Skiferie i La Joue de Loup (Frankrig)

Rejsebureauer til La Joue de Loup: SnowTrex.dk, Sunweb

La Joue du Loup er en nydelig landsby, beliggende i Massif du Dévoluys skiområde. Byen ligger i 1.450 meters højde og består fortrinsvist af skihytter og hoteller, hvilket giver en hyggelig atmosfære. Hyggelig by med Ski-in-ski-outFor det meste af beboelsen i byen er der "ski-in-ski-out". De gode restauranter, biograf og beværtninger hjælper også til at give stemningsfulde aftener i La Joue du Loup. La Joue Du Loup er en rolig by - Perfekt til børnefamilienByens rolige beliggenhed gør den meget velegnet til familier med børn. Der er dog også områder for freeride-ski for de mere øvede.Dévoluy omfatter 100 kilometers pister hvoraf 30 kilometer er udstyret med snekanoner... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om La Joue de Loup
Skiområdet: 1450-2450 m.o.h.
Byen: 1450 m.o.h.

53 pister i alt
8 stk.
25 stk.
15 stk.
5 stk.

Lifter: 22 stk.

Slæbelifter: 15
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 1
Mere information om La Joue de Loup under banneret
La Joue du Loup er en nydelig landsby, beliggende i Massif du Dévoluys skiområde. Byen ligger i 1.450 meters højde og består fortrinsvist af skihytter og hoteller, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

Hyggelig by med Ski-in-ski-out

For det meste af beboelsen i byen er der "ski-in-ski-out". De gode restauranter, biograf og beværtninger hjælper også til at give stemningsfulde aftener i La Joue du Loup.

La Joue Du Loup er en rolig by - Perfekt til børnefamilien

Byens rolige beliggenhed gør den meget velegnet til familier med børn. Der er dog også områder for freeride-ski for de mere øvede.

Dévoluy omfatter 100 kilometers pister hvoraf 30 kilometer er udstyret med snekanoner. Området hører blandt de største i de sydlige alper.

Udvalgte skirejser fra La Joue de Loup

Søg efter skirejser

Les Chalets de SuperDévoluy [tilbudspris]

De hyggelige Chalets de SuperDévoluy ligger i hjertet af SuperDévoluy og byder på en skøn udsigt. Til pisten og de første lifter er der ca. 200 m. Centrum med barer, restauranter og masser af butikker er ligeledes kun ca. 100 - 200 m fra chaleterne. Anlægget består af otte bygninger og byder på skibokse og gratis parkeringspladser (hvis ledig). En offentlig parkeringsgarage kan benyttes mod betaling (reservation nødvendig). Indretning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med sovesofa, separate soveværelser hhv Læs mere

Résidence Prestige L'Orée des Pistes

Résidence Prestige L'Orée des Pistes, der er bygget med meget træ, ligger direkte ved pisten og til fods ca. 200 - 300 m fra nærmeste skilift. I bil, er der ca. 900 m til nærmeste skilift. Centrum med indkøbsmuligheder og restauranter nås efter ca. 600 m. Indkvarteringen har reception med foyer samt opvarmet svømmehal. Mod betaling kan man i tillæg benytte saunaen. Der er ligeledes gratis skidepot samt en overdækket parkeringsplads pr. lejlighed/chalet. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder Læs mere

La Crête du Berger [tilbudspris]

Résidence Crête du Berger, som er indrettet i den såkaldte chaletstil ligger i Hautes-Alpes massivernes imponerende omgivelser. Chaleterne består hovedsageligt af træ og ligger ca. 500 m fra pisterne og centrum. Der fører en langrendsløjpe direkte forbi indkvarteringen bag huset. I denne perfekt placerede indkvartering findes både chaleter med flere lejligheder/studioer og semi-chaleter. Semi-chaleterne har hver 2 boligenheder. Indkvarteringen har skidepot samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De veludstyrede lejligheder og semi-chaleter har tekøkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur og køleskab Læs mere

Billeder og video fra La Joue de Loup


Brugernes anmeldelser af La Joue de Loup

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om La Joue de Loup under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
9ºC
0,0 mm
2,2 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
19ºC
11ºC
0,0 mm
2,5 m/s
vest
Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
19ºC
11ºC
8,2 mm
2,0 m/s
sydvest
Fredag
Let regn
Let regn
19ºC
11ºC
1,0 mm
1,8 m/s
syd-sydvest

Kort over La Joue de Loup

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i La Joue de Loup. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til La Joue de Loup.

Find tilbud på skirejser