La Rosière

La Rosière ligger på en "balkon" hældende mod syd. Byen er opført i en stil der fastholder traditionerne for byggeri i Savoien. Muligheden for at løbe til La Thuile i Aosta dalen i Italien giver mulighed for at nyde frokosten på den anden side af grænsen. I La Thuile er det muligt at gøre en god handel - området er nemlig toldfrit. La Rosière er medlem af "P´tits Montagnards" hvilket betyder at området er særligt venligt for børnefamilier. Der er mulighed for Heliskiing i området og mange andre muligheder, bl.a. mulighed for sneskovandringer. For snowboardere er der en 500 meter lang snowpark hvor der bl.a. er 2 "big airs" og 2 "Handrails". Skiskolerne i La Rosière har alle børnevenlige transportbånd.


Skiområdet hænger sammen med byen: La Thuile

Skiferie forslag i La Rosière

Alparena Hotel & Spa Alparena Hotel & Spa Bil fra 8.147,-/pers.
Chalet Oliver Chalet Oliver Fly fra 5.238,-/pers.
Chalet Perdrix Chalet Perdrix Bil fra 5.198,-/pers.
Chalet Perdrix Chalet Perdrix Fly fra 7.529,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
La Rosiére
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om La Rosière

Her kan du se brugernes karakterer for La Rosière.

Skiterræn:
4,04
Liftsystem:
3,52
Afterski:
3,02
Byen:
3,52
Børnevenlighed:
3,67
Begyndervenlighed:
3,67
Prisniveau:
2,33
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,43 / 5 ud fra 54 anmeldelser.

Intet mindre end fantastiskt | Skrevet den 18/02 2015

Oprettet af Lene Frydendal

Vi er en familie der har besøgt La Rosiere 4 gange. Første gang i 2009 og senest i 2015. Der sjældent er sjældent kø ved lifterne og pisterne er på ingen måde overrendte. Ved vores seneste ophold kons...
taterede vi, at liftsystemet har fået et løft. Et par ældre træklifter samt en langsom stolelift er blevet udskiftet til nye og hurtige stolelifter. Området hænget godt sammen og byder på skiløb for både den øvede og nybegynderen. En tur over passet til Italien kan varmt anbefales og der er pisterne om muligt endnu bedre. La Rosiere er absolut et besøg værd!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Super skiområde | Skrevet den 22/03 2009

Oprettet af Lasse

Super hyggelig lille fransk skisportsby - rigtigt godt område for folk der elsker "nemme" blå og røde pister med god plads. Liftsystemet er ikke super moderne, men hængere rigtigt godt sammen....

Der er ikke det store udbud af resturaner og bar, men dem der er, er super gode og hyggelige. Men det er ikke byen hvis man er til vild afterski - men derimod til frankrig når det er hyggeligst og sætter skiløbet frem for festen bagefter :-)

Kan klart anbefaldes til nybegynder og familiere med børn.

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar