Profil af Slopestar

Slopestar
Strandgade 46A kl
1401 København
Slopestar
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3351)


SKIREJSER TIL 9 REJSEMÅL
Vi har udvalgt 9 populære rejsemål i Italien, Østrig og Frankrig, som har det til fælles, at de alle sammen tilbyder noget af Alpernes allerbedste skiløb. Stå på ski i verdens største skiområde i Canazei i Italien. Rejs til den populære østrigske familie-klassiker Wagrain. Eller prøv kræfter med et af verdens bedste skiområder i Val Thorens i Frankrig.

NYE SPÆNDENDE AKTIVITETER
Alperne kan byde på meget mere end bare skiløb på pisterne. I samarbejde med lokale bjergguider gør vi det let tilgængeligt at prøve kræfter med offpiste-skiløb. Og vil du tæt på naturen så tag med på randonnee-tur med skind under skiene og se en anden side af Alperne. Og hvorfor ikke prøve isklatring, hvor du med isøkser og steigeisen spændt på støvlerne kan klatre opad en isvæg - det er lettere end du tror, og oplevelsen er fantastisk.

SKIREJSER TIL FASTE LAVE PRISER
Hos Slopestar mener vi, at god service og fantastiske oplevelser i Alperne skal gå hånd i hånd med lave priser. Når du rejser med os kan du derfor være sikker på, at få markedets laveste priser på skirejser. Vi tør derfor godt give prisgaranti på vores rejser. Skulle du mod forventning finde en tilsvarende rejse billigere, så matcher vi prisen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alperne.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Slopestar

Grønt ikon: Slopestar har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Slopestar, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Avoriaz
Val Thorens
Italien
Canazei
Livigno
Passo Tonale
Østrig
Bad Gastein
Saalbach
Wagrain
Zell am See


Nyheder fra Slopestar