Skiferie i St. Johann in Tirol

St. Johann in Tirol (Østrig)

Rejsebureauer til St. Johann in Tirol: FJÄLLFERIE, SnowTrex.dk

St. Johann in Tirol ligger på den snesikre nordside af det 2.000 meter høje Kitzbüheler Horn. Området er et fortsat mere populært skiområde blandt danske skiturister, der vil have en hyggelig by med godt og snesikkert familieskiløb. Fra St. Johann er der blot ti kilometer til den legendariske skisportsby Kitzbühel.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Johann in Tirol
Skiområdet: 659-1604 m.o.h.
Byen: 659 m.o.h.

40 pister i alt
21 km blå
18 km rød
1 km sort

Lifter: 10 stk. / 16.000 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 4

Familievenligt skiløb

Byen ligger ca. 650 meter over havets overflade, mens toppen af skiområdet våger i godt og vel 1.600 meters højde. Terrænet er rullende og har en klar overvægt af blå og røde pister, som er eftergivende nok til at nye skiløbere kan nyde hele området, samtidigt med at de er stejle nok, til at mere erfarne skiløbere kan få lov til at give den gas. Søger man ekstremerne, kan man tage kampen op med den 3 kilometer lange FIS styrtløbsbane, som går helt fra bjergtoppen og ned til byen - en piste, der er kendt for sin evne til at sætte selv stærke ben skakmat.

I skiområdet finder du også en halfpipe og en funslope med diverse udfordringer som kickers, boxes, rails mm., som er yderst populær blandt børn og barnlige sjæle. Området har desuden en ualmindeligt god snestatistik, som ofte velsigner bjergsiderne med dybe lag nysne, så skulle man være en som en hund efter pudder, så er St. Johann heller ikke nogen skidt destination.

Hygge og shopping i den historiske by

St. Johann in Tirol har historisk været en velhavende by, som har nydt godt af sin minedrift, men som i dag tjener størstedelen af sine penge på turisme. Således kan du altså hygge dig i den gamle midtby, som er centreret omkring den smukke markedsplads med den barokke kirke. Det giver god mulighed for nogle hyggelige aftengåture i byen, som er veludstyret, både når det kommer til restauranter og butikker af forskellig slags.

Uanede mængder skiløb

I sig selv tilbyder skiområdet ved byen 40 kilometer afvekslende pister, men hvis det ikke er nok, kan man med fordel udnytte byens centrale beliggenhed tæt på utallige andre verdenskendte skiområder, som kan nås med ganske kort tid i bilen.

Udover områdets eget liftkort gælder følgende liftpas nemlig: Super Ski Card, Snow Card Tirol og 3 Länder Freizeit-Arena, og således kan du altså kombinere dit besøg i St. Johann in Tirol med et besøg i uendeligt mange af Østrigs mest berømte skidestinationer. 3 Länder Freizeit-Arena giver adgang til naboskiområderne, så I har adgang til 171 kilometer velpræparerede pister.

Udvalgte skirejser fra St. Johann in Tirol

Søg efter skirejser

COOEE Alpin Hotel Kitzbühler Alpen 2-4 personer

COOEE Alpin Hotellet er beliggende kun 400 m fra gondolliften Haschbichlbahn - Gratis skibus stopper lige ved hotellet. Du når centrum af St. Johann med butikker, barer og restauranter på ca. 10 min. Nyere hotel fra 2015 med god placering både i forhold til skiløb og til byen. Moderne hotel som tilbyder restaurant, bar, sauna, fitnessrum, skirum, lille legerum og gratis wifi. Hotellet tilbyder følgende værelser alle med TV, wc/douche, balkon og gratis wifi: Dobbeltværelse 21m2: 2-3 pers. Med dobbeltseng Læs mere

Billeder og video fra St. Johann in Tirol


Brugernes anmeldelser af St. Johann in Tirol

Skiterræn
3,83
Liftsystem
3,95
Afterski
3,63
Byen
4,03
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
St. Johann in Tirol har en samlet score på 3,86 stjerner ud af 5. Baseret på 65 anmeldelser.
3 dages ski med fly - Anmeldt d. 17/05 2010 20:12 - Oprettet af Jensen

så er planlægningen igang for næste års skiferie, vi er 20 knægte der skal bruge så lidt tid på transport som muligt, og søger derfor nogle der evt. kender noget privat i Østrig, enten hotel eller lejlighed

Godt & billigt Gasthof i St. Johan in Tirol?? - Anmeldt d. 13/12 2009 21:13 - Oprettet af Thomas Søgaard

Hejsa!Vi er 4 gutter som skal på "karletur" til St. Johann in Tirol, og min opfordring går på om nogle kan bidrage med info om et godt Gasthof i eller eller omkring byen, hvor man får et solidt morgenbord, men til en billig pris.Jeg håber nogen kan hjælpe! Læs mere

Få to dage ekstra på ski som kør-selvskiløber..... - Anmeldt d. 16/01 2005 23:59 - Oprettet af Andreas

Hej,Her er en, synes jeg selv, rigtig go' ide til kør-selvskiløberen.Mange ferielejligheder kan i højsæsonen kun lejes fra lør - lør.Kunne man godt tænke sig to ekstra dag på ski, har jeg rigtig goe' erfaringer med at tage en enkelt overnatning i hver ende af ferien (dvs. fre - lør på vej derned, og lør. - søn Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
2ºC
0ºC
0,2 mm
0,9 m/s
vest-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
-11ºC
0,0 mm
1,2 m/s
nord
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
5ºC
0ºC
3,1 mm
0,6 m/s
nordvest
Søndag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
5ºC
-2ºC
10,8 mm
2,0 m/s
vest-nordvest

Artikler om skiferie til St. Johann in Tirol

Flere nyheder i østrigske St. Johann

Ét liftkort til 3 lande (6 destinationer)


Kort over St. Johann in Tirol

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Johann in Tirol. Klik på nålene for mere info. Der er 1138 km fra Kolding til St. Johann in Tirol.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen