Skiferie i Lindvallen

Lindvallen (Sverige)

Rejsebureauer til Lindvallen: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Som en del af Sälen, et af Sveriges mest populære skisportsområder, ligger Lindvallen som den største af de seks byer i området. Skiområdet i Lindvallen er sammenhængende med Högfjället, og liftkort hertil giver derfor adgang til begge skiområder.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Lindvallen
Skiområdet: 557-860 m.o.h.
Byen: 550 m.o.h.

56 pister i alt
29 stk.
9 stk.
15 stk.
3 stk.

Lifter: 54 stk. / 42.500 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 6
Stolelifter: 4

Skiløb i Lindvallen på alle niveauer

Skiområdet i Lindvallen udgår fra fire torve - Experiumtorget, Söderåstorget, Gustavtorget og Sälfjällstorget.
Herfra kan man boltre sig på hele 41 pister fordelt på alle sværhedsgrader, hvoraf områdets længste nedfart er hele 1800 meter lang. Der er flest grønne og røde pister, som gør det nemt for hele familien at stå på ski sammen. Det bliver kun nemmere at få hele familien med, da Lindvallens skiområde er indrettet med 27 lifter. Til toppen er det både muligt at tage stolelift og T-lift alt efter, hvad man foretrækker. Foruden Lindvallens pister, så kan man fra toppen af Gustav Express stå på ski over til Högfjället, hvor der venter yderligere 9 pister.

Har man ikke fået skiløb nok i benene, når dagen er ved at nå sin afslutning, så er alle Lindvallens børneområder og flere pister helt fra toppen belyst til aftenskiløb.

Skiferie i børnehøjde

Selvom Lindvallen er et godt skiområde til alle i familien, så er der gjort noget særligt ud af skiløbet for de yngste familiemedlemmer. Lindvallen kan prale af at have Valleberget på Experiumtorget, som er et af Europas største sammenhængende børneskiområder, hvor voksne nybegyndere også er velkomne til at øve sig i skiløbets kunst. Der findes yderligere børneområdet Sydpolen ved Söderåsen. Der er ligeledes rig mulighed for at deltage i skiskolernes undervisning på alle niveauer både på hold og som privatlektioner.

Er man mere modig, så findes der i området også fun slopes, som er sjove pister med blandt andet hop og rails, man kan udfordre sig selv på. Der findes også en eventyrspiste med mulighed for skicross for hele familien.

Masser af aktiviteter efter skiløb

Centralt i Lindvallen ligger Experium som er et slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Når skidagen er slut, kan man tage i eventyrsbadelandet, slappe af i spaområdet eller udfordre familien i bowling. Er man mere til en tur i biografen, at kigge på butikker eller spise god mad, så er der også rig mulighed for det.

Kom hurtig på ski

En af Lindvallens fordele er, at området kun ligger 780 kilometer fra København eller 620 kilometer fra Frederikshavn. Det betyder, at køreturen på skiferie er væsentligt kortere end ved eksempelvis at køre til Sydeuropa. Er man ikke så meget til at køre selv, så kan man også komme endnu hurtigere frem ved at tage et fly direkte til Scandinavian Mountains Airport, som kun ligger 25 minutter fra Lindvallen.

Udvalgte skirejser fra Lindvallen

Søg efter skirejser

Vasabyn 8-10 personer

Fine hyttelejligheder med god placering tæt ved Experiumtorget. Nogen boliger er løbende renoveret, hvorfor udseende er forskellig. Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 10  Størrelse: 72m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum 10 pers.: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 4 køjer  Soverum 8 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab og sauna i 8 pers. og i nogen 10 Læs mere

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Billeder og video fra Lindvallen


Brugernes anmeldelser af Lindvallen

Skiterræn
4,13
Liftsystem
4,28
Afterski
3,48
Byen
3,54
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,25
Offpiste
3,50
Lindvallen har en samlet score på 4,15 stjerner ud af 5. Baseret på 110 anmeldelser.
Middag nytåraften for 25 personer - Anmeldt d. 03/11 2014 09:21 - Oprettet af Erling Busk

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde eller henvise til et spisested, hvor en familie på 25 deltager kan fejre nytårsaften sammen i et fælles lokale(18 voksne og 7 børn) Vi skal være i området Linvalle fra den 28. dec. til 4. jan. 2015

Hytte søges - Anmeldt d. 06/09 2012 12:13 - Oprettet af Pia

Hej derude,Er der en som har en stor hytte / lejlighed til 12 pers. til leje i Lindvallen uge 8 -2013, meget gerne med skiin/-out.Vh. Pia Læs mere

- Anmeldt d. 18/12 2009 08:19 - Oprettet af Jesper

Har du børn et det et perfekt sted.

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Regn og torden
Regn og torden
14ºC
11ºC
4,7 mm
0,7 m/s
sydøst
Onsdag
Skyet
Skyet
16ºC
10ºC
0,0 mm
3,2 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Let skyet
Let skyet
18ºC
8ºC
0,0 mm
3,2 m/s
vest-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
9ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd

Artikler om skiferie til Lindvallen

Vinterens nyheder hos Sälen: Mere sne, nyt børneområde med ny lift og direkte fly fra Danmark

Sälen har vokseværk


Kort over Lindvallen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Lindvallen. Klik på nålene for mere info. Der er 483 km fra Göteborg til Lindvallen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen