Wagrain

Beliggende i den midterste af de tre dale som Salzburger Sportwelt Amadé dækker, har byen en god central beliggenhed. Til skisæsonen 2013/14 stod skiliften ”G-link” klar som en kæmpe nyhed. G-link er en stor gondollift der går tværs over Wagrain, som kan fragte 1300 passagerer i timen. Med en transporttid på kun 6 min. er det let at færdes mellem skiområderne St. Johann in Pongau og Flachau med forbindelsen i en højde på 235 meter over Wagrain by. I Wagrain ligger der et stort badeland, der er særdeles lækkert.

Wagrain er danskernes skiferie paradis

Wagrain er velkendt af tusindvis af danskere, og ønsker man en skiferie uden for meget dansk, er en skiferie i Wagrain det forkerte valg. Der er flere hundrede danskere i byen hver uge, og tilstrømningen fra nabobyen St. Johann er også stor. Det har også sine fordele - masser af danskere arbejder i såvel skiskoler, skibutikker, hoteller og restauranter. Med liftkortet har du adgang til hele Skiverbund Amadé som bl.a. også dækker Gasteinertal og Hochkoenigs Winterreich.

Skipisterne i Salzburger Sportwelt Amadé

Området har masser af godt skiløb at byde på - og masser af pistekilometer du kan få din skiferie til at gå med at udforske. Blandt andet kan du prøve kræfter med World Cup-pisten. Når du har udforsket pisterne en hel dag kan du køle kroppen ned på Wagrains mange after-ski stedet - af bemærkelsesværdige steder findes blandt andet Kuhstahl. Skimæssigt er Wagrain en fantastisk destination for din skiferie - og du kan finde udfordringer for både børn, unge og ældre uanset niveau. Derudover har byen en hyggelig stemning.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alpendorf, Flachau og St. Johann in Pongau

Skiferie forslag i Wagrain

Uspecificerede Pension... Uspecificerede Pension... Bil fra 1.775,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 4.273,-/pers.
Haus Hege, lejligheder Haus Hege, lejligheder Fly fra 6.048,-/pers.
Haus Gstrein ll Lejlig... Haus Gstrein ll Lejlig... Bil fra 3.478,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Wagrain

Her kan du se brugernes karakterer for Wagrain.

Skiterræn:
4,34
Liftsystem:
4,34
Afterski:
3,69
Byen:
3,83
Børnevenlighed:
4,33
Begyndervenlighed:
4,50
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
2,67
Samlet score er 3,88 / 5 ud fra 267 anmeldelser.

Jul i Wagrain | Skrevet den 06/12 2018

Oprettet af Michael Olsen

Hej Christian, jeg holdte selv jul i Wagrain 2017 og boede på Kogelalm sammen med familien. Hyggeligt og en dejlig oplevelse. Byen er ikke så stor men hyggelig og flot pyntet op til jul. Østrigerne er...
katolske så der afholdes en masse julekoncerter m.v. I kirkerne. I dagene op til jul 21, 22, 23 og 24 er pisterne meget tomme men alt er åben. I dagene efter altså 25,25, 27 kommer der rigtig mange tysker og østriger på bakkerne da de har fri i disse dage. Tror din hustru hurtigt bliver træt af byen, den er nemlig ikke så stor og der er heller ikke så mange butikker. Men en anden mulighed er at hun bevæger sig lidt rundt på pister i Flauhau, her er der nogle hyggelige caféer. God tur og jul. Du er velkommen til at skrive til mo@it4us.dk hvis du er interesseret i flere detaljer, har været i wagrain 5 gange så jeg kender området. I år kører jeg til Schladming med familien d. 27/12 og holder nyår dernede. Michael
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Wagrain uden ski | Skrevet den 15/11 2018

Oprettet af Christian Nielsen

Vi skal til Wagrain til jul.
Af forskellige årsager skal min kone ikke stå på ski.
Hvordan er forholdene i byen om dagen?
Kan man finde på noget af lave?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar