Profil af Slopestar

Slopestar
Strandgade 46A kl
1401 København
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3351)
4.4 stjerner ud af 5 på Trustpilot (132 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos Slopestar

SKIREJSER TIL 9 REJSEMÅL
Vi har udvalgt 9 populære rejsemål i Italien, Østrig og Frankrig, som har det til fælles, at de alle sammen tilbyder noget af Alpernes allerbedste skiløb. Stå på ski i verdens største skiområde i Canazei i Italien. Rejs til den populære østrigske familie-klassiker Wagrain. Eller prøv kræfter med et af verdens bedste skiområder i Val Thorens i Frankrig.

NYE SPÆNDENDE AKTIVITETER
Alperne kan byde på meget mere end bare skiløb på pisterne. I samarbejde med lokale bjergguider gør vi det let tilgængeligt at prøve kræfter med offpiste-skiløb. Og vil du tæt på naturen så tag med på randonnee-tur med skind under skiene og se en anden side af Alperne. Og hvorfor ikke prøve isklatring, hvor du med isøkser og steigeisen spændt på støvlerne kan klatre opad en isvæg - det er lettere end du tror, og oplevelsen er fantastisk.

SKIREJSER TIL FASTE LAVE PRISER
Hos Slopestar mener vi, at god service og fantastiske oplevelser i Alperne skal gå hånd i hånd med lave priser. Når du rejser med os kan du derfor være sikker på, at få markedets laveste priser på skirejser. Vi tør derfor godt give prisgaranti på vores rejser. Skulle du mod forventning finde en tilsvarende rejse billigere, så matcher vi prisen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alperne.


Udvalgte skirejser fra Slopestar

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har plads til op til 8 personer. Rummelige og behagelige omgivelser Som gæst i Chalet Gaste føler du dig godt tilpas i det dejlige værelser og med den uovertrufne lokation har I kort til alt det vigtige på en skiferie; lift, pist, skileje og supermarked. Efter en lang dag på løjperne kan I slappe af i de store samtalekøkkener eller slænge jer i de behagelige sofaer. For gæster af Chalet Gaste er der gratis parkering.

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
5-vær. lejlighed til 11 pers. (Big Family)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.416
pr. person ved 11 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
5-vær. lejlighed til 8 pers. (Friends)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.514
pr. person ved 8 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
5-vær. lejlighed til 11 pers. (Big Family)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.544
pr. person ved 10 pers.

Lejligheder i skønne omgivelser med wellness Lejligheder med fantastisk lokation og afslappende wellness område, der byder på swimmingpool, sauna og spabad. Perfekt for familier og mindre vennegrupper, der ønsker ro, hygge og naturskønne omgivelser. Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet. Skiløb og parkering Skiløjperne ligger godt 550 meter fra hotellet. Dog stopper den lokale skibus 150 meter fra lejlighederne. Der er gratis parkering for gæster. Morgenmad Inkluderet i prisen er der morgenmad. Her bydes der på en morgenmads buffet med hjemmebagt brød og lokale specialiteter.

Residence Les Coupoles, Champoluc

Lejligheder i skønne omgivelser med wellness Lejligheder med fantastisk lokation og afslappende wellness område, der byder på swimmingpool, sauna og spabad. Perfekt for familier og mindre vennegrupper, der ønsker ro, hygge og naturskønne omgivelser. Det er muligt at tilkøbe morgenbuffet. Skiløb og parkering Skiløjperne ligger godt 550 meter fra hotellet. Dog stopper den lokale skibus 150 meter fra lejlighederne. Der er gratis parkering for gæster. Morgenmad Inkluderet i prisen er der morgenmad. Her bydes der på en morgenmads buffet med Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-værs. lejlighed til 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 2.741
pr. person ved 6 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
2-værs. lejlighed til 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 2.888
pr. person ved 4 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-værs. lejlighed til 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.035
pr. person ved 5 pers.

Nyd et bæredygtigt ophold i naturskønne omgivelser På Hotel Campagnol bliver du budt varmt velkommen til et ophold med natur og bæredygtighed i fokus. Hotellet er det ideelle valg for dem, der vil nyde tiden væk fra skiløjperne i uberørte naturomgivelser. På hotellet er der også rig mulighed for afslapning i husets sauna. Naturen i fokus Hotel Campagnol gør alt for at sætte naturen først og sætte et så småt CO2 aftryk som muligt. Foruden brug af lokale fødevarer og bevaring af naturlige omgivelser, har hotellet investeret i et nyt miljøvenligt varmanlæg, der benytter sig af vedvarende energikilder. Fantastisk mad i husrestauranten Om morgenen serveres en generøs morgenmadsbuffet. Om aftenen kan du nyde en lækker middag i hotellets restaurant, hvor chef Franco byder varmt velkommen med sit speciale i det italienske køkke samt traditionelle regionale retter. Aftensmaden byder på 3-retters menu, samt en salatbuffet. Der tages højde for gæsters preferencer og/eller allergener. Foruden fantastisk service og gæstfrihed, byder hotellet på gratis parkering for gæster.

Hotel Campagnol, Champoluc

Nyd et bæredygtigt ophold i naturskønne omgivelser På Hotel Campagnol bliver du budt varmt velkommen til et ophold med natur og bæredygtighed i fokus. Hotellet er det ideelle valg for dem, der vil nyde tiden væk fra skiløjperne i uberørte naturomgivelser. På hotellet er der også rig mulighed for afslapning i husets sauna. Naturen i fokus Hotel Campagnol gør alt for at sætte naturen først og sætte et så småt CO2 aftryk som muligt. Foruden brug af lokale fødevarer og Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Triple værelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.142
pr. person ved 2 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.142
pr. person ved 2 pers.

Stemningsfyldt familieejet hotel Dette familieejede hotel er af nyere stand og indrettet i ægte italiensk alpe-stil. Simpelt, afslappende og hyggeligt. Stemningen og gæstfriheden er helt i top. Hotellet tilbyder privat shuttle bus, hvilket gør det nemt og komfortabelt for jer at komme til liften. Og til byens hyggelige centrum er der kun 800 meter. Gode faciliteter Hotel Le Petit Abri har et nyt og lækkert wellness-område, der tilbyder jacuzzi, sauna, dampbad og hvileområde. Wellness-området kan benyttes mod betaling, hvor man reserverer en tid. Aftensmaden består af salat-buffet, 1 forret, valg mellem 2 forskellige pastaretter, valg mellem 2 forskellige hovedretter, og 1 dessert. Kører I selv i bil på jeres skiferie, kan I leje en garageplads for 5 EUR pr. dag. Hotellets værelser På hotellet finder I både lejligheder og almindelige hotelværelser. Hotellet har 11 værelser med plads til ialt 25 personer. Ved nogle af værelserne er det muligt at forbinde med en dør, hvilket gør det perfekt til familier. Alle værelserne har balkon eller udgang til terassen.

Hotel Petit Abri, Champoluc

Stemningsfyldt familieejet hotel Dette familieejede hotel er af nyere stand og indrettet i ægte italiensk alpe-stil. Simpelt, afslappende og hyggeligt. Stemningen og gæstfriheden er helt i top. Hotellet tilbyder privat shuttle bus, hvilket gør det nemt og komfortabelt for jer at komme til liften. Og til byens hyggelige centrum er der kun 800 meter. Gode faciliteter Hotel Le Petit Abri har et nyt og lækkert wellness-område, der tilbyder jacuzzi, sauna, dampbad og hvileområde. Wellness-området kan benyttes mod betaling, hvor man Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.506
pr. person ved 2 pers.

Hyggeligt Italiensk hotel Dette hyggelige hotel ligger et lille stykke uden for Champoluc by. Det betyder en afstand på cirka 1,5 kilometer til hovedliften og til centrum af byen. Til gengæld er der kun 5 minutters gang til den nye togbane-lift i Frachey, der giver direkte adgang op til det store Monterosa-skiområde. Vil man til centrum af Champoluc, går den gratis skibus ca. hver halve time. God mad og lyse værelser Hotellet her renoveret halvdelen af sine værelser, så de idag fremstår moderne og lyse. Resten af værelser er enkelt indrettet i italiensk stil. Der er endvidere en hyggelig pejsestue, hvor der kan slappes af med en god bog, eller hvor serveringen fra den lille bar kan nydes. Hotellets køkken serverer traditionel italiensk mad, som til aften består af to forskellige pastaretter, en hovedret, en osteanretning, og en dessert. Hotel Monte Cervino gør skiferien nemmere med alt på samme sted. Hotellet er perfekt til både familier, par og grupper på tur. OBS. ejerne har en hund, som findes på hotellet.

Hotel Monte Cervino, Champoluc

Hyggeligt Italiensk hotel Dette hyggelige hotel ligger et lille stykke uden for Champoluc by. Det betyder en afstand på cirka 1,5 kilometer til hovedliften og til centrum af byen. Til gengæld er der kun 5 minutters gang til den nye togbane-lift i Frachey, der giver direkte adgang op til det store Monterosa-skiområde. Vil man til centrum af Champoluc, går den gratis skibus ca. hver halve time. God mad og lyse værelser Hotellet her renoveret halvdelen af sine værelser, så Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Dobbeltværelse (max 2 voksne)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.559
pr. person ved 2 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Suite med sauna (max 2 Voksne)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.559
pr. person ved 2 pers.

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum, og byens butikker, supermarked, barer og restauranter ligger lige om hjørnet. Ægte italienske alpelejligheder Lejlighederne i Villa Maria er alle holdt i traditionel italiensk alpestil, men de har stadig alt hvad der behøves til en god skiferie i Canazei, og de har begge balkon. Der er gratis parkering og i kælderen kan skiudstyret opbevares sikkert og nemt.

Villa Maria, Canazei

Villa Maria tilbyder lejligheder i italiensk alpestil Lejlighederne er beliggende midt i Canazei med både centrum, piste og lift inden for gåafstand. Tæt på både lift og pist Villa Maria ligger tæt på Canazeis skovpiste, som går fra skiområdet og ned i byen. Det gør det let og enkelt at komme hjem efter en lang dag på ski. Om morgenen kan byens hovedlift nås til fods med en gåtur på ca. 200 meter. Lejlighederne er beliggende midt i byens centrum Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til maks. 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.549
pr. person ved 4 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til maks. 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.550
pr. person ved 5 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til maks. 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.808
pr. person ved 4 pers.

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i det nærliggende supermarked. Ældre og komfortable lejligheder Lejlighederne i Casa Mara er ældre klassiske lejligheder, som har, hvad der behøves til en god skiferie i Canazei . I lejlighederne er der gode muligheder for selv at lave mad, ligesom der blandt andet også findes TV, elkedel og hårtørrer. Lejlighederne har også gratis parkering og egen balkon eller terrasse.

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til maks. 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.536
pr. person ved 5 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
4-værelses lejlighed til maks. 7 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.536
pr. person ved 7 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
4-værelses lejlighed til maks. 7 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.706
pr. person ved 6 pers.

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde samt soveområde eller soveværelser. Derudover er der eget badeværelse med bruser.

Apartment Delmonte, Sauze d´Oulx

Flotte lejligheder i centrum Delmonte Apartments i Sauze d'Oulx er komfortabelt indrettede lejligheder, der ligger kun et par minutter fra Sportinia stoleliften og bunden af pisterne Cloriond og Gran Pista. Lejlighederne er centralt placeret, så det er også nemt at komme ud til drinks og måltider om aftenen. Lejligheder og studiolejligheder I huset findes der i alt 7 lejligehder fordelt på studio lejligheder og lejligheder med plads op til 5 personer. Hver lejlighed er flot indrettet med eget tekøkken, spiseområde Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
Studiolejlighed til 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.081
pr. person ved 4 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til maks 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.121
pr. person ved 5 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
2-værelses lejlighed til 4 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.214
pr. person ved 4 pers.

Moderne lejligheder Hvis du søger flotte, moderne og luksuriøse lejligheder, er Appartamenti Prariond det rette for dig. Lejlighederne, indrettet i moderne alpestil, egner sig til grupper op til 6 personer og har alt du behøver for en god skiferie. Alle lejligheder indholder et fuldt udstyret køkken, hvor der er rig mulighed for at eksperimenterer med madlavningsevnerne. Ønsker du at spise ude, findes det centrale Sauze d'Oulx ikke langt fra huset, hvor du kan gå på opdagelsen og finde en vifte af restauranter. Nem adgang til pisten Appartamenti Prariond ligger blot et stenkast fra Sportinia liften, hvilket giver hurtig og nem adgangt til skiområdet. Dette betyder også, at huset ligger lidt ude for det centrale Sauze d'Oulx væk fra aftenstøjen.

Appartamenti Prariond, Sauze d´Oulx

Moderne lejligheder Hvis du søger flotte, moderne og luksuriøse lejligheder, er Appartamenti Prariond det rette for dig. Lejlighederne, indrettet i moderne alpestil, egner sig til grupper op til 6 personer og har alt du behøver for en god skiferie. Alle lejligheder indholder et fuldt udstyret køkken, hvor der er rig mulighed for at eksperimenterer med madlavningsevnerne. Ønsker du at spise ude, findes det centrale Sauze d'Oulx ikke langt fra huset, hvor du kan gå på opdagelsen og finde en vifte Læs mere

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-vær. lejlighed til 6 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.333
pr. person ved 6 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
3-vær. lejlighed til 6 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.577
pr. person ved 5 pers.

14/12 2024
7 dage
Kør-selv
2-vær. lejlighed til 4 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.750
pr. person ved 4 pers.

Slopestar

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen