Kaltenbach

Kaltenbach ligger som nabo til Zell am Ziller centralt i Zillertal. Ægte traditionel tyroler-skisportsby med charme og atmosfære.

Gletcher giver Kaltenbach stor snesikkerhed

Hele dalen byder på 370 km pister. Hintertux-gletcheren sikre snesikkerhed, og det faktisk muligt at løbe på ski året rundt i Zillertal.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Gerlos, Hippach, Königsleiten, Mayrhofen, Zell am Ziller og Zillertal

Skiferie forslag i Kaltenbach

Gästehaus Braunegger Gästehaus Braunegger Bil fra 1.675,-/pers.
Bustransport tur/retur Bustransport tur/retur Bus fra 1.231,-/pers.
Haus Christoph Haus Christoph Bil fra 3.282,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kaltenbach

Her kan du se brugernes karakterer for Kaltenbach.

Skiterræn:
3,97
Liftsystem:
4,03
Afterski:
3,19
Byen:
3,00
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,90 / 5 ud fra 36 anmeldelser.

Østrigs Alanya | Skrevet den 18/01 2017

Oprettet af Morten

Kaltenbach er en udemærket destination hvis man er til Alanya, Sunny Beach, Lalandia osv.... Men der findes mange langt langt federe skiområder i Alperne. Kaltenbach har satset på masseturisme og det ...
ses og mærkes. Der er investeret enormt i liftkapasiteten, men pisterne følger ikke med, så der opstår mange flaskehalse med ulideligt stor trafik. især i de populære uger. Byen er ret charmeforladt sammenlignet med de "rigtige" alpebyer som Gerlos, Königsleiten, Salbach/ Hintergelm, St.Anton osv. blot for at nævne nogle. Der er ikke noget galt med Kaltenbach ( og Zell iøvrigt ), men du har ikke prøvet et fedt område hvis du syntes Zillertal er lykken... Men.... bevars der findes "perler" i Zillertal også. Yderst i dalen ligger Hoch-Fügen ( ikke at forveksle med Fügen ) og her er der plads på pisterne, god off-piste, og meget smukt. Kører man fra Zell am Ziller imod Gerlos, kommer man forbi et lille område "Heinsenberg/ Gerlosstein", iøvrigt også her hvor den lange kælkebane ligger..... dette område er meget meget charmerende og altid næsten helt mennesketomt.... prøv det en enkelt dag... det vil du ikke fortryde. Men ellers mener jeg som sagt at Zillertal er masseturismens himmel.... Men ok... er man til det, er det jo også ok. Der findes bare så mange langt federe områder til samme pris.
NB: Jeg har boet i Zillertal, og jeg har været skilære i både Kaltenbach og Zell am Ziller ( og andre steder også ). Jeg er kommet i dalen siden 1980´erne og mener derfor jeg har lidt belæg for at bedømme området :-) Endvidere har jeg stået på ski mange andre steder i Østrig, samt Norge, Sverige, Italien, Frankrig og USA. Så jeg har lidt at sammenligne med.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fint skiområde med mange muligheder | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Claus-Madsen

Jeg har været på sæson i Kaltembach og kender området super godt. Læs meget mere om stedet her, hvor jeg har svaret nederst i debatten. http://www.skisport.dk/forum/zell-am-ziller-hvordan-er-det/

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar