Courmayeur

Courmayeur er en italiensk by, der ligger for foden af Mont Blanc i det nordvestlige hjørne af Italien. Skiområdet byder på i alt 36 km pister med udsigt over Mont Blanc-bjergkæden.

Skiferie med masser af flot natur

Din skiferie i Courmayeur vil bringe dig til et område, hvor atmosfæren og naturen er et stort plus, og er også med til at gøre Courmayeur til en af Europas mest populære destinationer for skiferier.

Langrend og heliskiing er enestående i Courmayeur

Destinationen egner sig godt til heliskiing og udvalget af røde pister er stort. Derudover kan langrendsløbere opleve en enestående natur med blandt andet udsigten over Mont Blanc-bjergkæden.

Brugerne om Courmayeur

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Vi har desværre ikke kort over Courmayeur endnu. Du kan se et kort over hele Italien her

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Courmayeur?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Courmayeur hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Courmayeur?

Hvis du skal på skiferie til Courmayeur, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Courmayeur her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Courmayeur lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Courmayeur her ⇒