Profil af Slopestar

Slopestar
Strandgade 46A kl
1401 København
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3351)
4.4 stjerner ud af 5 på Trustpilot (132 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos Slopestar

SKIREJSER TIL 9 REJSEMÅL
Vi har udvalgt 9 populære rejsemål i Italien, Østrig og Frankrig, som har det til fælles, at de alle sammen tilbyder noget af Alpernes allerbedste skiløb. Stå på ski i verdens største skiområde i Canazei i Italien. Rejs til den populære østrigske familie-klassiker Wagrain. Eller prøv kræfter med et af verdens bedste skiområder i Val Thorens i Frankrig.

NYE SPÆNDENDE AKTIVITETER
Alperne kan byde på meget mere end bare skiløb på pisterne. I samarbejde med lokale bjergguider gør vi det let tilgængeligt at prøve kræfter med offpiste-skiløb. Og vil du tæt på naturen så tag med på randonnee-tur med skind under skiene og se en anden side af Alperne. Og hvorfor ikke prøve isklatring, hvor du med isøkser og steigeisen spændt på støvlerne kan klatre opad en isvæg - det er lettere end du tror, og oplevelsen er fantastisk.

SKIREJSER TIL FASTE LAVE PRISER
Hos Slopestar mener vi, at god service og fantastiske oplevelser i Alperne skal gå hånd i hånd med lave priser. Når du rejser med os kan du derfor være sikker på, at få markedets laveste priser på skirejser. Vi tør derfor godt give prisgaranti på vores rejser. Skulle du mod forventning finde en tilsvarende rejse billigere, så matcher vi prisen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alperne.


Udvalgte skirejser fra Slopestar

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers findes der rigtigt gode og autentiske restaurantoplevelser i centrum af den hyggelige by Champoluc . Lejlighederne Stueetagen er en 4-værelses lejlighed (op til 9 personer) og på 1. og 2. sal er der 3-værelses lejligheder med balkon (op til 6 personer i hver). De to 3-værelses lejligheder har et fælles indgangsparti og kan med fordel kombineres hvis I er flere familie som rejser på skiferie sammen. Hvis I rejser som gruppe, er der plads til op til 21 personer i Appartamenti Chanoux.

Appartamenti Chanoux, Champoluc

Gode og rummelige lejligheder i rolige omgivelser Appartamenti Chanoux består af 3 store lejligheder som ligger naturskønt og roligt i gåafstand til skiløbet og byens centrum. Lejlighederne er fuldt udstyrede og giver jer en god og hjemlig ramme omkring skiferien i Monterosa-området. Der er skiopbevaringsrum i huset og man kan også vælge at leje skiopbevaringsplads ved liften. Indenfor et par minutters gang findes bl.a. en bager og en slagter hvis I ønsker at stå for madlavningen selv, og ellers Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-værelses lejlighed i stueetagen
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.149
pr. person ved 9 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed på 2. etage
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.152
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed på 1. etage
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.196
pr. person ved 6 pers.

Store lejligheder tæt på indkøb med smuk udsigt over bjergene Residence Genziana er perfekte lejligheder for familier, som vil bo tæt på det meste på skiferien til Passo Tonale. Tæt på det hele Residence Genziana har en central beliggenhed og ligger tæt på det hele i Passo Tonale. I gåafstand fra huset er både liften, pisten samt byens centrum, hvor der findes hyggelige restauranter og barer. Tæt på lejligheden er der desuden indkøbsmuligheder, hvilket gør det let og enkelt at få handlet efter feriens behov. Lejlighed med plads til familien De to velholdte lejligheder i Residence Genziana er store og har god plads til 6 personer hver. Lejlighederne har to soveværelser, en stue med TV, et veludstyret køkken, gratis WIFI og et badeværelse med vaskemaskine. Lejlighederne har desuden et udeareal med en smuk udsigt ud over bjergene.

Residence Genziana, Passo Tonale

Store lejligheder tæt på indkøb med smuk udsigt over bjergene Residence Genziana er perfekte lejligheder for familier, som vil bo tæt på det meste på skiferien til Passo Tonale. Tæt på det hele Residence Genziana har en central beliggenhed og ligger tæt på det hele i Passo Tonale. I gåafstand fra huset er både liften, pisten samt byens centrum, hvor der findes hyggelige restauranter og barer. Tæt på lejligheden er der desuden indkøbsmuligheder, hvilket gør det let og enkelt at Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed til (6 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.178
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed til (6 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.425
pr. person ved 5 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed til (6 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.796
pr. person ved 4 pers.

Central beliggenhed i komfortable lejligheder med god plads TOP Residence har lejligheder af forskellige størrelse med en beliggenhed midt i hjertet af Passo Tonale. Det er derfor et godt valg til dig, der ønsker at bo centralt på din skiferie til Passo Tonale! Midt i centrum TOP Residence har en perfekt beliggenhed midt i centrum af Passo Tonale. Kun 200 meter fra lejlighederne ligger både liften og byens centrum. Lejlighederne har dusenden en smuk udsigt ud over bjergtoppene i området. Komfortable lejligheder med god plads Lejlighederne i TOP Residence har god plads og der findes alt, hvad der behøves til en uges skiferie. Alle værelser har eget badeværelse, et lille køkken, og TV. I lejlighedskomplekset findes der desuden reception, opvarmet skiopbevaring, bar, fitness og garage. Der findes også en pool med sauna og jacuzzi (børn under 14 år må kun benytte pool). Der er 2 x entré inkluderet i prisen, herefter er prisen EUR 5 per person per entré.

Top Residence, Passo Tonale

Central beliggenhed i komfortable lejligheder med god plads TOP Residence har lejligheder af forskellige størrelse med en beliggenhed midt i hjertet af Passo Tonale. Det er derfor et godt valg til dig, der ønsker at bo centralt på din skiferie til Passo Tonale! Midt i centrum TOP Residence har en perfekt beliggenhed midt i centrum af Passo Tonale. Kun 200 meter fra lejlighederne ligger både liften og byens centrum. Lejlighederne har dusenden en smuk udsigt ud over bjergtoppene i området Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-vær. lejlighed (5 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.530
pr. person ved 5 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed (7 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.541
pr. person ved 7 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed (7 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.808
pr. person ved 6 pers.

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der hurtigt tager dig op i Passo Tonales vidunderlige skisystem. Går du den anden vej, finder du hovedgaden, hvor du har indkøbsmuligheder og en række hyggelige barer og restauranter. Efter en lang dag med skiløb kan du også hvile dine muskler i husets eget wellness-område. Pris per indgang er 10 euro pr. person. For 50 euro kan wellness-området også reserveres i en time til eget brug. Aldersgrænsen for adgang til wellness er 15 år. Moderne og komfortable lejligheder I Residence Anna finder du moderne og lækre lejligheder. Lejlighederne tilbyder et veludstyret køkken, badeværelse, spiseplads, tv, hårtørrer og WIFI. Lejlighederne har også en parkeringsplads og egen balkon.

Residence Anna, Passo Tonale

Moderne komfortable lejligheder med wellness kun 100 meter fra liften Residence Anna ligger i hjertet af Passo Tonale, tæt på både liften og byens centrum. En vellykket ferie begynder her. Lejlighedernes beliggenhed, størrelse og standard betyder, at du har alt hvad du behøver for at gøre din skitur til Passo Tonale så behagelig som mulig. Centralt beliggende 100 meter fra liften med wellness Residence Anna tilbyder de fleste faciliteter til en perfekt skiferie. Lige om hjørnet finder du Valbiolo-liften, der Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.897
pr. person ved 6 pers.

Billige 3-vær. lejligheder I Residence Palace 2 finder I gode og rummelige 3-vær. lejligheder, der er udstyrede med alt det nødvendige, for at I kan nyde ferien fuldt ud. Lejlighederne har alle balkon og ligger med en fantastisk panoramaudsigt udover Sestriere og liftsystemet Via latteas bjergtinder. Skibussen har stop lige uden for huset og sikrer dermed en hurtig transport til nærmeste lift og pist. Og med små ti minutters gang kan man nå byens centrum. Gode faciliteter I bygningen findes mange fælles facilliteter, bl.a. restaurant, bar, dagligvare butik, vaskerum, fitness område samt et receptionsområde med cafe borde, og hvor der også er gratis WIFI. Restauranten tilbyder morgenmad (eur 8), samt en komplet 3 retters aftenmenu (eur 34). For de yngste (4 til 8 år) er der mini club pasningsordning hver eftermiddag. Palace Residence 2 har en søster bygning Palace Residence 1 som er beliggende 1,4 km fra hinanden.

Palace Residence 2, Sestriere

Billige 3-vær. lejligheder I Residence Palace 2 finder I gode og rummelige 3-vær. lejligheder, der er udstyrede med alt det nødvendige, for at I kan nyde ferien fuldt ud. Lejlighederne har alle balkon og ligger med en fantastisk panoramaudsigt udover Sestriere og liftsystemet Via latteas bjergtinder. Skibussen har stop lige uden for huset og sikrer dermed en hurtig transport til nærmeste lift og pist. Og med små ti minutters gang kan man nå byens centrum. Gode faciliteter I bygningen findes Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værs. lejlighed til 6 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.358
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værs. lejlighed til 6 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.736
pr. person ved 5 pers.

Casa Romantica B er billige lejligheder i hjertet af San Rocco Her finder du to lejligheder. En rummelig 3-vær. lejlighed med plads til 6 personer og en nyere 2-vær. lejlighed med plads til 3 personer. Dette er det perfekte valg, hvis du ønsker at bo tæt på både liften og pisten. Tæt på pisten og liften Lejlighederne ligger bare 100 meter fra både liften og pisten. Det er derfor let og enkelt at komme til og fra skiløbet. Vil du udforske resten af Livigno , så kører den gratis skibus næsten lige uden for døren. Kun et par minutters gågang fra lejligheden finder du et større supermarked, hvor der kan handles efter feriens behov. Lejligheder for hele familien Casa Romantica B har en 3-vær. lejlighed med plads til seks personer. Lejligheden har to soveværelser med dobbeltseng og mulighed for opredning i køkken-opholdsrummet. Lejligheden har tre badeværelser, et lille køkken-opholdsrum, TV og vaskemaskine. Lejligheden har også egen balkon. Der er også en 2-vær. lejlighed med plads til 3 personer, som er indrettet i nyere stil. Her har I et soveværelse med plads til 3 personer og et køkken-opholdsrum samt et badeværelse.

Casa Romantica B, Livigno

Casa Romantica B er billige lejligheder i hjertet af San Rocco Her finder du to lejligheder. En rummelig 3-vær. lejlighed med plads til 6 personer og en nyere 2-vær. lejlighed med plads til 3 personer. Dette er det perfekte valg, hvis du ønsker at bo tæt på både liften og pisten. Tæt på pisten og liften Lejlighederne ligger bare 100 meter fra både liften og pisten. Det er derfor let og enkelt at komme til og fra skiløbet. Vil du Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed (55 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.482
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-vær. lejlighed (35 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.535
pr. person ved 3 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed (55 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.747
pr. person ved 5 pers.

Kun 30 meter fra Amerikan liften Baita Maria er et mindre hus med i alt 3 lejligheder beliggende kun 30 meter fra trækliften og 150 meter fra hovedliften Carosello 3000. I området omkring lejlighederne finder I en masse hyggelige barer, restauranter, supermarkeder og natklubber. I har derfor alt hvad I skal bruge under jeres skiferie inden for få 100 meter. Den gratis skibus, linje blå, grøn, rød og gul, afgår lige foran huset. I kommer derfor nemt ud til Livignos andre gode skiområder. Husets lejligheder Lejlighederne er rummelige og enkelt indrettet. Alle lejlighederne har microovn, køkeskab, kaffemaskine og TV. 1-værelses lejlighed "Nadia": Studiolejlighed med dobbeltseng, thekøkken og badeværelse. 2-værelses lejlighed "Alex": Køkenalrum med balkon og sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. 4-værelses lejlighed "Maria": Lejlighed til 7 personer med større køkken med opvaskemaskine samt stue med dobbelt sovesofa og balkon. Lejligheden har to badeværelse, to soveværelser med dobbeltseng samt et lille soveværelse med enkeltseng.

Baita Maria, Livigno

Kun 30 meter fra Amerikan liften Baita Maria er et mindre hus med i alt 3 lejligheder beliggende kun 30 meter fra trækliften og 150 meter fra hovedliften Carosello 3000. I området omkring lejlighederne finder I en masse hyggelige barer, restauranter, supermarkeder og natklubber. I har derfor alt hvad I skal bruge under jeres skiferie inden for få 100 meter. Den gratis skibus, linje blå, grøn, rød og gul, afgår lige foran huset. I kommer derfor nemt ud til Livignos Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-vær. lejlighed (7 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.583
pr. person ved 7 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
1-vær. lejlighed (2 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.671
pr. person ved 2 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-vær. lejlighed (7 pers.)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.821
pr. person ved 6 pers.

Lejlighed tæt på liften Bait da Pedrin har en fremragende beliggenhed i Livignos San Rocco-kvarter, ca. 150 meter fra skiliften, der er forbundet med Carosello 3000-liftene, og få meter fra langrendsløjperne. I umiddelbar nærhed er der supermarkeder, slagterier og underholdningssteder, såsom barer, restauranter og afterski. Bait da Pedrin lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt et køkken-opholdsrum spisebord og sofa, der kan bruges til ekstra opredning for 1-2 personer. Lejligheden har et rummeligt badeværelse samt en balkon. Der er sengelinned og håndklæder i lejligheden.

Bait da Pedrin, Livigno

Lejlighed tæt på liften Bait da Pedrin har en fremragende beliggenhed i Livignos San Rocco-kvarter, ca. 150 meter fra skiliften, der er forbundet med Carosello 3000-liftene, og få meter fra langrendsløjperne. I umiddelbar nærhed er der supermarkeder, slagterier og underholdningssteder, såsom barer, restauranter og afterski. Bait da Pedrin lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt et køkken-opholdsrum spisebord og sofa, der kan bruges til ekstra opredning for 1-2 personer. Lejligheden har et rummeligt badeværelse samt en balkon Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til max 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.598
pr. person ved 5 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til max 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.959
pr. person ved 4 pers.

Moderne, nyrenoverede lejligheder i gåafstand til lift, pist og centrum Baita Filomena har to nyrenoverede lejligheder, som passer perfekt til dig, der søger en moderne centralt beliggende lejlighed i Livigno . Tæt på pist og lift Baita Filomena ligger omkring 400 meter fra lift nummer 20 og 500 meter fra nærmeste piste. Det betyder, at du har skiløbet inden for gåafstand, hvilket gør det let og enkelt om morgenen og eftermiddagen. I gåafstand fra lejlighederne ligger også Livignos gågade med butikker, stemning og liv. Vil du ikke gå dertil, kan den gratis skibus tages 100 meter fra lejlighederne. Nyrenoverede lejligheder Baita Filomena har to nyrenoverede lejligheder. Begge lejligheder fremstår i god stand og med nye møbler og nyt inventar. Lejlighederne er på 70 m2. og har plads til op til seks personer. Lejlighederne har en stue med en sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Desuden er der et veludstyret køkken samt et badeværelse. I lejlighederne findes også vaskemaskine og opvaskemaskine, ligesom der også er tilhørende parkering og skiopbevaring. WIFI indgår.

Baita Filomena, Livigno

Moderne, nyrenoverede lejligheder i gåafstand til lift, pist og centrum Baita Filomena har to nyrenoverede lejligheder, som passer perfekt til dig, der søger en moderne centralt beliggende lejlighed i Livigno . Tæt på pist og lift Baita Filomena ligger omkring 400 meter fra lift nummer 20 og 500 meter fra nærmeste piste. Det betyder, at du har skiløbet inden for gåafstand, hvilket gør det let og enkelt om morgenen og eftermiddagen. I gåafstand fra lejlighederne ligger også Livignos gågade med butikker Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed B (70 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.608
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed A (70 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.671
pr. person ved 6 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-vær. lejlighed B (70 m2)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.898
pr. person ved 5 pers.

Kun 50 meter fra liften Chalet Florin ligger ca. 3.000 meter fra Livignos gågade men I behøver ikke gå så langt for at finde retsuarnater og butikker. I San Rocco området hvor lejlighedene er beliggende, finder I alt fra barer, restauranter til butikker og supermarkeder. Skibussen afgår 50 meter fra lejligheden og fører jer nemt og hurtigt rundt i området. Hyggelig og stemningsfuldt hus Chalet Florin er en hyggelig og stemningsfuldt hus med to lejligheder. Den 3-værelses lejlighed på 50 kvm til maks. 6 personer. I lejligheden finder I et køkkenalrum med sovesofa til 2 personer samt 2 dobbeltværelser med dobbeltseng. I lejlighedens badeværelse finder I bruser, toilet og hårtørre. I husets anden lejlighed finder I den mere enkle studio lejlighed med dobbeltseng, mindre køkken og badeværelse.

Chalet Florin, Livigno

Kun 50 meter fra liften Chalet Florin ligger ca. 3.000 meter fra Livignos gågade men I behøver ikke gå så langt for at finde retsuarnater og butikker. I San Rocco området hvor lejlighedene er beliggende, finder I alt fra barer, restauranter til butikker og supermarkeder. Skibussen afgår 50 meter fra lejligheden og fører jer nemt og hurtigt rundt i området. Hyggelig og stemningsfuldt hus Chalet Florin er en hyggelig og stemningsfuldt hus med to lejligheder. Den 3-værelses lejlighed på Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værs. lejlighed til 4 pers
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.671
pr. person ved 4 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værs. lejlighed til 4 pers
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.176
pr. person ved 3 pers.

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i det nærliggende supermarked. Ældre og komfortable lejligheder Lejlighederne i Casa Mara er ældre klassiske lejligheder, som har, hvad der behøves til en god skiferie i Canazei . I lejlighederne er der gode muligheder for selv at lave mad, ligesom der blandt andet også findes TV, elkedel og hårtørrer. Lejlighederne har også gratis parkering og egen balkon eller terrasse.

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til maks. 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.819
pr. person ved 5 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-værelses lejlighed til maks. 7 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.819
pr. person ved 7 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-værelses lejlighed til maks. 7 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.989
pr. person ved 6 pers.

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på 300 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum, og byens butikker, supermarked, barer og restauranter ligger lige om hjørnet. Ægte italienske alpelejligheder Lejlighederne i Villa Maria er alle holdt i traditionel italiensk alpestil, men de har stadig alt hvad der behøves til en god skiferie i Canazei, og de har begge balkon. Der er gratis parkering og i kælderen kan skiudstyret opbevares sikkert og nemt.

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på 300 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum, og Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til maks. 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.040
pr. person ved 4 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til maks. 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.040
pr. person ved 5 pers.

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 6 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde samt soveområde eller soveværelser. Derudover er der eget badeværelse med bruser.

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 6 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til maks 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.937
pr. person ved 5 pers.

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
Studiolejlighed til 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.961
pr. person ved 4 pers.

Moderne og pæne lejligheder med en rolig beliggenhed tæt på lifter og piste Hosquet Lodge kunne første gang slå dørene op i 2011. Her finder I et hus, drevet med stor passion og gæstfrihed af Federica og Fabrizio, som vil gøre alt for, at I føler jer hjemme i Cervinia. Hosquet Lodge ligger i rolige omgivelser, men stadig kun fem minutters gang til liften og gågaden. I kan køre på ski næsten til huset, hvorfor I har en optimal placering på jeres skiferie. Lejlighederne Hosquet Lodge er nogle af de smukkeste og mest moderne lejligheder i Cervinia og deres indretning af naturens egne materialer, skaber en varm og charmerende atmosfære. Værelserne er rummelige og der er fine veludstyrede køkkener. Det er et oplagt valg for mindre grupper eller familier på tur sammen. Her er masser af plads til afslapning og hygge i godt selskab.

Hosquet Lodge Apartments, Cervinia

Moderne og pæne lejligheder med en rolig beliggenhed tæt på lifter og piste Hosquet Lodge kunne første gang slå dørene op i 2011. Her finder I et hus, drevet med stor passion og gæstfrihed af Federica og Fabrizio, som vil gøre alt for, at I føler jer hjemme i Cervinia. Hosquet Lodge ligger i rolige omgivelser, men stadig kun fem minutters gang til liften og gågaden. I kan køre på ski næsten til huset, hvorfor I har en optimal placering Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.962
pr. person ved 6 pers.

Nyrenoverede lejligheder i smukke omgivelser med kort afstand til hovedliften Alpenhof er fantastisk beliggende i Bad Gastein med kun 5 minutter gåafstand fra hovedliften Stubnerkogel og kurbadet Felsentherme. Nyd ferien i smukke omgivelser Opholdet kan nydes i fredelige omgivelser i nyrenoverede lejligheder med udsigt over bjergene langs Gastein-dalen. Den gennemgående renovering er blevet gennemført med respekt for bygningens oprindelse fra 60erne og fremstår derfor yderst charmerende. Central beliggenhed Lejlighederne har suverænt den bedste beliggenhed med ganske få min. til byens farvende centrum hvor der er afterski, restauranter og butikker. Der er totalt 9 lejligheder i Alpenhof alle med store balkoner/ terrasser. Der er plads fra 2 til 12 personer i lejlighederne. Alle lejligheder er med veludstyret køkken, badeværelse og hyggelig stue. Gratis parkering og wifi Der er 1 gratis parkeringsplads pr. lejlighed (der er mulighed for ekstra parkeringsplads ved forespørgsel). Der er mulighed for at parkere i det nærliggende P-hus. Internettet er gratis! Der er en startpakke i lejligheden med toiletpapir & opvasketabs. Resten fornødenheder skal medbringes eller købes hos EuroSpar, som kun ligger 600 meter fra Alpenhof.

Alpenhof, Bad Gastein

Nyrenoverede lejligheder i smukke omgivelser med kort afstand til hovedliften Alpenhof er fantastisk beliggende i Bad Gastein med kun 5 minutter gåafstand fra hovedliften Stubnerkogel og kurbadet Felsentherme. Nyd ferien i smukke omgivelser Opholdet kan nydes i fredelige omgivelser i nyrenoverede lejligheder med udsigt over bjergene langs Gastein-dalen. Den gennemgående renovering er blevet gennemført med respekt for bygningens oprindelse fra 60erne og fremstår derfor yderst charmerende. Central beliggenhed Lejlighederne har suverænt den bedste beliggenhed med ganske få min. til byens Læs mere

23/12 2023
7 skidage
Kør-selv
4-vær. lejlighed til 11 pers. (A3D)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.068
pr. person ved 11 pers.

Slopestar

Find tilbud på skirejser