Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Hovfjället (Sverige)


Hovfjället ligger 600 km fra København, og her kan man finde en masse gode nybegynder pister, men for de mere rutinerede skiløbere er der også tre sorte pister ligesom der også er en del pister der indbyder til meget fart og brede carving sving. Området er også egnet til snowboard, mens børnene har deres egen bakke, der slutter ned ved stedets restaurant og varmestue. Der er gratis liftkort til børn under 8 år med hjelm. Skisportsstedet byder også på langrendsmuligheder. Sammenlagt er der 22 km langrendsspor, hvor man kan opleve utrolig smuk natur. Derudover byder destinationen også på aktiviteter som fx en skøjtebane og svømmehal.Hovfjället har altid rigeligt naturligt... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Hovfjället
Skiområdet: 386-542 m.o.h.
15 km pister i alt
6 km grøn
1 km blå
4 km rød
4 km sort

Lifter: 6 stk. / 6.200 pers/time

Slæbelifter: 5
Stolelifter: 1
Mere information om Hovfjället under banneret
Hovfjället ligger 600 km fra København, og her kan man finde en masse gode nybegynder pister, men for de mere rutinerede skiløbere er der også tre sorte pister ligesom der også er en del pister der indbyder til meget fart og brede carving sving. Området er også egnet til snowboard, mens børnene har deres egen bakke, der slutter ned ved stedets restaurant og varmestue. Der er gratis liftkort til børn under 8 år med hjelm.

Skisportsstedet byder også på langrendsmuligheder. Sammenlagt er der 22 km langrendsspor, hvor man kan opleve utrolig smuk natur. Derudover byder destinationen også på aktiviteter som fx en skøjtebane og svømmehal.

Hovfjället har altid rigeligt naturligt sne både på og udenfor bakkerne, og hvis det skulle svigte, er der store snekanoner, der står klar til at hjælpe. Man er derfor sikker på at få gode sneforhold, hvis man tager til Hovfjället.

Billeder og video fra Hovfjället


Brugernes anmeldelser af Hovfjället

Skiterræn
3,83
Liftsystem
3,33
Afterski
2,33
Byen
2,50
Børnevenlighed
4,67
Begyndervenlighed
4,33
Prisniveau
4,67
Offpiste
3,33
Samlet score er 3,62 stjerner ud af 5 . Baseret på. 6 anmeldelser.
Lille, men et godt skiområde. - Anmeldt d. 28/09 2022 18:09 - Oprettet af Mette N

Jeg var i Hovfjället den 21-24/2-2013 og havde 3 dage på ski der, sammen med min mand og søn. Det er et lille skiområde, men meget hyggeligt med venligt personale i shop, skiskole, restaurant mm. Jeg kan varmt anbefale dette sted. Min søn skulle stå på snowboard for første gang, og han fik en god times privatundervisning, så han kom Læs mere

Mere information om Hovfjället under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
11ºC
7ºC
0,0 mm
4,4 m/s
øst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
8ºC
6ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nordøst
Fredag
Skyet
Skyet
9ºC
4ºC
0,0 mm
1,8 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regn
Regn
8ºC
4ºC
4,4 mm
4,5 m/s
sydøst

Kort over Hovfjället

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Hovfjället. Klik på nålene for mere info. Der er 313 km fra Göteborg til Hovfjället.

Find tilbud på skirejser