Zell am See

Byen Zell am See ligger ved søen Zeller See i Alperne i det centrale Østrig. Som skisportsdestination er der tale om et sted med udfordringer for alle – og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne i Zell am See.

Snegaranti i Zell am See

Skisportsstedet er snesikkert, da man har gletcheren Kitzsteinhorn og derudover ligger 70 % af skisportsstedet over 1400 meters højde. Man kan altså være sikker på skiløb i særklasse, hvis man tager på skiferie i Zell am See.

Schmittenhöhe - Den sorte gryde

Er man en af de mere vovede skiløbere, kan man vælge at begive sig med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe, hvor man for alvor kan udfordre sig selv under ens skiferie. Flere sorte pister fører dernæst til det samme sted nede i dalen, som med rette kaldes ”den sorte gryde” på grund af de stejle piste, denne omgives af. For børnefamilien er skicentret ”The Apple” et godt udgangspunkt under hele skiferien – herfra kan man så vælge at drage ud på pisterne sammen med børnene eller lade dem udforske de forskellige nedfarter på egen hånd.

Schüttdorf, Bruck og Fusch

Der ligger flere mindre byer i tæt afstand til Zell am See, hvorfra man pendler til Zell am See for at stå på ski. Schüttdorf er i dag næstet groet sammen med Zell, og herfra starter Areitbahn, som er en af de populære lifter op på Schmittenhöhe. Lidt længere væk findes byen Bruck, og lidt sydligere i dalen ind mod Grossglockner finder man Fusch, hvorfra der også dagligt kører gratis skibusser ind til Areit liften.

Gletcheren Kitzsteinhorn et besøg værd i Zell am See

Er man på skiferie i Zell am See skal man på gletcherbesøg! Gletcheren Kitzsteinhorn skal besøges, hvis man er skientutiast. Der er tale om en gletcher, der kan byde på panoramaudsigt over bjergene i området. Du skal tage en bus til Kaprun, hvorefter du med lifter stiger op til 3.029 meters højde. Her finder du både restaurant og udkigsplatform. Gletcheren er en oplevelse, der gør din skiferie i Zell am See til noget helt specielt.Skiløbet på gletcheren er bredt – du kan vælge mellem masser af blå og røde pister alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere. Derudover er oplevelsen i sig selv nok til at tiltrække alle skiinteresserede. Skiferie i Zell am See byder på skiløb for alle – både store og små, begyndere og øvede. Skiløbet er i høj klasse, og når man drager ned fra pisten kan man få sig en rigtig god after ski oplevelse i en by med meget sjæl.


Skiområdet hænger sammen med byen: Kaprun / Kitzsteinhorn

Skiferie forslag i Zell am See

Lejligheder-Pension St... Lejligheder-Pension St... Bil fra 2.162,-/pers.
Gasthof Schütthof Gasthof Schütthof Bus fra 7.848,-/pers.
Hotel Pinzgauerhof Hotel Pinzgauerhof Fly fra 5.849,-/pers.
Hotel Lukashansl Hotel Lukashansl Bil fra 1.542,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Zell am See

Her kan du se brugernes karakterer for Zell am See.

Skiterræn:
3,91
Liftsystem:
3,89
Afterski:
3,81
Byen:
3,97
Børnevenlighed:
4,33
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,86 / 5 ud fra 106 anmeldelser.

offer | Skrevet den 20/02 2019

Oprettet af Adrian Bayford

Hej,

Har du brug for en legitim og hurtig lånetjeneste?

Tilmeld dig nu og få dit lån hurtigt!

Vi yder økonomisk hjælp til folk, der søger lån. Kreditfinansiering og dr...
iftskapital til at starte en ny virksomhed eller udvide eksisterende aktiviteter. Vores lån tilbydes til en gunstig sats på 2%. Interesserede bør kontakte os via email for yderligere information: (adribay0008@gmail.com)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Kidney | Skrevet den 06/02 2019

Oprettet af Dr Sunaj

Hej, Vi leder efter nyredonorer Vi er beliggende i Indien, Canada, Storbritannien, Tyrkiet, USA, Malaysia, Sydafrika, Jordan osv. Meget presserende. B + ve, O + ve og A + ve med Indien pas / Voters ko...
rt eller Pan-kort og alder skal være over 19 år. Interesseret person skal kontakte os via Email: sunajkidneyfundation@gmail.com


Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

Whataspp: +917204719376

sunajkidneyfundation@gmail.com
Dr sunaj
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar