Skiferie i Branäs (Sverige)

Rejsebureauer til Branäs: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

400 kilometer nord for Göteborg ligger Branäs. Et større skiområde, som byder på afvekslende alpint terræn og snesikkerhed fra midt december til april. Branäs har et stort pistekort og dermed en favoritpiste til alle niveauer og aldre, og de kan alle nemt og hurtig nås ved hjælp af det store liftsystem. Pisterne er lange og brede, og der er hele 41 af slagens. 13 grønne, 14 blå, 5 røde, 1 sort og 2 skiruter. Den længste af nedfarterne er hele Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Branäs
Skiområdet: 152-567 m.o.h.
33 pister i alt
13 stk.
14 stk.
5 stk.
1 stk.

Lifter: 15 stk. / 6.000 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 1

Sjov på pisten i Branäs

Branäs er særligt kendt for deres SkiCrossbane, som blev bygget til World Cup, men det er langt fra den eneste udfordring, man kan kaste sig over. Er man til fart, så kan man konkurrere indbyrdes både på Speedski og Selftimer banerne. Er man derimod til hop, kan man køre over de bløde Rollers, som giver et sus i maven eller tage en tur i parken, hvor både hop og bokse står klar. Skal det være ekstra vildt, så kan man prøve kræfter med Big Air Bag, hvor man kører over et stort hop og lander blødt i en stor oppustelig pude. Som noget helt særligt har Branäs også det magiske Nintendo Land, hvor hele familien kan gå på opdagelse mellem træerne, hvor de ikoniske figurer fra Nintendos Mario-spil venter.

Alle aktiviteterne er markeret på pistekortet, så det er nemt at finde de ønskede udfordringer. Der er i øvrigt 25 af områdets pister, som oplyses sidst på dagen og byder op til at forlænge skidagen til ud på aftenen. Har man alligevel ikke fået helt nok på de alpine ski, så findes der i området også 28 kilometer langrendsspor velegnet både til klassisk stil og skating. Sporene varierer i længde fra 1,5 kilometer til 10 kilometer og passer derfor perfekt til både nybegyndere og de erfarne langrendsløbere.

Branäs i børnehøjde

Branäs er 13 år i træk blevet kåret som Sveriges bedste skiområde for børnefamilier, og det er ikke uden grund. Hver dag afholdes mange forskellige gratis aktiviteter for børn, hvor alle familiens mindste er velkomne. Foruden at være et exceptionelt godt skiområde til børn med flere nybegynderområder og børnelifter, så byder Branäs også på en lang snowracer kælkebane, hvor man kan kælke med jævnaldrene børn og endda få et lift med kælken af ad bakken, så man slipper for at slæbe. Der bliver også hver uge afholdt Björnbusecupen, hvor de mindste kan teste deres evner på ski af på en såkaldt eventyrsbane med blandt andet slalomporte. Områdets pelses maskotter inviterer også de mindste til den hemmelige afterski for at runde dagen på ski af. Der findes i området også flere legeområder, som kan tages i brug, når al skienergien er brugt for dagen.

Alle børn under 7 år står gratis på ski i Branäs men må medbringe et liftkort, som er gratis, for at tilgå skiområdet og alle de gratis aktiviteter for børn.

Udvalgte skirejser fra Branäs

Søg efter skirejser

Bävern 6-10 personer

Type: Hyttelejlighed  Personer: 6 eller 8 samt få til 8-10  Størrelse: 51m2 Til lift: 150 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer, 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng og hems med 4 køjer eller enkeltsenge   Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Terrasse  OBS! PLUS bolig mod tillæg - renoveret og med ovn og opvaskemaskine. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om Læs mere

Apartment

Apartment lejlighederne i Branäs har en super beliggenhed ikke langt fra restaurant, butikker, skiskolen, skiudlejning, lifter og pister. Efter der er blevet stået på ski, er der god mulighed for diverse aktiviteter. Lejlighederne har en god placering centralt i Branäsbyen.

Apartment

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.

Billeder og video fra Branäs


Brugernes anmeldelser af Branäs

Skiterræn
3,78
Liftsystem
3,86
Afterski
3,01
Byen
2,95
Børnevenlighed
4,88
Begyndervenlighed
4,75
Prisniveau
3,88
Offpiste
2,25
Branäs har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 98 anmeldelser.
Børnevenligt ... - Anmeldt d. 31/08 2015 17:03 - Oprettet af Palle Rydstrøm

Børnevenligt & godt til nybegynder/let øvet ...

Gensyn med Branæs og så i uge 7 i 2015 - Anmeldt d. 26/02 2015 22:19 - Oprettet af Jørgen Berthelsen

Jeg har ikke været der siden uge 10 i 2010 og jeg var noget spændt på, om området kunne holde en hel uge mod de 5-6 gange før, der kun var korte ophold.Sneen og pisterne var perfekte, det bedste, jeg har oplevet der.Der er kommet to nye stolelifte til. Den ene langsom og går i stå hele tiden Læs mere

Tips til skileje - Anmeldt d. 08/12 2014 21:20 - Oprettet af Randi

Hej skikyndige Branäseksperter. Hvor anbefaler I, at man lejer ski?Jeg er ude efter et billigere alternativ evt. i Branäs by eller omegn. Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Skyet
Skyet
19ºC
6ºC
0,7 mm
3,6 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
14ºC
0,0 mm
2,4 m/s
øst-sydøst
Onsdag
Regnbyger
Regnbyger
18ºC
13ºC
1,9 mm
1,8 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
11ºC
0,0 mm
2,8 m/s
syd-sydøst

Derfor bør I tage på skirejse til Branäs

Der er mange gode grunde til at en skiferie i Branäs bør ligge højt på listen over prioriterede skisportssteder, I vil prøve. Læs videre herunder, hvis du mangler nogle flere ting til plussiden.

Meget mere end en ski oplevelse - aktiviteter for alle

Som beskrevet ovenfor, har Branäs mange flere aktiviteter end selve skiløbet - der er altså noget for enhver smag, og der er vinterunderholdning på alle niveauer, og for alle aldre.

For familien der skal gøre flere tilfredse, at der mange kompromiser at nå i Branäs, hvorfor det er en oplagt destination for jer, der har mange forskellige ønsker til skirejsen.

Bred alsidighed i niveau og sværhedsgrad

Branäs har alt fra de grønne til den sorte piste, og har dermed spredt sværhedsgraden ud på alle niveauer. På samme tid er skisportsstedet lagt ud over et overskueligt areal, hvorfor I stadig har oplevelser af at være afsted sammen, selvom i fordeler jer ud på de forskellige pister.

For familien eller parret, der har forskellige forventninger og behov indbyrdes, er Branäs et rigtig godt valg.

Tag nemt på skirejse til Branäs til billige priser og uden lang transporttid

Som nævnt ligger Branäs godt og vel 400 kilometer nord for Göteborg, og det er altså stadig i en overskuelig afstand fra Danmark. Det er muligt at køre dertil, hvilket gør rejsen overkommelig og nem at planlægge. Det har ydermere den betydning, at en skiferie i Branäs kan gøre for et betydeligt mindre beløb end for eksempel Schweiz eller Østrig.

Sverige har mange års erfaring som skisportsnation, og forholdene du finder her, lever absolut op Europas øvrige skisportslande.

Afterski i Branäs - her bør du gå hen

De fleste kan blive enige om, at det ikke er en rigtig skiferie uden en festlig afterski. Her leverer Branäs også, og af steder, I du bør besøge, kan nævnes Brants Restaurant i centrum af byen. Stedet omdannes desuden til en natklub kl. 22:00, så der er rig mulighed for fest og farver til langt ud på natten.

Branäs har udover den klassiske afterski også en afterski for børn. Denne foregår ved scenen på Soltorget, hvor I kan møde op til sang, dans og show. Dette er et tiltag, mange børn glæder sig over.

Spis og sov godt på skiferien i Branäs

Branäs har eksisteret i mange år, og byen er mere eller mindre bygget op omkring skisportsindustrien. Der er mange gode overnatnings- og spisesteder i Branäs. For parret kan Branäs Ski Lodge varmt anbefales - her bor man i hyggelige træhytter, der inviterer til romantik og kærlighed, og stedet har en lækker restaurant med rigtig god mad. Til familien er der et godt udvalg af hoteller og restauranter, der alle danner gode rammer for børn og forskellighed.

Artikler om skiferie til Branäs

Svenske Branäs er klar til vinteren med ny lift til toppen af området

Milliardinvestering i gang i Branäs

Svenske skiområder tæt på Danmark åbner med forbedringer for millioner

Ski, wellness og selvforkælelse i Sverige


Kort over Branäs

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Branäs. Klik på nålene for mere info. Der er 404 km fra Göteborg til Branäs.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen