☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦

Val d´Isère

Val d’Isère er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig. Destinationen ligger på grænsen til Italien. Der er skiløb i topklasse i skiområdet L’Espace Killy, der af mange betragtes som et af de bedste skiområder i Verden. Området er opkaldt efter OL-guldvinderen Jean Claude Killy.

300 km pister til den øvede skiløber i L’Espace Killy

Der er i alt 300 kilometer sammenhængende pister med mulighed for at komme til både Tignes, Solaise, La Daille og Le Fornet. Skiløbet i selve Val d’Isère er i sig selv helt unikt, og der er udfordringer for alle, men særligt er de mere øvede skiløbere tilgodeset – de øvede skiløbere kan altså for alvor holde skiferie i Val d’Isère på grund af de gode forhold. Og det er bestemt muligt at udnytte det gode skiløb – man kan sagtens stå på ski fra 8-16 under en skiferie i Val d’Isère.

Kurbad, massage eller shopping i den flotte autentiske by

Er man mere til kortere dage på pisten, kan man også kombinere en skiferie i Val d’Isère med shopping i byen, hvor delikatesser og mærkevareforretninger ligger side om side i den flotte og autentiske by. Derudover har du mulighed for at forkæle dig selv under din ferie med fx en tur i kurbad eller svømmehal eller en omgang massage.

After ski i Val d’Isère

Under en skiferie er samværet også i fokus, og det kan man for alvor dyrke på de forskellige after ski steder i Val d’Isère, hvor særligt Saloon Bar giver dig den after ski, der hører sig til i De franske Alper.

Den perfekte skiferie for alle i Val d’Isère

Kort og godt er Val d’Isère af mange betegnet som verdens bedste skirejsemål. Dette særligt fordi mulighederne er så store uanset om I er to personer, en børnefamilie eller en hel gruppe og hvad enten du kan lide at hygge dig på nogle forskellige skiture eller om du søger det bedste af det bedste skiløb under din skiferie, vil en skiferie i Val d’Isère opfylde jeres ønsker.


Skiområdet hænger sammen med byen: Tignes

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Val d´Isère

Her kan du se brugernes karakterer for Val d´Isère.

Skiterræn:
4,40
Liftsystem:
4,15
Afterski:
3,72
Byen:
4,05
Børnevenlighed:
2,50
Begyndervenlighed:
3,00
Prisniveau:
1,50
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,41 / 5 ud fra 205 anmeldelser.

Transport fra Geneve lufthavn til Val d'isere | Skrevet den 09/01 2013

Oprettet af Eva

Goddag! :)

Jeg vil gerne om I kan hjælpe mig med at finde den nemmeste transport mulighed fra Geneve lufthavn til Val d'isere. Det drejer sig om d 26 januar om morgen. Hvad er der af m...
uligheder?

Det vil være en kæmpe hjælp. Mange tak.
God aften.
Mvh Eva
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Tignes - Verdensklasse. | Skrevet den 13/01 2009

Oprettet af Kim Frederiksen

Du får ikke bedre skiområde i Europa - det simpelthen for fedt.

Prøv det.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar