☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Åre

Åre, der ligger ca. 900 km nord for Göteborg, er et af de største skiområder i Sverige. Her er der tre forskellige områder; Åre by, Duved og Björnen. Der findes mere end 90 km pister - alt lige fra dejlige børnebakker til stejle styrtløbspister samt et stort Dream Land med masser af lækre udfordringer til snowboarderen og den kreative skiløber. Længste nedfart er på over 6500 meter, og med belysning på en del af pisterne er der gode muligheder for at fortsætte på ski om aftenen, når der er åbent for aftenskiløb. Derudover er der gode muligheder for langrend - både dag og aften.

Åre by tilbyder det mest udfordrerende skiløb af de tre områder, og her kan man komme op på toppen, der ligger 1.420 m over havet. Her får man en betagende udsigt og fantastisk skiløb.

I Duved finder man nogle af Åres bedste pister. Området er til dem, der ønsker skiløb i rolige omgivelser. Her er pisten bred og sneen let og luftig. Stedet har et godt udvalg af pister, fra grønne til røde, så også de mindste kan være med.
Björnen har børnefamilierne i højsædet. Her er der både børne-, nybegynder og sågar en kælkebakke. Hvis man har brug for mere udfordrende pister, findes der også et udvalg af røde bakker. Udover skiløb tilbyder området også en masse underholdning for børnene både med og uden ski.

Til vinteren 2017/18 er det også blevet muligt at flyve direkte til Åre fra København med Easyjet. Det gør det nemmere for danskerne at komme på ski i det nordligere Sverige uden den lange transport tid.

Skiferie forslag i Åre

Canyon 40 m2 - 4-5 per... Canyon 40 m2 - 4-5 per... Bil fra 362,-/pers.
Illeren 54 m2 - 6-8 pe... Illeren 54 m2 - 6-8 pe... Bil fra 427,-/pers.
Bäcken 48 m2 - 6 pers... Bäcken 48 m2 - 6 pers... Bil fra 259,-/pers.
Alpen 55 m2 - 6 person... Alpen 55 m2 - 6 person... Bil fra 256,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

1
Åre 2009
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Åre

Her kan du se brugernes karakterer for Åre.

Skiterræn:
4,18
Liftsystem:
3,95
Afterski:
3,65
Byen:
3,83
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 4,33 / 5 ud fra 65 anmeldelser.

Fint sammenhængende område og hyggelig fjeldby | Skrevet den 01/03 2018

Oprettet af Skijean

Dejligt stort område i norden. Lækre pister, alt godt til børn og nybegyndere og udfordringer til de øvede. Super hyggelig by og nattoget fra Malmö kører lige til døren. Vi vender altid tilbage på den ene af skiturene om året.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Uge 10 i Åre 2016 | Skrevet den 11/03 2016

Oprettet af Thomas

Er lige kommet hjem fra 5 skidage i Åre og det har været en fantastisk tur. Turen frem og tilbage foregik med nattog fra Malmö. Et noget slidt tog der havde set bedre dage, men det fungerede og vi kom...
rimeligt udhvilet frem. Vi boede få meter fra bjergbanen i en god lejlighed til 2400,- (søndag - torsdag), hvilket var absolut godkendt. Der var meget sjældent kø ved lifterne så der blev kørt meget. Ikke alle pister blev ordnet hver dag. Navngivning af pister/lifter i sammenhæng med pistekortet er ikke på niveau med fx. Branäs og Lindvallen, men det fungerer fint alligevel.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar