Skiferie i Val di Fiemme (Italien)

Rejsebureauer til Val di Fiemme: SnowTrex.dk

Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder. I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området. Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.Skiferie for børnefamilienVal di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Val di Fiemme
111 pister i alt
38 stk.
50 stk.
23 stk.

Lifter: 43 stk. / 74.000 pers/time

Slæbelifter: 8
Stolelifter: 28
Kabinelifter: 7
Val di Fiemme ligger i en dal i det nordøstlige Italien, hvor det er omgivet af flere store bjerge, der byder på flere gode skiområder.

I Val di Fiemme vil du have mulighed for at udforske 140 km pister af alle sværhedsgrader i området, hvor skicentret i Latemar er det mest bemærkelsesværdige i området.

Ønsker du at prøvekøre flere forskellige pister, så kan du med lidt transport få adgang til 1.200 km pister, da Val di Fiemme er en del af det stoe skiområde Superski Dolomito.

Skiferie for børnefamilien

Val di Fiemme egner sig rigtig godt som destination for en skiferie til børnefamilier. Destinationen rummer bl.a. skiskole, snebørnehaver og sneparker – man skal dog være opmærksom på, at børn under 14 år har hjelmpligt.

Val di Fiemme byder på snowpark og gratis aktiviteter

På din skiferie i Val di Fiemme finder du også en snowpark med hop, rails og en 80 meter lang halfpipe, og om aftenen har udvalgte pister belysning, hvis du er til aftenskiløb.

Når dagen på pisterne er slut, så er der mulighed for at fordrive tiden på indendørs og udendørs skøjtebaner, biograf, svømmehaller og andet. Som en bonus er mange attraktioner gratis/inkluderet med et Val di Fiemme liftkort.

Udvalgte skirejser fra Val di Fiemme

Søg efter skirejser

Hotel Villa Jolanda

Det hyggelige 3-stjernede superior Hotel Villa Jolanda ligger kun ca. 50 m fra centrum af Ziano og skibusstoppestedet. Til skilifterne i Predazzo er der ca. 6 km og skiområdet Alpe Cermis ligger ca. 8 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, tv-rum og skirum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser og parkeringsgarage mod betaling (på forespørgsel). Derudover kan man mod betaling benytte wellnessområdet med finsk sauna og dampbad solarium. På destinationen fås "FiemmE-motion Winter Læs mere

Hotel Touring

Det familiære 3-stjernede superior Hotel Touring ligger i Predazzo, kun ca. 450 m fra centrum. Til bjergbanen i skiområdet Fiemme-Obereggen er der ca. 2,5 km. En gratis skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar og skirum med støvletørrer. Hotellets egne parkeringspladser (hvis ledig) ligger ved huset. Det velholdte wellnessområde (mod betaling) har dampbad, oplevelsesbruser, spabad, Kneipp-bassin, sauna og hvilerum. Forplejning 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af en Læs mere

Hotel Liz

Det roligt beliggende 3-stjernede Hotel Liz ligger ca. 200 m fra centrum af Predazzo. Til skilifterne er der ca. 3 km og skibussen holder direkte i nærheden af indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, tv-rum, bar, skirum og terrasse. Der er ved huset gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig). Det lille wellnessområde (kl. 16.30 - 19) byder på dampbad, udendørs spabad, sauna, oplevelsesbruserer og hvilerum. Fitnessrummet kan ligeledes benyttes gratis. Forplejning Alt Læs mere

Billeder og video fra Val di Fiemme


Brugernes anmeldelser af Val di Fiemme

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
15ºC
9ºC
1,3 mm
2,4 m/s
syd
Søndag
Regnbyger
Regnbyger
18ºC
11ºC
0,9 mm
2,7 m/s
syd-sydvest
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
20ºC
12ºC
2,0 mm
1,5 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
23ºC
10ºC
0,4 mm
2,5 m/s
sydvest

Kort over Val di Fiemme

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Val di Fiemme. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Val di Fiemme.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen