Warth-Schröcken

Warth er en lille idyllisk by i Vorarlberg. Warth ligger højt i 1495 meters højde, i regionen Bregenzerwald, kun 42 km syd-øst for Bodensøen.

Skiområdet Warth var oprindeligt et helt lille sted med kun meget få pistekm for de lokale og meget få turister. Siden blev det forbundet med nabobyen Schröcken og har derfor i mange år været kendt som “Warth-Schröcken” og har lokalt 14 lifte og 66 km pister.
Med et gennemsnitligt snefald på 11 meter om året er Warth det sted i Europa hvor der statistisk set falder mest sne.

Forbundet med Lech & Zürs en del af Ski Arlberg

Fra sæsonen 2013/14 blev Warth-Schröcken via den 2 km lange lift “Auenfeldtjet” forbundet med de langt mere kendte Lech og Zürs og er i dag en del af Ski Alberg.

Og som måske bekendt hænger områderne Lech Zürs og det endnu mere kendte St. Anton. Tæller man områderne St. Anton, St. Christoph, Stuben og Sonnenkopf med når man op på imponerende 340 pistekm og 94 liftanlæg, som gør området til Østrigs andet største skiområde.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Lech & Zürs og St. Anton

Fotos og video

Brugerne om Warth-Schröcken

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

i den grad en overset perle | Skrevet den 24/03 2019

Oprettet af JJR

Vi har lige prøvet Warth - boede på Hotel Steffisalp;
Det var et kanon skiområde som hænger sammen med Lech, Oberlech - derfra videre til Zürs og St Anton (i sidste ende). Vi havde nysne og sol i...
4 dage - pisterne i Warth er nordvendte og blev derfor ikke skadet af solen. Vi var afsted i uge 12 og vi har sjældent set så meget sne - de siger at Warth er det sted i Alperne der falder mest sne og der er sikkert noget om snakken. Uanset hvad så er det nok det smukkeste sted vi har været og vi har da prøvet en del steder. Se evt video her på Skisport.dk - den passer meget godt på vores opfattelse.
Læs mere
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Warth-Schröcken?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Warth-Schröcken hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Warth-Schröcken?

Hvis du skal på skiferie til Warth-Schröcken, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Warth-Schröcken her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Warth-Schröcken lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Warth-Schröcken her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Warth-Schröcken sammen med?

Warth-Schröcken hører sammen med skiområderne Lech & Zürs og St. Anton.