Hovfjället

Hovfjället ligger 600 km fra København, og her kan man finde en masse gode nybegynder pister, men for de mere rutinerede skiløbere er der også tre sorte pister ligesom der også er en del pister der indbyder til meget fart og brede carving sving. Området er også egnet til snowboard, mens børnene har deres egen bakke, der slutter ned ved stedets restaurant og varmestue. Der er gratis liftkort til børn under 8 år med hjelm.

Skisportsstedet byder også på langrendsmuligheder. Sammenlagt er der 22 km langrendsspor, hvor man kan opleve utrolig smuk natur. Derudover byder destinationen også på aktiviteter som fx en skøjtebane og svømmehal.

Hovfjället har altid rigeligt naturligt sne både på og udenfor bakkerne, og hvis det skulle svigte, er der store snekanoner, der står klar til at hjælpe. Man er derfor sikker på at få gode sneforhold, hvis man tager til Hovfjället.

Fotos og video

Børnebakken og receptionen.
1
1
Skiskole.
1
1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Hovfjället

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Lille, men et godt skiområde. | Skrevet den 26/02 2013

Oprettet af Mette N

Jeg var i Hovfjället den 21-24/2-2013 og havde 3 dage på ski der, sammen med min mand og søn.

Det er et lille skiområde, men meget hyggeligt med venligt personale i shop, skiskole, restaur...
ant mm. Jeg kan varmt anbefale dette sted.

Min søn skulle stå på snowboard for første gang, og han fik en god times privatundervisning, så han kom godt igang med den nye sportsgren.

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar