☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Macugnaga

I det nordvestligste hjørne af Italien finder du Macugnaga, en lille by, som endnu ikke er opdaget af Europas mange skiløbere.
Skiområdet hører med 37 km pister til de mindre når man taler om alperne, men man finder her et godt alternativ til eksempelvis Sverige og Norge.
Her finder man blot lidt længere pister og lidt mere sol.
Selve skiområdet er særdeles velegnet for begyndere og letøvede. De mere rutinerede skal kigge udenfor pistekortet for at finde ekstra udfordringer.

Mulighed for off piste i Macugnaga

Der er mulighed for masser af off piste hvis man eksempelvis køber et løft med den lokale helikopter og kaster sig ud i off pisten.
Ps. Byen udtales [makunjaga].

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Macugnaga

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Macugnaga - en italiensk perle! | Skrevet den 08/10 2002

Oprettet af Anders Kragelund

Det var overskriften vi faldt for, da vi sidste år valgte kør-selv ferie til Macugnaga. Vores skirejse til denne lille gemte by oppe i bjergene, var en stor succes. Aldrig har vi oplevet så meget sne,...
som faldt under vores ophold! Metervis af driver dækkede byen, vejene, husgavlene, træerne og den gamle kirke - smukt som et Disney-eventyr!
Byen er en lille italiensk bjerglandsby, med meget modereret underholdning. Meget idyllisk, lækker ski, men ikke for unge til fest. Dertil var der blot hotellernes egne barer, desværre. Størstedelen af de besøgende er italienere - 9/10 - resten er sydafrikanere og englændere. Maden på restauranterne var en oplevelse, som slår enhver sommerferiemiddag, og øllen serveres gerne i 1 litters glas! *Lækkert*
Vi stod på ski øverst oppe på bjergene i knap 4000 meters højde; et panorama view over de fjerne tinder!
Vi kan varmt anbefale stedet, hvis man kan undvære pubcrawls og discos.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar