Flaine

Flaine som en del af skiområdet der har navnet Le Grand Massif. Der er perfekte muligheder for dagsture i hele området. Skiområdet er særdeles godt og sammenhængende, og man finder perfekte muligheder for dybsne skiløb i området omkring Gers.

Flaine by

Byen er delt op i tre dele, den ene er disse er med et Skandinavisk islæt, da den minder meget om en svensk hytteby. Derudover findes der et meget fint galleri i byen. Flaine er bilfri by og har skiløb for alle aldre og niveauer lige uden for døren. Der er 47 km langrendsløjper i området, heraf de 17 km i Flaine.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Les Carroz og Samoëns

Skiferie forslag i Flaine

Résidence La Forêt Résidence La Forêt Bil fra 2.670,-/pers.
Chalets du Hameau de F... Chalets du Hameau de F... Fly fra 5.296,-/pers.
Premium Résidence Les... Premium Résidence Les... Bil fra 2.976,-/pers.
Chalets Hameau de Flai... Chalets Hameau de Flai... Fly fra 4.181,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

2005Flaine
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Flaine

Her kan du se brugernes karakterer for Flaine.

Skiterræn:
4,10
Liftsystem:
3,79
Afterski:
2,51
Byen:
2,62
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
1,00
Samlet score er 3,13 / 5 ud fra 39 anmeldelser.

Godt skiområde uge 4 2019 | Skrevet den 29/01 2019

Oprettet af Kurt Larsen

Er lige kommet hjem efter en uge med fantastisk vejr 1/2 eftermiddag med sne ellers resten af tiden med høj sol hvilket måske gør bedømmelsen bedre end hvis det var dårligt vejr. Vi boede på Les Terra...
sses d`Eos som er det bedste lejlighedskompleks jeg nogensinde har boet på, især efter Franske forhold. Kig på hjemmeside og billederne lyver ikke. F. eks gratis afterski (varm kakao og vin chaud) ved bål på pisten bag hotel osv. Der er kabine og Hi-speed lifte ved alle vigtige lifter og en del af lifterne løfter en over 7-800 meter så det er nemt at få nogle lange nedfarter. De fleste pister er røde og blå, men der er få sorte som for det meste er upræparerede. Er man til off-piste i den lette ende er det ligeledes et perfekt sted, tror næsten ikke man kan finde et sted hvor man kan komme i problem med store klipper osv. Der er næsten ingen mennesker så god plads på pister og derved heller ingen liftkøer (måske anderledes i uge 7 - 8 ?) Et område jeg helt sikkert skal besøge igen og er man uden for de dyre uger ligger det i den billige ende. dog er pris niveau på pisten noget højere end Østrig (ca. 8 € for 1/2 liter ØL og ca. 20 € for frokost) Så jeg kan kun sige PRØV det og hvis man er helt nybegynder er hele byen Flaine en stor Grøn bred piste med en del transport bånd så for helt nybegyndere og små børn er det også perfekt. Selve Byen Flaine er typisk Fransk Beton og leder man efter en hyggelig bjerg by er det ikke Flaine, men Les Carroz i samme skiområde er en hyggelig by.
Mvh
Kurt
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Flaine påskeferien 2007 | Skrevet den 08/04 2007

Oprettet af Ulla Lindtoft

Har været 10 mennesker afsted i påskeugen i Flaine. Den generelle snesituation i år taget i betragtning var vi meget spændte på føret dernede. Vi blev dog positivt overraskede - der var tilstrækkeligt...
med sne, men varmen gjorde den meget tung om eftermiddagen. Da pisterne generelt vender mod nord, er Flaine dog et meget snesikkert sted. Udsigten til Mont Blanc er formidabel!
Der er pister i alle sværhedsgrader, og i selve Flaineområdet udmærker de sig ved, at blå og røde i mange tilfælde løber side om side, så det er nemt at have børn med på bjerget. Desuden er det hyggeligt med skiløb både over og under trægrænsen.
Enkelte lifter trænger til udskiftning, men der er næsten ingen køer - vi oplevede kun en smule skærtorsdag og langfredag;men det er næsten ikke værd at nævne.
Eneste malurt må være prisniveauet både på pisterne og i supermarkedet (ja, der er kun et), som er kanonhøjt - 4,60 euro for en kop cacao m flødeskum...
Der er stort set ingen danskere endnu - til gengæld vrimler det med englændere (og så selvfølgelig franskmænd:-))
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar