Skiferie i Bakhmaro

Bakhmaro (Georgien)

Rejsebureauer til Bakhmaro: De Brede Planker

Bakhmaro ligger i Georgien, nærmest helt ude i Sortehavet. Selvom man ikke lige tænker skiløb når man hører Georgien, så kan hele Balkan generelt tilbyde ret meget skilt, til ret billige penge. Det er et velkendt skiområde i Georgien, men ikke som et traditionelt skiområder, som vi forstår det. Der er faktisk ikke nogle lifter eller markerede pister. Det er nemlig kun muligt at komme op i området på en CAT eller hvis man selv hiker. En CAT er en ombygget pistemaskine, som kan fragte en gruppe menneske op på bjerget. Det her er altså området for dig, der bare elsker offpiste og bare vil have en masse offpiste skiløb... Læs mere.


Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bakhmaro
Skiområdet: 1700-2800 m.o.h.

Mere information om Bakhmaro under banneret
Bakhmaro ligger i Georgien, nærmest helt ude i Sortehavet. Selvom man ikke lige tænker skiløb når man hører Georgien, så kan hele Balkan generelt tilbyde ret meget skilt, til ret billige penge. Det er et velkendt skiområde i Georgien, men ikke som et traditionelt skiområder, som vi forstår det. Der er faktisk ikke nogle lifter eller markerede pister. Det er nemlig kun muligt at komme op i området på en CAT eller hvis man selv hiker. En CAT er en ombygget pistemaskine, som kan fragte en gruppe menneske op på bjerget. Det her er altså området for dig, der bare elsker offpiste og bare vil have en masse offpiste skiløb.

Bakhmaro skiområdet ligger i 1700-2800 m.o.h og tilbyder rigtig meget sne, da Georgien er rigtig kold om vinteren. De har et snegennemsnit på ca. 8 m. pr. sæson, så mere end rigeligt, til selv den mest sultne powderjæger.

Billeder og video fra Bakhmaro


Brugernes anmeldelser af Bakhmaro

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Bakhmaro under banneret

Kort over Bakhmaro

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bakhmaro. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser