Courchevel

Courchevel er en skidestination i de franske alper i Tarentaise-dalen. Byen er delt ind i fire forskellige områder efter deres beliggenhed. Lavest ligger Courchevel 1300, Courchevel 1550, Courchevel 1650 og Courchevel 1850. De har fået navnene efter hvor mange meter over havet, de ligger.

Destinationen er den største af områderne i Les Trois Vallées. En skiferie i Courchevel vil blandt andet byde på et møde med jetsetterne fra Paris, der dog primært befinder sig i Courchevel 1850.

Forskellen på de 4 områder i Courchevel

Courchevel 1300 er den billigste af stederne, og du vil opleve, at flere turister tager hertil for at holde deres skiferie. Tager man til Courchevel 1550, vil man opleve, at det er den mest rolige af de fire destinationer – der opholder sig mange franske familier på denne destination, hvilket gør den meget rolig. På Courchevel 1650 er der primært aktivitet omkring franskmændenes juleferie og vinterferie, mens skiferie i Courchevel 1850 for alvor er for Paris’ jetsetliv – og her vil du derfor opleve et højt prisniveau.

På pisterne i De Tre Dale

En skiferie i Courchevel er en oplevelse for skiløberen – man kan således køre på ski på de i alt 600 km pister i De Tre Dale, der udover Courchevel også dækker Mèribel og Val Thorens/Les Menuires. Alle dalene er koblet sammen gennem topmoderne liftsystemer, og du vil altså opleve, at en skiferie i De Tre Dale byder på masser af forskellige pistekilometer. Der vil være udfordringer for de fleste niveauer, men skiterrænnet henvender sig mest mod de skiløbere, der befinder sig i begynder- eller mellemklassen, mens de mere øvede ikke vil have de helt store udfordringer på en skiferie i Courchevel.

Børnenes skiferie i Courchevel

For børnene kan skiturene ned ad pisten komplementeres med den to kilometer lange kælkebane, der falder hele 300 meter – en skiferie i Courchevel vil altså lægge op til konkurrencer mellem børnene, men måske også med far og mor.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, La Tania, Les Menuires, Meribel, St. Martin de Belleville og Val Thorens

Skiferie forslag i Courchevel

Résidence Le Britania Résidence Le Britania Bil fra 2.670,-/pers.
Résidence Le Christia... Résidence Le Christia... Bil fra 2.593,-/pers.
Premium Les Chalets du... Premium Les Chalets du... Bil fra 3.435,-/pers.
Résidence Les Écrins Résidence Les Écrins Bil fra 2.976,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Powder junkie
Powder junkie
Powder junkie
Powder junkie
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Courchevel

Her kan du se brugernes karakterer for Courchevel.

Skiterræn:
3,87
Liftsystem:
3,74
Afterski:
2,74
Byen:
3,13
Samlet score er 3,37 / 5 ud fra 23 anmeldelser.
Opret kommentar