🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Kitzbühel / Kirchberg

En skiferie til Kitzbühel handler ikke kun om ski, selvom skiområdet er fantastisk, så vil afterski og bylivet også være interessant. At Kitzbühel er af høj kvalitet afspejles i, at området regnes blandt de ti mest prominente skisportssteder i alperne. Udover at blive regnet som blandt de ti bedste steder i alperne, så er området blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til skiområder for bedste sikkerhed, hensigtsmæssige lifter, perfekte pister og god service. Så på din skiferie i Kitzbühel er der sandsynligvis alt, du skal bruge for at få en mindeværdig skiferie.

Kitzbühel for de øvede

Skiområdet egner sig rigtig godt for øvede skiløbere eller snowboardere. Er du nybegynder er det oplagt at starte på Red Devils skiskolen, inden du starter ud på de begyndervenlige pister. Skiboligerne i området er komfortable og egner sig godt til familier eller grupper.

Oplev World Cup på din skiferie

Kitzbühel er også i centrum, når World Cuppen i styrtløb kommer forbi, så med lidt timing kan du få både godt skiløb og en alternativ oplevelse på din skiferie i Kitzbühel.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Scheffau, Söll og Westendorf

Skiferie forslag i Kitzbühel / Kirchberg

Hotel Kroneck Hotel Kroneck Bil fra 2.364,-/pers.
Hotel Wiesenegg Hotel Wiesenegg Bil fra 2.134,-/pers.
Chalet Schloss Münich... Chalet Schloss Münich... Bil fra 2.004,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kitzbühel / Kirchberg

Her kan du se brugernes karakterer for Kitzbühel / Kirchberg.

Skiterræn:
3,92
Liftsystem:
3,69
Afterski:
3,97
Byen:
3,97
Samlet score er 3,89 / 5 ud fra 36 anmeldelser.

Kirchberg | Skrevet den 31/08 2015

Oprettet af Mette Frederiksen

Fantastisk skisportssted! Gode lifte. Hyggelige hytter i terrænnet til frokost, varm kakao og festlig afterski.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Kirchberg | Skrevet den 09/09 2014

Oprettet af MadMartigan

Kirchberg i uge 12. Med familien. Konen, jeg og sønnen på 3 år kørte selv om lørdagen, d. 22/3, og så kom mine forældre med flyveren til Salzburg onsdag morgen. Så havde de den bette, så kunne vi rigt...
ig udforske området torsdag og fredag. Jeg var meget skeptisk, da der ikke var kommet sne i hele marts. Da vi ankom til Kirchberg lørdag aften, var der 16 + grader, og folk sad udenfor og spiste. Der var grønt overalt. Søndag morgen var der hvidt og sneen dalede ned hele søndag og halvdelen af mandagen i -1 til -2 grader. Fuldstændig surrealistisk, der var lige pludseligt hvidt over alt, alle træer var dækket af sne, og beboerne i byen skrabte sne på livet løs. Knægten kom på ski halvdelen af dagen, og sidst på ugen var det kun kælk. Området er ok stort, og 3S kabinen er til dato den smukkeste lift jeg har været med, der er virkelig flot, især når hele landskabet er dækket af sne. På Jochberg siden er det dog meget snævert, og jeg kunne forestille mig der var vildt meget kø i de travle uger, da man tit kun kan komme med én lift. Modsat fx Ischgl og Kirchberg/Kitzbühel, hvor man tit kan vælge en anden lift, med mindre kø. Bestemt et sted jeg kunne komme tilbage til, men hold nu k… det er dyrt i Kitzbühel.

Billeder fra Kirchberg/Kitzbühel

http://billedeupload.dk/images/8Qnp.jpg

http://billedeupload.dk/images/dklzZ.jpg

http://billedeupload.dk/images/Yy5ad.jpg
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar