Skiferie i Bormio (Italien)

Rejsebureauer til Bormio: SnowTrex.dk, Sunweb

Bormio ligger i luftlinie ikke langt fra det noget mere kendte Livigno. Alligevel er Bormio forholdsvis ukendt blandt danskere. Det til trods for at området hvert år den 29. december er værter for en af World Cup afdelingerne.Bormio byder på et skiområde der er kompakt placeret rundt om bjerget Cima Bianca og byder på 50 km pister total med en overvægt af blå og røde pister. Er man til udfordringer udover det pisterne byder på, findes der to deciderede freeride områder, det er området Vallone og Posto degli Sciatori.For dem der ikke kan få nok skiløb, bydes der hver torsdag aften på aftenskiløb fra kl. 20-23.SnesikkertOmrådet har... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bormio
Skiområdet: 1225-3012 m.o.h.
Byen: 1225 m.o.h.

50 pister i alt
14 km blå
32 km rød
4 km sort

Lifter: 15 stk. / 24.000 pers/time

Slæbelifter: 4
Stolelifter: 5
Kabinelifter: 2
Mere information om Bormio under banneret
Bormio ligger i luftlinie ikke langt fra det noget mere kendte Livigno. Alligevel er Bormio forholdsvis ukendt blandt danskere. Det til trods for at området hvert år den 29. december er værter for en af World Cup afdelingerne.

Bormio byder på et skiområde der er kompakt placeret rundt om bjerget Cima Bianca og byder på 50 km pister total med en overvægt af blå og røde pister.

Er man til udfordringer udover det pisterne byder på, findes der to deciderede freeride områder, det er området Vallone og Posto degli Sciatori.

For dem der ikke kan få nok skiløb, bydes der hver torsdag aften på aftenskiløb fra kl. 20-23.

Snesikkert
Området har investeret kraftigt i snekanonanlæg, så der uanset mængden af snefald hurtigt kan laves meget kunstsne, 80 % af området kan dækkes med kunstsne. I 2005 blev der afholdt World Cup i området udelukkende på sne lavet med snekanoner - der findes ca. 250 snekanoner i området.

Udvalgte skirejser fra Bormio

Søg efter skirejser

Hotel Baita Clementi

Det komfortable 4-stjernede Hotel Baita Clementi ligger i en lille park, kun ca. 150 m fra centrum af Bormio. Til bjergbanen er der ca. 800 m og skibusstoppestedet ligger umiddelbart ved huset. På forespørgsel bringer hotellets egen shuttle-bus hurtigt gæsterne til skiområdet (for tider, se opslag på indkvarteringen). Den alpine indkvartering har reception, Wi-Fi, elevator, à-la-carte restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Wellnessområdet med spabad, sauna, dampbad og fitnessrum kan benyttes gratis. Solariet samt massager og skønhedsbehandlinger er mulig mod Læs mere

Hotel Gardenia

Det hyggelige 2-stjernede Hotel Gardenia ligger i Isolaccia, ved foden af nationalparken Stilfser Joch og ca. 7 km fra centrum af Bormio. Til bjergbanen (Isolaccia Pian della Motta) er der ca. 1 km, Skibusstoppestedet samt centrum med indkøbsmuligheder nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (i fællesområderne), restaurant, bar, tv- og læserum samt skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt en parkeringsgarage mod betaling ved indkvarteringen. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet Læs mere

Hotel Gufo

Det rustikke 3-stjernede Hotel Gufo ligger ideelt i det historiske centrum af Bormio og kun ca. 500 m fra svævebanen. Den gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Butikker og spise- og drikkesteder ligger umiddelbart i nærheden. Indkvarteringen består af et hovedhus og et modsat liggende anneks. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab, Wi-Fi, elevator, bar, restaurant, legerum, skirum og tv-rum. Der er gratis parkeringspladser. Som gæst på hotellet får man 10 % i rabat på entréen Læs mere

Billeder og video fra Bormio


Brugernes anmeldelser af Bormio

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Ikke for godt - Anmeldt d. 06/03 2021 21:46 - Oprettet af Bamse

Absolut ingen turist by. Skiområdet føles noget mindre end de 50 km de reklamere for

Mere information om Bormio under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Let skyet
Let skyet
15ºC
9ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nordvest
Onsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
18ºC
8ºC
0,2 mm
1,3 m/s
sydvest
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
17ºC
10ºC
1,3 mm
1,7 m/s
vest
Fredag
Let skyet
Let skyet
19ºC
12ºC
0,9 mm
1,7 m/s
nordvest

Kort over Bormio

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bormio. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser