Skitøj til damer

Skisport har nøje udvalgt et stort og bredt sortiment af skitøj til damer. Vi har alt, hvad du har behov for til din kommende skiferie - uanset om du er helt ny på ski, eller om du allerede har været afsted mange gange. Vi sælger både skijakker, skibukser, handsker, huer og alt andet skitøj, som du mangler. 

Vi forhandler mange af de bedste kvalitetsmærker som DIEL, Kilpi, Helly Hansen og Dakine. Du er altid garanteret en god pris på skitøj hos os, da vi sælger alle vores produkter med 103% prisgaranti. Desuden sender vi pakkerne til dig med dag til dag levering.Al slags skitøj til damer

Når man skal på skiferie skal man have en masse forskelligt skitøj, og hos Skisport har vi alt, hvad du har behov for. Vi dækker både under- og overkroppen og inderst og yderst. Hvad enten du er på udkig efter et par skibukser, en ny jakke, et par smarte skibriller eller noget helt tredje, så kan du finde det i vores store sortiment.

Skisport er en af danmarks ældste online skiforhandlere, og vi har solgt skitøj til kvinder siden 2002. Vi har derfor masser af erfaring at trække på, og vores ekspertviden kommer dig til gode, når du skal købe skitøj. Vi er altid klar på at hjælpe dig, så hvis du brænder inde med et sprøgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservce, der sidder klar på telefon til at hjælpe dig. Vi sælger også skitøj til mænd og skitøj til børn.

Hvor meget skitøj skal man købe?

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget skitøj man skal købe til sin kommende skiferie. Det afhænger i høj grad af, om du har været afsted på ski før, eller om det er din allerførste tur. Hvis du tidligere har været i Frankrig, Norge, Sverige eller lignende for at stå på ski, er dit behov for nyt skitøj sandsynligvis ikke så stort, da du kan genbruge meget af dit tøj fra tidligere.

Er er du derimod ved at begive dig ud på din første skirejse, er der en del tøj og skiudstyr, som du skal have købt. Du skal have fyldt garderobeskabet ud med næsten det hele, og det kan måske føles en smule overvældende. Heldigvis sidder vi klar til at hjælpe dig, og herunder er en kort oversigt over, hvad du skal have købt:

- Skihandsker
- Skijakker
- Skibukser
- Skibriller
- Skiundertøj
- Skisokker
- Halsedisse
- Hue
- Skipullies
- Diverse sikkerhedsudstyr

Derudover er der en masse andet udstyr, der enten skal lejes eller købes. Dette drejer sig blandt andet om skihjelme, skistøvler, skistave og ski. Mange vælger at leje udstyret på sin første skiferie, men hvis man selv køber tingene, bliver det billigere, hvis man skal afsted flere gange. Dette er en afgørelse, som du selv skal træffe, men vi hjælper dig meget gerne, hvis du er i tvivl om noget.

Udsalg på dameskitøj

På Skisport kan du altid finde skarpe priser på vores skitøj til damer. Vi har et stort og bredt sortiment, og vi sælger tøj til enhver prisklasse. Vi har kvalitetsmærker, hvor du betaler for den gode kvalitet, men vi har også en række mærker, hvor prisen er skuret i bund. Den lave pris på skitøjet er ikke ensbetydeligt med, at det er af lav kvalitet. Det kan også være fordi, at mærket ikke bruger så mange penge på markedsføring eller dyre lønninger - på den måde kan de i stedet sælge deres vare billigere, men kvaliteten er altid i top. Vi har altid gode tilbud på skitøj

Skisport kører altid med lave priser på webshoppen. Vi har 103% prisgaranti, hvilket sikrer dig, at du altid får din vare til den billigste pris. Du kan derfor med ro i sindet bestille dit skitøj- og udstyr gennem os. Hvis du virkelig er en tilbudshaj, kan du holde øje med, hvornår Skisport holder udsalg. Dette sker sjældent, men når det sker, kan du få virkelig billigt skitøj. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti