Skiferie i Kitzbühel / Kirchberg

Kitzbühel / Kirchberg (Østrig)

Rejsebureauer til Kitzbühel / Kirchberg: Skitour.dk, SnowTrex.dk, Sunweb, Thinggaard

En skiferie til Kitzbühel handler ikke kun om ski, selvom skiområdet er fantastisk, så vil afterski og bylivet også være interessant. At skiområdet Kitzbühel er af høj kvalitet afspejles i, at området regnes blandt de ti mest prominente skisportssteder i Alperne. Udover at blive regnet som blandt de ti bedste steder i alperne, så er området blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til skiområder for bedste sikkerhed, hensigtsmæssige lifter, perfekte pister og god service. Så på din skiferie i Kitzbühel er Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Kitzbühel / Kirchberg
Skiområdet: 800-2000 m.o.h.
Byen: 800 m.o.h.

160 pister i alt
72 km blå
66 km rød
22 km sort

Lifter: 58 stk. / 79.900 pers/time

Slæbelifter: 23
Stolelifter: 28
Kabinelifter: 5

Legendarisk skiløb i Kitzbüheler Alpen

Blandt skiløbere er Kitzbühel kendt som et område, hvor man finder noget at det aller bedste skiløb i Østrig. Selve Kitzbühel / Kirchberg skiområdet ligger mellem Kitzbüheler Horn og Hahnenkamm i mellem 800 og 2.000 meters højde. Der findes i området 188 kilometer velpræparerede pister og 41 kilometer markerede skiruter. Pisterne er varierende og fordelt på alle sværhedsgrader, hvorfor området er velegnet til alle uanset niveau på ski. For nybegyndere og børn på ski, så findes ved alle skiområdets byer træningsområder, hvor man trygt kan begynde sin skikarriere.

Tag børnene med på ski i Kitzbühel

Skiområdet i Kitzbühel er særligt velegnet til børnefamilier, hvor det ikke er første skiferie og skiskolen derfor ikke er det essentielle på ferien. Det skyldes, at skiskolen er placeret i midten af byen, hvorfor det kan være bøvlet at komme dertil med bus om morgenen. Er skiskolen derimod ikke så vigtig, så er området ideelt, da man på mange indkvarteringer kan bo tæt på både pister og lift, hvilket gør det nemt at få både små og store med på ski.

Oplev World Cup på skiferien

Kitzbühel har en lang historie som vært for det verdensberømte skiløb. Skiområdet har siden det 19. århundrede været regelmæssig vært for World Cuppen, og netop her på Kitzbühler Horn-bjerget vandt Franz Reisch i 1893 den første person, som i Østrig vandt et alpint nedfartsskiløb. I dag bliver der årligt holdt konkurrencer på Hahnenkamm i januar på den berygtede Steif-piste. Så med lidt timing er det slet ikke umuligt at få både godt skiløb og en anderledes oplevelse på skiferien til Kitzbühel.

Kitzbühel

Byerne Kitzbühel og Kirchberg deler som de to største byer det fantastiske skiområde. Kitzbühel er den mest kendte og største af byerne. Her finder man en eksklusiv by med en kombination af urban og klassisk tyrolsk atmosfære. Byen er charmerende og de lokale gæstfrie. Foruden skisporten er der passion for shopping og kulinariske oplevelser, og velvære er i højsædet, hvilket man kan føle, når man besøger en af byens luksuriøse afslapnings- og wellness-steder.

Kirchberg

Seks kilometer fra Kitzbühel og lige på den anden side af Ehrenbachhöhe ligger den noget mindre by Kirchberg. Kirchberg er oplagt, hvis man ønsker sig det fantastiske skiområde, som Kitzbühel tilbyder. Kirchberg ligger i 837 meters højde og man får her er en klassisk østrigsk landsby, som byder både på cafeer, barer og en smule shopping. Grundet byens mindre størrelse er Kirchberg også tilsvarende roligere end Kitzbühel.

Udvalgte skirejser fra Kitzbühel / Kirchberg

Søg efter skirejser

Apart Sonne

Apart Sonne er ideelt, hvis du er på udkig efter en simpel og traditionelt indrettet lejlighed med god plads samt en beliggenhed i rolige omgivelser i det hyggelige Kirchberg. Alle lejligheder er for nyligt blevet renoveret, har eget køkken og lejlighederne har plads op til 10 personer i de største. Her finder du nærmest skipist ca. 1 km. væk og centrum ligger i gåafstand fra din indkvartering. Dit ophold er uden pension, så alle måltider skal findes på anden vis Læs mere

Billeder og video fra Kitzbühel / Kirchberg


Brugernes anmeldelser af Kitzbühel / Kirchberg

Skiterræn
3,92
Liftsystem
3,69
Afterski
3,97
Byen
3,97
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Kitzbühel / Kirchberg har en samlet score på 3,89 stjerner ud af 5. Baseret på 36 anmeldelser.
Kirchberg - Anmeldt d. 31/08 2015 17:53 - Oprettet af Mette Frederiksen

Fantastisk skisportssted! Gode lifte. Hyggelige hytter i terrænnet til frokost, varm kakao og festlig afterski.

Kirchberg - Anmeldt d. 09/09 2014 09:51 - Oprettet af Madmartigan

Kirchberg i uge 12. Med familien. Konen, jeg og sønnen på 3 år kørte selv om lørdagen, d. 22/3, og så kom mine forældre med flyveren til Salzburg onsdag morgen. Så havde de den bette, så kunne vi rigtig udforske området torsdag og fredag. Jeg var meget skeptisk, da der ikke var kommet sne i hele marts. Da vi ankom Læs mere

Noget af det bedste - Anmeldt d. 24/02 2006 11:44 - Oprettet af Hans

Rapport fra uge 7, 2006: Dejligt område, varieret terræn, masser af sne, ingen liftkøer af betydning. Prøv den nye gondol 3S som kun er 1 år gammel. Den sørger for at hele området hænger sammen uden at man skal tage en skibus, og så får man en flot tur flere hundrede meter over en dal.Et andet tip: Køb det Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
26ºC
11ºC
0,0 mm
2,1 m/s
øst-nordøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
20ºC
12ºC
4,6 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Regn
Regn
20ºC
14ºC
9,0 mm
1,6 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
24ºC
14ºC
1,4 mm
1,9 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Kitzbühel / Kirchberg

Kitzbühel / Kirchberg bliver endnu bedre i 23/24

Dansker skal køre 140 km/t ned af Hahnenkamm til World Cuppen

2 nye lifte i Kitzbühel

Traditioner og luksus er i centrum i Kitzbühel


Kort over Kitzbühel / Kirchberg

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kitzbühel / Kirchberg. Klik på nålene for mere info. Der er 1145 km fra Kolding til Kitzbühel / Kirchberg.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen