Canazei


Brugernes anmeldelser af Canazei

Skiterræn
4,60
Liftsystem
4,38
Afterski
3,92
Byen
4,17
Børnevenlighed
3,13
Begyndervenlighed
3,38
Prisniveau
3,75
Offpiste
3,14
Samlet score er 3,81 stjerner ud af 5 . Baseret på. 295 anmeldelser.
Elendigt liftsystem i Canazai - Anmeldt d. 25/09 2022 15:35 - Oprettet af Flemming

Jeg har stået på ski i 30 år og været de fleste steder i Østrig, Frankrig og Italien. Vi var på voksen tur og havde ikke taget vores 4 børn med for første gang. Vi havde for første gang valgt et rejseselskab med guide hvilke fungerede super godt og var lige så billigt; som når vi planlægger det selv. Vi Læs mere

God ski destination - Anmeldt d. 25/09 2022 15:35 - Oprettet af Peter

Gode pister, gode lifte sjældent der er kø ved lifte

Dolomitterne - Anmeldt d. 25/09 2022 15:35 - Oprettet af Tom Jensen

Meget varierende skiområde. Noget for enhver og en masse flot natur og mulighed for hele dagsudflugter

Mere information om Canazei under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
11ºC
8ºC
6,9 mm
1,0 m/s
syd-sydvest
Mandag
Let regn
Let regn
9ºC
5ºC
0,1 mm
1,2 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
6ºC
4ºC
0,4 mm
2,9 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
9ºC
-1ºC
0,1 mm
3,4 m/s
sydvest

Kort over Canazei

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Canazei. Klik på nålene for mere info. Der er 1326 km fra Kolding til Canazei.

Find tilbud på skirejser