Skiferie i Warth-Schröcken (Østrig)


Warth er en lille idyllisk by i Vorarlberg. Warth ligger højt i 1495 meters højde, i regionen Bregenzerwald, kun 42 km syd-øst for Bodensøen.Skiområdet Warth var oprindeligt et helt lille sted med kun meget få pistekm for de lokale og meget få turister. Siden blev det forbundet med nabobyen Schröcken og har derfor i mange år været kendt som “Warth-Schröcken” og har lokalt 14 lifte og 66 km pister.Med et gennemsnitligt snefald på 11 meter om året er Warth det sted i Europa hvor der statistisk set falder mest sne.Forbundet med Lech & Zürs en del af Ski ArlbergFra sæsonen 2013/14 blev Warth-Schröcken via den 2 km... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Warth-Schröcken
Skiområdet: 1675-2044 m.o.h.
Byen: 1675 m.o.h.

35 km pister i alt
16 km blå
8 km rød
11 km sort

Lifter: 14 stk.

Slæbelifter: 2
Stolelifter: 12
Mere information om Warth-Schröcken under banneret
Warth er en lille idyllisk by i Vorarlberg. Warth ligger højt i 1495 meters højde, i regionen Bregenzerwald, kun 42 km syd-øst for Bodensøen.

Skiområdet Warth var oprindeligt et helt lille sted med kun meget få pistekm for de lokale og meget få turister. Siden blev det forbundet med nabobyen Schröcken og har derfor i mange år været kendt som “Warth-Schröcken” og har lokalt 14 lifte og 66 km pister.
Med et gennemsnitligt snefald på 11 meter om året er Warth det sted i Europa hvor der statistisk set falder mest sne.

Forbundet med Lech & Zürs en del af Ski Arlberg

Fra sæsonen 2013/14 blev Warth-Schröcken via den 2 km lange lift “Auenfeldtjet” forbundet med de langt mere kendte Lech og Zürs og er i dag en del af Ski Alberg.

Og som måske bekendt hænger områderne Lech Zürs og det endnu mere kendte St. Anton. Tæller man områderne St. Anton, St. Christoph, Stuben og Sonnenkopf med når man op på imponerende 340 pistekm og 94 liftanlæg, som gør området til Østrigs andet største skiområde.

Billeder og video fra Warth-Schröcken


Brugernes anmeldelser af Warth-Schröcken

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

i den grad en overset perle - Anmeldt d. 07/10 2022 00:47 - Oprettet af Jens

Vi har lige prøvet Warth - boede på Hotel Steffisalp;Det var et kanon skiområde som hænger sammen med Lech, Oberlech - derfra videre til Zürs og St Anton (i sidste ende). Vi havde nysne og sol i 4 dage - pisterne i Warth er nordvendte og blev derfor ikke skadet af solen. Vi var afsted i uge 12 og Læs mere

Mere information om Warth-Schröcken under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
5ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordvest
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
12ºC
6ºC
2,4 mm
2,0 m/s
vest-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
8ºC
0,0 mm
1,2 m/s
vest-sydvest
Mandag
Regn
Regn
13ºC
5ºC
5,0 mm
1,7 m/s
nord-nordvest

Kort over Warth-Schröcken

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Warth-Schröcken. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Warth-Schröcken.

Find tilbud på skirejser