Val di Fiemme

Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder.

I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området.

Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.

Skiferie for børnefamilien

Val di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og sneparker – man skal dog være opmærksom på, at børn under 14 år har hjelmpligt.

Val di Fiemme byder på snowpark og gratis aktiviteter

På din skiferie i Val di Fiemme finder du også en snowpark med hop, rails og en 80 meter lang halfpipe, og om aftenen har udvalgte pister belysning, hvis du er til aftenskiløb.

Når dagen på pisterne er slut, så er der mulighed for at fordrive tiden på indendørs og udendørs skøjtebaner, biograf, svømmehaller og andet. Som en bonus er mange attraktioner gratis/inkluderet med et Val di Fiemme liftkort.


Skiområdet hænger sammen med byen: Cavalese

Skiferie forslag i Val di Fiemme

Hotel Villa Jolanda Hotel Villa Jolanda Bil fra 1.905,-/pers.
Hotel Montanara Hotel Montanara Bil fra 5.041,-/pers.
Hotel Negritella Hotel Negritella Bil fra 2.134,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Val di Fiemme

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar