Skiferie i Warth-Schröcken (Østrig)


Warth er en lille idyllisk by i Vorarlberg. Warth ligger højt i 1495 meters højde, i regionen Bregenzerwald, kun 42 km syd-øst for Bodensøen.Skiområdet Warth var oprindeligt et helt lille sted med kun meget få pistekm for de lokale og meget få turister. Siden blev det forbundet med nabobyen Schröcken og har derfor i mange år været kendt som “Warth-Schröcken” og har lokalt 14 lifte og 66 km pister.Med et gennemsnitligt snefald på 11 meter om året er Warth det sted i Europa hvor der statistisk set falder mest sne.Forbundet med Lech & Zürs en del af Ski ArlbergFra sæsonen 2013/14 blev Warth-Schröcken via den 2 km... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Warth-Schröcken
Skiområdet: 1675-2044 m.o.h.
Byen: 1675 m.o.h.

35 pister i alt
16 stk.
8 stk.
11 stk.

Lifter: 14 stk.

Slæbelifter: 2
Stolelifter: 12
Warth er en lille idyllisk by i Vorarlberg. Warth ligger højt i 1495 meters højde, i regionen Bregenzerwald, kun 42 km syd-øst for Bodensøen.

Skiområdet Warth var oprindeligt et helt lille sted med kun meget få pistekm for de lokale og meget få turister. Siden blev det forbundet med nabobyen Schröcken og har derfor i mange år været kendt som “Warth-Schröcken” og har lokalt 14 lifte og 66 km pister.
Med et gennemsnitligt snefald på 11 meter om året er Warth det sted i Europa hvor der statistisk set falder mest sne.

Forbundet med Lech & Zürs en del af Ski Arlberg

Fra sæsonen 2013/14 blev Warth-Schröcken via den 2 km lange lift “Auenfeldtjet” forbundet med de langt mere kendte Lech og Zürs og er i dag en del af Ski Alberg.

Og som måske bekendt hænger områderne Lech Zürs og det endnu mere kendte St. Anton. Tæller man områderne St. Anton, St. Christoph, Stuben og Sonnenkopf med når man op på imponerende 340 pistekm og 94 liftanlæg, som gør området til Østrigs andet største skiområde.

Billeder og video fra Warth-Schröcken


Brugernes anmeldelser af Warth-Schröcken

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

i den grad en overset perle - Anmeldt d. 24/03 2019 16:09 - Oprettet af Jens

Vi har lige prøvet Warth - boede på Hotel Steffisalp;Det var et kanon skiområde som hænger sammen med Lech, Oberlech - derfra videre til Zürs og St Anton (i sidste ende). Vi havde nysne og sol i 4 dage - pisterne i Warth er nordvendte og blev derfor ikke skadet af solen. Vi var afsted i uge 12 og Læs mere

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
8ºC
9ºC
2,3 mm
2,0 m/s
nord-nordøst
Søndag
Let regn
Let regn
13ºC
-1ºC
0,1 mm
3,0 m/s
nordvest
Mandag
Regn
Regn
10ºC
4ºC
11,4 mm
1,1 m/s
nord
Tirsdag
Regn
Regn
5ºC
6ºC
26,6 mm
1,4 m/s
vest-nordvest

Artikler om skiferie til Warth-Schröcken

Warth-Schröcken: Alternativet til de kendte familieskisportssteder

Aldrig for sent at prøve det der ski i Østrig?

Familievenligt freerideparadis


Kort over Warth-Schröcken

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Warth-Schröcken. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Warth-Schröcken.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen