Branäs (Sverige)

Rejsebureauer til Branäs: Dansk Bilferie, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, Stena Line

400 kilometer nord for Göteborg ligger Branäs. Et større skiområde, som byder på afvekslende alpint terræn og snesikkerhed fra midt december til april. Branäs har et stort pistekort og dermed en favoritpiste til alle niveauer og aldre, og de kan alle nemt og hurtig nås ved hjælp af det store liftsystem. Pisterne er lange og brede, og der er hele 41 af slagens. 13 grønne, 14 blå, 5 røde, 1 sort og 2 skiruter. Den længste af nedfarterne er hele Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Branäs
Skiområdet: 152-567 m.o.h.
33 km pister i alt
13 km grøn
14 km blå
5 km rød
1 km sort

Lifter: 15 stk. / 6.000 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 1
Kabinelifter: 1
Mere information om Branäs under banneret

Sjov på pisten i Branäs

Branäs er særligt kendt for deres SkiCrossbane, som blev bygget til World Cup, men det er langt fra den eneste udfordring, man kan kaste sig over. Er man til fart, så kan man konkurrere indbyrdes både på Speedski og Selftimer banerne. Er man derimod til hop, kan man køre over de bløde Rollers, som giver et sus i maven eller tage en tur i parken, hvor både hop og bokse står klar. Skal det være ekstra vildt, så kan man prøve kræfter med Big Air Bag, hvor man kører over et stort hop og lander blødt i en stor oppustelig pude. Som noget helt særligt har Branäs også det magiske Nintendo Land, hvor hele familien kan gå på opdagelse mellem træerne, hvor de ikoniske figurer fra Nintendos Mario-spil venter.

Alle aktiviteterne er markeret på pistekortet, så det er nemt at finde de ønskede udfordringer. Der er i øvrigt 25 af områdets pister, som oplyses sidst på dagen og byder op til at forlænge skidagen til ud på aftenen. Har man alligevel ikke fået helt nok på de alpine ski, så findes der i området også 28 kilometer langrendsspor velegnet både til klassisk stil og skating. Sporene varierer i længde fra 1,5 kilometer til 10 kilometer og passer derfor perfekt til både nybegyndere og de erfarne langrendsløbere.

Branäs i børnehøjde

Branäs er 13 år i træk blevet kåret som Sveriges bedste skiområde for børnefamilier, og det er ikke uden grund. Hver dag afholdes mange forskellige gratis aktiviteter for børn, hvor alle familiens mindste er velkomne. Foruden at være et exceptionelt godt skiområde til børn med flere nybegynderområder og børnelifter, så byder Branäs også på en lang snowracer kælkebane, hvor man kan kælke med jævnaldrene børn og endda få et lift med kælken af ad bakken, så man slipper for at slæbe. Der bliver også hver uge afholdt Björnbusecupen, hvor de mindste kan teste deres evner på ski af på en såkaldt eventyrsbane med blandt andet slalomporte. Områdets pelses maskotter inviterer også de mindste til den hemmelige afterski for at runde dagen på ski af. Der findes i området også flere legeområder, som kan tages i brug, når al skienergien er brugt for dagen.

Alle børn under 7 år står gratis på ski i Branäs men må medbringe et liftkort, som er gratis, for at tilgå skiområdet og alle de gratis aktiviteter for børn.

Udvalgte skirejser fra Branäs

Søg efter skirejser

Mården 8-10 personer

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Apartment

Apartment lejlighederne i Branäs har en super beliggenhed ikke langt fra restaurant, butikker, skiskolen, skiudlejning, lifter og pister. Efter der er blevet stået på ski, er der god mulighed for diverse aktiviteter. Lejlighederne har en god placering centralt i Branäsbyen.

Apartment

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.

Billeder og video fra Branäs


Brugernes anmeldelser af Branäs

Skiterræn
3,78
Liftsystem
3,86
Afterski
3,01
Byen
2,95
Børnevenlighed
4,88
Begyndervenlighed
4,75
Prisniveau
3,88
Offpiste
2,25
Samlet score er 3,67 stjerner ud af 5 . Baseret på. 98 anmeldelser.
Børnevenligt ... - Anmeldt d. 26/09 2022 04:39 - Oprettet af Palle Rydstrøm

Børnevenligt & godt til nybegynder/let øvet ...

Gensyn med Branæs og så i uge 7 i 2015 - Anmeldt d. 26/09 2022 04:39 - Oprettet af Jørgen Berthelsen

Jeg har ikke været der siden uge 10 i 2010 og jeg var noget spændt på, om området kunne holde en hel uge mod de 5-6 gange før, der kun var korte ophold.Sneen og pisterne var perfekte, det bedste, jeg har oplevet der.Der er kommet to nye stolelifte til. Den ene langsom og går i stå hele tiden Læs mere

Tips til skileje - Anmeldt d. 26/09 2022 04:39 - Oprettet af Randi

Hej skikyndige Branäseksperter. Hvor anbefaler I, at man lejer ski?Jeg er ude efter et billigere alternativ evt. i Branäs by eller omegn. Læs mere

Mere information om Branäs under banneret

Snemeldinger og vejr

Mandag
Skyet
Skyet
9ºC
8ºC
0,6 mm
2,1 m/s
sydøst
Tirsdag
Let regn
Let regn
10ºC
8ºC
1,1 mm
3,5 m/s
øst-sydøst
Onsdag
Skyet
Skyet
10ºC
8ºC
0,0 mm
4,1 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Skyet
Skyet
8ºC
6ºC
0,0 mm
3,7 m/s
nordøst

Kort over Branäs

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Branäs. Klik på nålene for mere info. Der er 404 km fra Göteborg til Branäs.

Find tilbud på skirejser