Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Val di Fiemme (Italien)

Rejsebureauer til Val di Fiemme: SnowTrex.dk

Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder. I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området. Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.Skiferie for børnefamilienVal di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val di Fiemme
111 km pister i alt
38 km blå
50 km rød
23 km sort

Lifter: 43 stk. / 74.000 pers/time

Slæbelifter: 8
Stolelifter: 28
Kabinelifter: 7
Mere information om Val di Fiemme under banneret
Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder.

I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området.

Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.

Skiferie for børnefamilien

Val di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og sneparker – man skal dog være opmærksom på, at børn under 14 år har hjelmpligt.

Val di Fiemme byder på snowpark og gratis aktiviteter

På din skiferie i Val di Fiemme finder du også en snowpark med hop, rails og en 80 meter lang halfpipe, og om aftenen har udvalgte pister belysning, hvis du er til aftenskiløb.

Når dagen på pisterne er slut, så er der mulighed for at fordrive tiden på indendørs og udendørs skøjtebaner, biograf, svømmehaller og andet. Som en bonus er mange attraktioner gratis/inkluderet med et Val di Fiemme liftkort.

Udvalgte skirejser fra Val di Fiemme

Søg efter skirejser

Hotel Touring

Det familiære 3-stjernede superior Hotel Touring ligger i Predazzo, kun ca. 450 m fra centrum. Til bjergbanen i skiområdet Fiemme-Obereggen er der ca. 2,5 km. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar og skirum med støvletørrer. Hotellets egne parkeringspladser (hvis ledig) ligger ved huset. Det velholdte wellnessområde (mod betaling) har dampbad, oplevelsesbruser, spabad, Kneipp-bassin, sauna og hvilerum. Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af udvidet Læs mere

Hotel Villa Jolanda

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. TIl skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man gratis benytte den finske sauna. Spabad, dampbad og solarium kan benyttes mod betaling. På destinationen Læs mere

Hotel La Montanara

Det hyggelige Hotel La Montanara ligger ca. 500 m fra centrum af Predazzo. Skilifterne nås efter ca. 1,5 km og skibussen holder ca. 100 m fra hotellet. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum, taverne, læserum, legerum, skirum, terrasse og parkeringspladser. Desuden har hotellet et lille wellnessområde med sauna,, dampbad, spabad, tehjørne og fitnessrum. Under opholdet fås gæstekortet FiemmE-Motion Winter Card, som giver mange ydelser og rabatter i regionen (se info på stedet). Forplejning 1/2 pensionen PLUS Læs mere

Billeder og video fra Val di Fiemme


Brugernes anmeldelser af Val di Fiemme

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Val di Fiemme under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
11ºC
6ºC
0,0 mm
3,2 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
11ºC
7ºC
3,8 mm
1,6 m/s
syd-sydøst
Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
10ºC
8ºC
3,4 mm
1,5 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
14ºC
6ºC
0,0 mm
1,8 m/s
vest-sydvest

Kort over Val di Fiemme

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val di Fiemme. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Val di Fiemme.

Find tilbud på skirejser