Val di Fiemme

Find en skiferie til Val di Fiemme her: SnowTrex.dk

Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder.

I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området.

Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.

Skiferie for børnefamilien

Val di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og sneparker – man skal dog være opmærksom på, at børn under 14 år har hjelmpligt.

Val di Fiemme byder på snowpark og gratis aktiviteter

På din skiferie i Val di Fiemme finder du også en snowpark med hop, rails og en 80 meter lang halfpipe, og om aftenen har udvalgte pister belysning, hvis du er til aftenskiløb.

Når dagen på pisterne er slut, så er der mulighed for at fordrive tiden på indendørs og udendørs skøjtebaner, biograf, svømmehaller og andet. Som en bonus er mange attraktioner gratis/inkluderet med et Val di Fiemme liftkort.


Skiområdet hænger sammen med byen: Cavalese

Skiferie forslag i Val di Fiemme

Hotel Villa Jolanda Hotel Villa Jolanda Bil fra 2.211,-/pers.
Hotel La Montanara Hotel La Montanara Bil fra 2.318,-/pers.
Hotel Touring Hotel Touring Bil fra 2.287,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Val di Fiemme

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Val di Fiemme?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Val di Fiemme hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Val di Fiemme?

Hvis du skal på skiferie til Val di Fiemme, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Val di Fiemme her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Val di Fiemme lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Val di Fiemme her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Val di Fiemme?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Val di Fiemme i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Val di Fiemme her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Val di Fiemme sammen med?

Val di Fiemme hører sammen med skiområderne Cavalese.