Skiferie i Courmayeur (Italien)


Courmayeur er en italiensk by, der ligger for foden af Mont Blanc i det nordvestlige hjørne af Italien. Skiområdet byder på i alt 36 km pister med udsigt over Mont Blanc-bjergkæden.Skiferie med masser af flot naturDin skiferie i Courmayeur vil bringe dig til et område, hvor atmosfæren og naturen er et stort plus, og er også med til at gøre Courmayeur til en af Europas mest populære destinationer for skiferier.Langrend og heliskiing er enestående i CourmayeurDestinationen egner sig godt til heliskiing og udvalget af røde pister er stort. Derudover kan langrendsløbere opleve en enestående natur med blandt andet udsigten over Mont Blanc-bjergkæden.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Courmayeur
Skiområdet: 1210-2624 m.o.h.
Byen: 1224 m.o.h.

36 pister i alt
10 stk.
22 stk.
4 stk.

Lifter: 16 stk. / 25.209 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 4
Courmayeur er en italiensk by, der ligger for foden af Mont Blanc i det nordvestlige hjørne af Italien. Skiområdet byder på i alt 36 km pister med udsigt over Mont Blanc-bjergkæden.

Skiferie med masser af flot natur

Din skiferie i Courmayeur vil bringe dig til et område, hvor atmosfæren og naturen er et stort plus, og er også med til at gøre Courmayeur til en af Europas mest populære destinationer for skiferier.

Langrend og heliskiing er enestående i Courmayeur

Destinationen egner sig godt til heliskiing og udvalget af røde pister er stort. Derudover kan langrendsløbere opleve en enestående natur med blandt andet udsigten over Mont Blanc-bjergkæden.

Brugernes anmeldelser af Courmayeur

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
3ºC
7ºC
0,0 mm
1,9 m/s
vest
Fredag
Let regn
Let regn
3ºC
-3ºC
0,2 mm
2,5 m/s
øst-sydøst
Lørdag
Let regn
Let regn
5ºC
1ºC
1,3 mm
3,5 m/s
øst-sydøst
Søndag
Regn
Regn
6ºC
4ºC
7,7 mm
1,5 m/s
øst-sydøst

Kort over Courmayeur

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Courmayeur. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Courmayeur.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen