Skiferie i Val d´Isère

Val d´Isère (Frankrig)

Rejsebureauer til Val d´Isère: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb, UCPA

Val d’Isère er en velkendt destination for mange skiløbere og er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig tæt på grænsen til Italien. Her findes skiløb i absolut topklasse i skiområdet Espace Killy, der af mange betragtes som et af de bedste skiområder i verden. Skiområdet er opkaldt efter OL-guldvinderen Jean Claude Killy.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val d´Isère
Skiområdet: 1550-3650 m.o.h.
Byen: 1850 m.o.h.

129 km pister i alt
20 km grøn
59 km blå
36 km rød
14 km sort

Lifter: 112 stk. / 135.000 pers/time

Slæbelifter: 39
Tog/baner: 6
Stolelifter: 48
Kabinelifter: 10
Mere information om Val d´Isère under banneret
Det store skiområde strækker sig både over Val d’Isere og Tignes. Området er yderst varieret og byder på pister i alle sværhedsgrader, så alle kan være med. Området hænger sammen af et moderne liftsystem, som effektivt og behageligt tager skiløbere til toppen og mellem byerne. Der findes i området også 2 snowparker, en i Val d’Isère og en i Tignes, hvor både snowboardere og skiløbere kan kaste sig ud i tricks på hop, rails og bokse.

300 kilometer til den øvede skiløber i Espace Killy

Der er i alt 300 kilometer sammenhængende pister med mulighed for at komme til både Tignes, Solaise, La Daille og Le Fornet. Skiløbet i selve Val d’Isère er i sig selv helt unikt, og der er udfordringer for alle, men særligt er de mere øvede skiløbere tilgodeset – de øvede skiløbere kan altså for alvor holde skiferie i Val d’Isère på grund af de gode forhold. Og det er bestemt muligt at udnytte det gode skiløb – man kan sagtens stå på ski fra 8-16 under en skiferie i Val d’Isère uden at komme til at kede sig.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Val d’Isere.

Afterski i Val d’Isère

Hvis man er til afterski, så er der rig mulighed for at prøve de forskellige afterskisteder i Val d’Isere. Der er en utal af barer både lige for bunden af pisten og længere nede i byen, hvor særligt Saloon Bar kan bidrage med den afterski, som hører sig til i de franske alper. På bjerget findes det højprofilerede og legendariske afterskisted La Folie Douce, som også kan besøges i Alpe d’Huez og Val Thorens. La Folie Douce ligger på grænsen mellem Tignes og Val d’Isere med let adgang til begge byer efter en lang eftermiddag i solen med rosé, dans på bordene og de ekstravagante shows, som La Folie Douce har på programmet hver dag hele vinteren.

Kurbad, massage eller shopping

Er man mere til kortere dage på pisten, kan man også kombinere en skiferie i Val d’Isère med shopping i byen, hvor delikatesser og mærkevareforretninger ligger side om side i de flotte og autentiske gader. Derudover har du mulighed for at forkæle dig selv under din ferie med eksempelvis en tur i kurbad eller svømmehal eller en omgang massage. Der er også gode muligheder for at tage ud i byen og nyde et godt traditionelt fransk måltid på en af byens mange spisesteder.

Den perfekte skiferie for alle

Kort og godt er Val d’Isère af mange betegnet som verdens bedste skirejsemål. Dette særligt fordi mulighederne er så store uanset om I er to personer, en børnefamilie eller en hel gruppe, og hvad enten du kan lide at hygge dig på nogle forskellige skiture eller om du søger det bedste af det bedste skiløb under din skiferie, vil en skiferie i Val d’Isère opfylde jeres ønsker.

Udvalgte skirejser fra Val d´Isère

Søg efter skirejser

Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Lejligheder "Balcons de Bellevarde"

Familievenligt lejlighedskompleks beliggende lige ved liften og pisten i bydelen La Daille. Vælg mellem kabineliften eller den topmoderne Funival, som kører gennem bjerget til toppen af Bellevarde. I har gode restauranter i terrænnet indenfor rækkevidde bl.a. La Fruitere og Trifolet. For foden af pisten er der en hyggelig stemning om eftermiddagen efter endt skiløb. Der er kort afstand til butikker og skibussen ind til Val d'Isère centrum. Lejlighederne er velfungerende og findes fra et værelses lejligheder til 4 pers Læs mere

Residence Santel

Residence Santel ligger på pisten i Val d'Isére, så du slipper for lange køreture med skibussen og lange gåture med skiene på nakken. Residence Santel byder på ferielejligheder, som kombinerer traditionel indretning med moderne komfort. Alle lejlighederne har balkon, hvor fra du kan nyde den smukke udsigt over det berømte Espace Killy område. Val d'Isére byder på masser af butikker, barer og hyggelige, franske restauranter.

Billeder og video fra Val d´Isère


Brugernes anmeldelser af Val d´Isère

Skiterræn
4,40
Liftsystem
4,15
Afterski
3,72
Byen
4,05
Børnevenlighed
2,50
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
1,50
Offpiste
4,00
Samlet score er 3,41 stjerner ud af 5 . Baseret på. 205 anmeldelser.
Transport fra Geneve lufthavn til Val d'isere - Anmeldt d. 26/09 2022 04:41 - Oprettet af Eva

Goddag! :) Jeg vil gerne om I kan hjælpe mig med at finde den nemmeste transport mulighed fra Geneve lufthavn til Val d'isere. Det drejer sig om d 26 januar om morgen. Hvad er der af muligheder? Det vil være en kæmpe hjælp. Mange tak. God aften. Mvh Eva Læs mere

Tignes - Verdensklasse. - Anmeldt d. 26/09 2022 04:41 - Oprettet af Kim Frederiksen

Du får ikke bedre skiområde i Europa - det simpelthen for fedt.Prøv det. Læs mere

Amazing! - Anmeldt d. 26/09 2022 04:41 - Oprettet af Aqxel Skjold1

Hej jeg har været i alperne på skiferie i mange år, og jeg har aldrig prøvet noget så fedt som Val d'Isere. Utroligt stæd! Det er de bedste sted i europa. Det er specielt godt til øvede og let øvede skiløbere. Der er gode liftsystemer, Fantastisk afterski og man kunne blive ved. Val d'Isere er det fedeste!

Mere information om Val d´Isère under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Skyet
Skyet
5ºC
2ºC
0,0 mm
2,6 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Let sne
Let sne
0ºC
1ºC
5,2 mm
5,2 m/s
nordvest
Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
4ºC
-1ºC
30,6 mm
3,3 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Skyet
Skyet
2ºC
3ºC
6,0 mm
2,0 m/s
vest

Kort over Val d´Isère

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val d´Isère. Klik på nålene for mere info. Der er 1400 km fra Kolding til Val d´Isère.

Find tilbud på skirejser