Skiferie i Val d´Isère

Val d´Isère (Frankrig)

Rejsebureauer til Val d´Isère: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb

Val d’Isère er en velkendt destination for mange skiløbere og er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig tæt på grænsen til Italien. Her findes skiløb i absolut topklasse i skiområdet Espace Killy, der af mange betragtes som et af de bedste skiområder i verden. Skiområdet er opkaldt efter OL-guldvinderen Jean Claude Killy.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val d´Isère
Skiområdet: 1550-3650 m.o.h.
Byen: 1850 m.o.h.

129 pister i alt
20 stk.
59 stk.
36 stk.
14 stk.

Lifter: 112 stk. / 135.000 pers/time

Slæbelifter: 39
Tog/baner: 6
Stolelifter: 48
Kabinelifter: 10
Det store skiområde strækker sig både over Val d’Isere og Tignes. Området er yderst varieret og byder på pister i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. Området hænger sammen af et moderne liftsystem, som effektivt og behageligt tager skiløbere til toppen og mellem byerne. Der findes i området også 2 snowparker, en i Val d’Isère og en i Tignes, hvor både snowboardere og skiløbere kan kaste sig ud i tricks på hop, rails og bokse.

300 kilometer til den øvede skiløber i Espace Killy

Der er i alt 300 kilometer sammenhængende pister med mulighed for at komme til både Tignes, Solaise, La Daille og Le Fornet. Skiløbet i selve Val d’Isère er i sig selv helt unikt, og der er udfordringer for alle, men særligt er de mere øvede skiløbere tilgodeset – de øvede skiløbere kan altså for alvor holde skiferie i Val d’Isère på grund af de gode forhold. Og det er bestemt muligt at udnytte det gode skiløb – man kan sagtens stå på ski fra 8-16 under en skiferie i Val d’Isère uden at komme til at kede sig.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Val d’Isere.

Afterski i Val d’Isère

Hvis man er til afterski, så er der rig mulighed for at prøve de forskellige afterskisteder i Val d’Isere. Der er en utal af barer både lige for bunden af pisten og længere nede i byen, hvor særligt Saloon Bar kan bidrage med den afterski, som hører sig til i de franske alper. På bjerget findes det højprofilerede og legendariske afterskisted La Folie Douce, som også kan besøges i Alpe d’Huez og Val Thorens. La Folie Douce ligger på grænsen mellem Tignes og Val d’Isere med let adgang til begge byer efter en lang eftermiddag i solen med rosé, dans på bordene og de ekstravagante shows, som La Folie Douce har på programmet hver dag hele vinteren.

Kurbad, massage eller shopping

Er man mere til kortere dage på pisten, kan man også kombinere en skiferie i Val d’Isère med shopping i byen, hvor delikatesser og mærkevareforretninger ligger side om side i de flotte og autentiske gader. Derudover har du mulighed for at forkæle dig selv under din ferie med eksempelvis en tur i kurbad eller svømmehal eller en omgang massage. Der er også gode muligheder for at tage ud i byen og nyde et godt traditionelt fransk måltid på en af byens mange spisesteder.

Den perfekte skiferie for alle

Kort og godt er Val d’Isère af mange betegnet som verdens bedste skirejsemål. Dette særligt fordi mulighederne er så store uanset om I er to personer, en børnefamilie eller en hel gruppe, og hvad enten du kan lide at hygge dig på nogle forskellige skiture eller om du søger det bedste af det bedste skiløb under din skiferie, vil en skiferie i Val d’Isère opfylde jeres ønsker.

Udvalgte skirejser fra Val d´Isère

Søg efter skirejser

Résidence La Daille

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Résidence la Daille

Résidence La Daille er beliggende 2 kilometer fra den smukke og moderigtige skisportby Val d'Isère. De komfortable lejligheder har moderne møbler og er inden for gåafstand fra skiliften. Det er virkelig en ideel base for at udforske det smukke skiområde. Den livlige bymidte er ligeledes inden for gåafstand. Her kan I kigge på butikker eller nyde en lækker middag i en af Val d'Isères dejlige restauranter. De smukke lejligheder er et godt udgangspunkt for en skøn skiferie.

Billeder og video fra Val d´Isère


Brugernes anmeldelser af Val d´Isère

Skiterræn
4,40
Liftsystem
4,15
Afterski
3,72
Byen
4,05
Børnevenlighed
2,50
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
1,50
Offpiste
4,00
Val d´Isère har en samlet score på 3,41 stjerner ud af 5. Baseret på 205 anmeldelser.
Transport fra Geneve lufthavn til Val d'isere - Anmeldt d. 09/01 2013 17:08 - Oprettet af Eva

Goddag! :) Jeg vil gerne om I kan hjælpe mig med at finde den nemmeste transport mulighed fra Geneve lufthavn til Val d'isere. Det drejer sig om d 26 januar om morgen. Hvad er der af muligheder? Det vil være en kæmpe hjælp. Mange tak. God aften. Mvh Eva Læs mere

Tignes - Verdensklasse. - Anmeldt d. 13/01 2009 23:25 - Oprettet af Kim Frederiksen

Du får ikke bedre skiområde i Europa - det simpelthen for fedt.Prøv det. Læs mere

Amazing! - Anmeldt d. 28/01 2008 16:13 - Oprettet af Aqxel Skjold1

Hej jeg har været i alperne på skiferie i mange år, og jeg har aldrig prøvet noget så fedt som Val d'Isere. Utroligt stæd! Det er de bedste sted i europa. Det er specielt godt til øvede og let øvede skiløbere. Der er gode liftsystemer, Fantastisk afterski og man kunne blive ved. Val d'Isere er det fedeste!

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regn
Regn
8ºC
7ºC
1,6 mm
1,2 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
7ºC
5ºC
0,1 mm
1,3 m/s
nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
9ºC
3ºC
0,7 mm
1,7 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
7ºC
6ºC
3,7 mm
2,6 m/s
vest-nordvest

Derfor bør vinterens skiferie gå til Val d´Isère

Val d´Isère i Frankrig er en populær destination blandt folk fra Skandinavien - og resten af verden. Val d´Isère har meget at byde på, og er et særdeles velfungerende skisportsområde, der har årevis af erfaring i at drive skisportssteder.

Herunder får du alle de gode argumenter for at tage en skiferie til Val d´Isère.

Skirejse til Val d´Isère: Ét af de bedste skisportssteder i verden

Val d´Isère er ikke populær og velkendt uden grund. Det franske skisportsområde har i mange år været stedet, skiløbere fra hele verden har valfartet til. Årsagen skal findes i en kombination af en bred alsidighed i skiløbsmulighederne, en god skisportskultur og en god social atmosfære og stemning. Val d´Isère har det hele - både før, under og efter selv skiløbet.

En skirejse til Val d´Isère betyder alsidighed i niveau og sværhedsgrad

Val d´Isère har gode forhold for hele familien, gruppen af venner og hele rejsegruppen. Området har nogle af verdens måske bedste skisportsskoler, og kan huse og rumme ethvert niveau på pisterne, der varierer bredt og vidt fra børnebakken til de sorte løjper, der giver selv den mest rutinerede skiløber en høj puls og sved på panden.

En skirejse til Val d´Isère er oplagt, hvis du vil udvikle dine færdigheder og udfordre et nyt niveau. Her er alle muligheder for at avancere - uanset hvad dit udgangspunkt er.

Frankrigs bedste afterski i Val d´Isère

Afterski i Val d´Isère er en oplevelse helt i overensstemmelse med, hvad vi forventer os af en afterski. Vi kan ikke snakke om afterski i Val d´Isère uden at nævne verdenskendte La Folie Douce, der ligger midt på den mest befærdede skibakke af dem alle. Her starter festen tidlig og varer resten af dagen. La Folie Douce har både inden- og udendørsservering, live musik og en betjening der altid er klar med en fest. Stedet er indbegrebet af fransk afterski.

Også Cocorico bør nævnes som et godt bud på en god afterski i Val d´Isère. Baren omdannes til en natklub efter 22:00 og giver altså alle muligheder for at lade festen vare ved. Stedet inviterer til gode drinks, høj musik, dans på bordene, og en stemning der bare ikke lige forlader kroppen igen - på Cocorico er i sikret et godt humør.

Spis og sov godt

På din skiferie til Val d´Isère er der masser af muligheder for at bo og overnatte. Der er flere gode hoteller i forskellige prisklasser, og det er desuden muligt at leje en hytte eller en lejlighed, hvis man er mange afsted sammen. Der findes overnatninger der egner sig til familien, til vennerne og til parret på en romantisk rejse.

Også et væld af gode spisesteder kan Val d´Isère præstere. Her kan vi i flæng nævne Restaurant La Baraque og Restaurant Le Barillon, hvis I er til den autentiske franske madoplevelse. En god burger kan I få på La Peau De Vache, og en god "all-around" madoplevelse kan I finde på L'Edelweiss, der ligger smukt placeret, og har en skøn udsigt.

Val d´Isère er et godt valg, når I søger lidt af det hele, og gerne vil have mange muligheder. Val d´Isère har gode spisesteder, vintersport for alle og en stemningsfyldt atmosfære, der gør byen til et rart sted at være - om I står på ski eller ikke.

Artikler om skiferie til Val d´Isère

En æra er slut i Val d’Isere

3 cifret million-udvidelse til populært skiområde

11 ting du skal opleve i Tignes/Val d´Isere

Champagne-skiløb for skibumser


Kort over Val d´Isère

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val d´Isère. Klik på nålene for mere info. Der er 1400 km fra Kolding til Val d´Isère.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen