Skiferie i La Joue de Loup (Frankrig)

Rejsebureauer til La Joue de Loup: SnowTrex.dk, Sunweb

La Joue du Loup er en nydelig landsby, beliggende i Massif du Dévoluys skiområde. Byen ligger i 1.450 meters højde og består fortrinsvist af skihytter og hoteller, hvilket giver en hyggelig atmosfære. Hyggelig by med Ski-in-ski-outFor det meste af beboelsen i byen er der "ski-in-ski-out". De gode restauranter, biograf og beværtninger hjælper også til at give stemningsfulde aftener i La Joue du Loup. La Joue Du Loup er en rolig by - Perfekt til børnefamilienByens rolige beliggenhed gør den meget velegnet til familier med børn. Der er dog også områder for freeride-ski for de mere øvede.Dévoluy omfatter 100 kilometers pister hvoraf 30 kilometer er udstyret med snekanoner... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om La Joue de Loup
Skiområdet: 1450-2450 m.o.h.
Byen: 1450 m.o.h.

53 km pister i alt
8 km grøn
25 km blå
15 km rød
5 km sort

Lifter: 22 stk.

Slæbelifter: 15
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 1
Mere information om La Joue de Loup under banneret
La Joue du Loup er en nydelig landsby, beliggende i Massif du Dévoluys skiområde. Byen ligger i 1.450 meters højde og består fortrinsvist af skihytter og hoteller, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

Hyggelig by med Ski-in-ski-out

For det meste af beboelsen i byen er der "ski-in-ski-out". De gode restauranter, biograf og beværtninger hjælper også til at give stemningsfulde aftener i La Joue du Loup.

La Joue Du Loup er en rolig by - Perfekt til børnefamilien

Byens rolige beliggenhed gør den meget velegnet til familier med børn. Der er dog også områder for freeride-ski for de mere øvede.

Dévoluy omfatter 100 kilometers pister hvoraf 30 kilometer er udstyret med snekanoner. Området hører blandt de største i de sydlige alper.

Udvalgte skirejser fra La Joue de Loup

Søg efter skirejser

Residences du Centre

Residences du Centre lejligheder ligger lige uden for La Joue du Loup centrum. Pisterne ligger med gåafstand fra lejlighederne. I centrum finder du forskellige restauranter og butikker, hvor du kan slappe af efter en dag på ski. Lejlighederne er traditionelt indrettet og fuldt udstyret.

Billeder og video fra La Joue de Loup


Brugernes anmeldelser af La Joue de Loup

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om La Joue de Loup under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Let skyet
Let skyet
17ºC
8ºC
0,0 mm
2,3 m/s
syd
Lørdag
Let regn
Let regn
15ºC
9ºC
0,2 mm
2,5 m/s
nord-nordvest
Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
14ºC
10ºC
10,3 mm
1,6 m/s
syd-sydøst
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
15ºC
10ºC
0,9 mm
0,8 m/s
sydvest

Kort over La Joue de Loup

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i La Joue de Loup. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til La Joue de Loup.

Find tilbud på skirejser