Skiferie i Kaltenbach

Kaltenbach (Østrig)


Centralt i Zillertal finder man byen Kaltenbach, der ligger som nabo til Zell am Ziller. Kaltenbach er en by der emmer af liv året rundt, men særligt om vinteren lever byen op og viser sig fra sin bedste side. Kaltenbach deler skiområdet Hochzillertal-Kaltenbach med naboen til den anden side, Fügen.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Kaltenbach
Skiområdet: 550-3286 m.o.h.
Byen: 580 m.o.h.

625 pister i alt
169 km blå
382 km rød
74 km sort

Lifter: 178 stk. / 268.640 pers/time

Slæbelifter: 86
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 26

På ski i Hochzillertal-Kaltenbach

Skiområde Hochzillertal-Kaltenbach dækker over områderne Hochfügen og Spieljoch, samt en række mindre byer, hvoraf Fügen og Kaltenbach er hovedbyerne. Der findes i området godt 90 kilometer pister, som dækker alle sværhedsgrader fra blå til sort, så alle i familien kan være med uanset niveau på ski. Der findes i området også 3,6 kilometer markerede skiruter til dem, som ønsker mere eventyr udenfor pisterne, og 1,5 kilometer park til de mere vovede. Skiområdet er fordelt på fire bjergtoppe, som alle hænger godt sammen af det 39 styks store liftsystem i området.

Trænger man til en pause fra skiløbet, så finder man på bjerget hytterne Kristalhütte og Wedelhütte, som hører til de bedste hytter i hele Zillertal. Her man kan smage lækre specialiteter som Käsespetzle, hjemmelavet Apfelstrudel og Kaiserschmarrn.

Mere end 500 ekstra pistekilometer

Synes man Hochzillertal-Kaltenbach skiområdet bliver lidt for småt, eller har man bare lyst til at udforske endnu flere skiområder, så kan man opgradere sit liftkort til et Zillertaler Superskipass. Hermed kan man få hele 535 kilometer pister ekstra at boltre sig på. Zillertaler Superskipass giver foruden Hochzillertal-Kaltenbach adgang til at stå på ski i Zillertal Arena, ved Mayrhofen Bergbahnen, i Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 og Wildkogel-Arena i Bramberg. Der kører gratis både busser og tog mellem skiområderne.

Traditionel tyroler-charme

Idylliske Kaltenbach ligger i 558 meters højde, og har den ægte traditionelle tyroler-charme og atmosfære. Fra byen er det muligt at tage den effektive gondol direkte fra byen op i skiområdet. Vil man efter en dag på bjerget gerne til afterski, så findes der ved dalstationen af samme lift talrige afterskisteder, som altid byder på en festlige afterskistemning. Der findes i byen også et stort udbud af restauranter, hvor man kan spise alt fra traditionelle østrigske delikatesser til mere internationale retter. En fordel ved at bo i Kaltenbach er ligeledes, at leveomkostningerne er relativt lave sammenlignet med andre skiområder. Derfor får man ekstra meget skiferie for pengene netop i Kaltenbach, uden at gå på kompromis.

Andre aktiviteter i Kaltenbach

Er der mere energi tilbage i kroppen efter en dag på ski, kan man prøve kræfter med områdets 5,5 kilometer lange kælkebakke, som findes ved Fügen. Man kan også lokalt i Kaltenbach løbe på langrend på et af områdets spor, tage en tur på glatis på skøjtebanen eller hoppe i vandet i byens svømmehal.

Udvalgte skirejser fra Kaltenbach

Søg efter skirejser

Lejligheder Optimal

Lejlighederne Optimal ligger i det hyggelige Kaltenbach. Lejlighedernes navn må siges at leve helt op til den ideelle beliggenhed et stenkast fra gondolen og blot få minutters gang fra centrum. Lejlighederne er enkle, men rummelige og hyggelige. Spisekøkkenet kan bruges til hyggelige stunder med familie og venner. Der kan købes ind få meter fra Optimal, og har skiløbet en dag gjort jer så trætte, at I ikke selv orker at kokkerere, kan et besøg på én af Kaltenbach's mange hyggelige Læs mere

Billeder og video fra Kaltenbach


Brugernes anmeldelser af Kaltenbach

Skiterræn
3,97
Liftsystem
4,03
Afterski
3,19
Byen
3,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,00
Kaltenbach har en samlet score på 3,90 stjerner ud af 5. Baseret på 36 anmeldelser.
Kaltenbach HochZillertal - Anmeldt d. 19/04 2020 17:17 - Oprettet af Tina

Kaltenbach/HochZillertal i Tirol er et rigtigt godt skisted for hele familien. Der er mange blå og røde pister i flere sværhedsgrader. Der er også sorte pister, freeride og freeski muligheder for de øvede! For de fleste familier er der nok af pister i Kaltenbach til at alle kan have det sjovt. En begynder kan starte på næsten flade pister og Læs mere

Østrigs Alanya - Anmeldt d. 18/01 2017 10:10 - Oprettet af Morten

Kaltenbach er en udemærket destination hvis man er til Alanya, Sunny Beach, Lalandia osv.... Men der findes mange langt langt federe skiområder i Alperne. Kaltenbach har satset på masseturisme og det ses og mærkes. Der er investeret enormt i liftkapasiteten, men pisterne følger ikke med, så der opstår mange flaskehalse med ulideligt stor trafik. især i de populære uger. Byen Læs mere

Fint skiområde med mange muligheder - Anmeldt d. 01/09 2015 15:57 - Oprettet af Claus Madsen

Jeg har været på sæson i Kaltembach og kender området super godt. Læs meget mere om stedet her, hvor jeg har svaret nederst i debatten. http://www.skisport.dk/forum/zell-am-ziller-hvordan-er-det/

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Søndag
Sne
Sne
0ºC
-5ºC
1,1 mm
1,6 m/s
nord
Mandag
Sne
Sne
0ºC
-4ºC
1,1 mm
2,7 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Sne
Sne
-1ºC
-4ºC
4,5 mm
2,3 m/s
nord
Onsdag
Lette snebyger
Lette snebyger
-1ºC
-4ºC
9,0 mm
1,7 m/s
nord-nordvest

Kort over Kaltenbach

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kaltenbach. Klik på nålene for mere info. Der er 1166 km fra Kolding til Kaltenbach.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen