Skiferie i Villars-Gryon (Schweiz)

Rejsebureauer til Villars-Gryon: Booking.com, Italiavillas.net

Villars er beliggende i Schweiz. Beboelsesmulighederne er primert hytter (chalet). Der er flere måder at komme til skiområderne fra Villars. Man kan tage med gondol fra Villars til Roc d’Orsay (2000 m) eller med gondol fra Barboleuse til Les Chaux (1750 m).Bretayer er for børnefamilierneFor børnefamilierne er der Bretayer, der er det foretrukne skiområde for turister i Villars. Man kommer op til Bretayer med et kædetrukket tog til Bretayer. Det er også i dette område, at skiskolerne holder til, og derfor også det mest befolkede område, men ikke overbefolket. Skiinstruktørerne taler dog ikke dansk.Skiområdet i Villars-GryonGondolerne i Villars og Barboleuse er forbundet med tog- og skibus, så man... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Villars-Gryon
Skiområdet: 1300-3000 m.o.h.
115 pister i alt
57 km blå
45 km rød
13 km sort

Lifter: 47 stk. / 38.000 pers/time

Slæbelifter: 28
Tog/baner: 1
Stolelifter: 10
Kabinelifter: 3
Villars er beliggende i Schweiz. Beboelsesmulighederne er primert hytter (chalet). Der er flere måder at komme til skiområderne fra Villars. Man kan tage med gondol fra Villars til Roc d’Orsay (2000 m) eller med gondol fra Barboleuse til Les Chaux (1750 m).

Bretayer er for børnefamilierne

For børnefamilierne er der Bretayer, der er det foretrukne skiområde for turister i Villars. Man kommer op til Bretayer med et kædetrukket tog til Bretayer. Det er også i dette område, at skiskolerne holder til, og derfor også det mest befolkede område, men ikke overbefolket. Skiinstruktørerne taler dog ikke dansk.

Skiområdet i Villars-Gryon

Gondolerne i Villars og Barboleuse er forbundet med tog- og skibus, så man kan starte dagen det ene sted – og afslutte den det andet.

Fra skiområderne ved Villars og Barboleuse kan man tage en to-stols-lift, der vandret transporterer skiløbere til Les Diablerets. Fra Les Diablerets går der videre en skibus til Glacier 3000.

Samlet set for de fire skiområder, Villars, Gryon, Diablerets og Glacier 3000 er der 225 km pister – altså fine muligheder for at lave gode udflugter rundt i området.

Billeder og video fra Villars-Gryon


Brugernes anmeldelser af Villars-Gryon

Skiterræn
5,00
Liftsystem
4,50
Afterski
3,00
Byen
4,00
Børnevenlighed
4,25
Begyndervenlighed
3,50
Prisniveau
3,00
Offpiste
4,75
Villars-Gryon har en samlet score på 4,00 stjerner ud af 5. Baseret på 4 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Snebyger
Snebyger
-1ºC
5ºC
0,7 mm
2,9 m/s
nordvest
Mandag
Skyet
Skyet
1ºC
-7ºC
0,1 mm
3,0 m/s
nord
Tirsdag
Let slud
Let slud
1ºC
-6ºC
0,3 mm
3,7 m/s
nord
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
1ºC
-7ºC
1,3 mm
1,9 m/s
vest-nordvest

Kort over Villars-Gryon

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Villars-Gryon. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen