Skiferie i Bormio (Italien)

Rejsebureauer til Bormio: SnowTrex.dk

Bormio ligger i luftlinie ikke langt fra det noget mere kendte Livigno. Alligevel er Bormio forholdsvis ukendt blandt danskere. Det til trods for at området hvert år den 29. december er værter for en af World Cup afdelingerne.Bormio byder på et skiområde der er kompakt placeret rundt om bjerget Cima Bianca og byder på 50 km pister total med en overvægt af blå og røde pister. Er man til udfordringer udover det pisterne byder på, findes der to deciderede freeride områder, det er området Vallone og Posto degli Sciatori.For dem der ikke kan få nok skiløb, bydes der hver torsdag aften på aftenskiløb fra kl. 20-23.SnesikkertOmrådet har... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bormio
Skiområdet: 1225-3012 m.o.h.
Byen: 1225 m.o.h.

50 pister i alt
14 km blå
32 km rød
4 km sort

Lifter: 15 stk. / 24.000 pers/time

Slæbelifter: 4
Stolelifter: 5
Kabinelifter: 2
Bormio ligger i luftlinie ikke langt fra det noget mere kendte Livigno. Alligevel er Bormio forholdsvis ukendt blandt danskere. Det til trods for at området hvert år den 29. december er værter for en af World Cup afdelingerne.

Bormio byder på et skiområde der er kompakt placeret rundt om bjerget Cima Bianca og byder på 50 km pister total med en overvægt af blå og røde pister.

Er man til udfordringer udover det pisterne byder på, findes der to deciderede freeride områder, det er området Vallone og Posto degli Sciatori.

For dem der ikke kan få nok skiløb, bydes der hver torsdag aften på aftenskiløb fra kl. 20-23.

Snesikkert
Området har investeret kraftigt i snekanonanlæg, så der uanset mængden af snefald hurtigt kan laves meget kunstsne, 80 % af området kan dækkes med kunstsne. I 2005 blev der afholdt World Cup i området udelukkende på sne lavet med snekanoner - der findes ca. 250 snekanoner i området.

Udvalgte skirejser fra Bormio

Søg efter skirejser

Hotel Gardenia

Det hyggelige 2-stjernede Hotel Gardenia ligger i Isolaccia, ved foden af nationalparken Stilfser Joch og ca. 7 km fra centrum af Bormio. Til bjergbanen (Isolaccia Pian della Motta) er der ca. 1 km, Skibusstoppestedet samt centrum med indkøbsmuligheder nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (i fællesområderne), restaurant, bar, tv- og læserum samt skirum til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt en parkeringsgarage mod betaling ved indkvarteringen. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet Læs mere

Billeder og video fra Bormio


Brugernes anmeldelser af Bormio

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Ikke for godt - Anmeldt d. 06/03 2021 21:46 - Oprettet af Bamse

Absolut ingen turist by. Skiområdet føles noget mindre end de 50 km de reklamere for

Snemeldinger og vejr

Søndag
Skyet
Skyet
0ºC
-2ºC
0,4 mm
1,7 m/s
nordvest
Mandag
Slud
Slud
1ºC
-3ºC
2,3 mm
2,8 m/s
nordøst
Tirsdag
Slud
Slud
1ºC
-2ºC
1,3 mm
2,6 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
1ºC
-5ºC
0,8 mm
2,0 m/s
nord-nordvest

Kort over Bormio

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bormio. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen