Chalet i Frankrig - de største og mest populære skihytter

Chalet i Frankrig - de største og mest populære skihytter

Drømmer du om at tage hele familien med på en skiferie, hvor I kan hygge jer sammen? Find skibrillerne frem, og pak kufferten – med store chaleter i Frankrig kan I alle bo under ét tag.

Hvor mange kan du egentligt stuve sammen i en skihytte i Frankrig? Det rigtige svar er – MANGE. Der er flere gode muligheder for at bestille en skiferie med indkvartering i et stort chalet i Frankrig. Det handler dog ofte om at være ude i god tid.

Vil du vide mere? I vores guide kan du læse om:

 • Chaleter i Alpe d’Huez
 • Chaleter i Val Thorens
 • Chaleter i Tignes/Val d'Isere
 • Chaleter i andre franske ski-områder

Vi anbefaler, at du booker i god tid, da de største og bedste lejligheder og skihytter i Frankrig ryger først. Hvis du stadig overvejer, om en hytte er det rigtige valg, så kan du tjekke vores guide til skihytter.

Danske rejsebureauer med store chaleter og skihytter i Frankrig

Rejsebureauer Destinationer
SKILINK

Val Thorens, Val d'Isere, La Rosiere, Les Arcs 

Danski

Alpe d'Huez, Val Thorens, Tignes

Thinggaard

Val Thorens, Tignes

Nortlander

Val Thorens, Val d'Isere, Les Menuires

Sne & Snö

Val Thorens

Sunweb

Alpe d'Huez, Morzine-Avoriaz

Snowtrex

La Plagne, Valloire

Chaleter i Alpe d’Huez – klassisk design, moderne detaljer

Hvis I drømmer om den autentiske alpestemning i et klassisk chalet, så finder I det i Alpe d’Huez. Her har I mulighed for at blive indkvarteret i store chaleter med plads til op til 16 personer.

Udover at byde på masser af soveværelser, er nogle chaleter i Alpe d’Huez også indrettet med moderne detaljer, balkoner og wellness-faciliteter. Her får I den perfekte mulighed for at kombinere det klassiske og det moderne og derved skabe de bedste rammer for en hyggelig skiferie med hele familien.

Skiområdet i Alpe d’Huez byder både på udfordringer for øvede skiløbere og begyndervenlige pister til de mere usikre. Området har mere end 300 solskinsdage om året, afterski i verdensklasse og en masse aktiviteter for hele familien.

Alpe d’Huez i tal

 • Skihytte-størrelser: Op til 16 personer
 • Beliggenhed: 1.250-3.330 m.o.h.
 • Egnet til: Nybegyndere og øvede
 • Pister: 222 km


Chalet (7-15 personer) hos Sunweb 

Chalet (8-16 personer) hos Danski

Skihytte i Val Thorens – plads til 18 personer i et fremragende område

Hvis du leder efter en stor skihytte i Frankrig, hvor du kan samle hele familien, bør du overveje at kigge nærmere på Val Thorens. Hvis du vil have flere chaleter at vælge imellem, er Val Thorens dit bedste bud. Her har vi samlet informationer om en række autentiske chaleter fra fem forskellige rejsebureauer.

De store ski-lejligheder har alle det tilfælles, at de er tro mod den klassiske stil og har en charmerende hytte-stemning. Når du vælger at bo i et chalet i Frankrig, får du højere kvalitet, mere plads og masser af hygge – i modsætning til flere andre indkvarteringsmuligheder.

>I de nyeste lejlighedskomplekser har I pool- og spaområder, fitnessrum og mange andre moderne faciliteter.

Hvis du vil have hele familien eller den store vennegruppe med på ferie, er Val Thorens heller ikke et dumt valg. Her er der plads til børnefamilier, ungdomsgrupper og alt derimellem. Området ligger højt, hvilket er din garanti for sne hele sæsonen.

Her kan I boltre jer på hele 600 kilometer pister og blære jer med, at I har stået på ski i et område, der er kåret som verdens bedste – flere gange.

Val Thorens i tal

 • Skihytte-størrelser: Op til 18 personer
 • Beliggenhed: 1300-3200 m.o.h.
 • Egnet til: Børnefamilier, nybegyndere og øvede
 • Pister: 600 km


Chalet (6-12 personer) hos Skilink

Chalet (4-14 personer) hos Danski

Chalet (4-18 personer) hos Thinggaard

Chalet (4-14 personer) hos Nortlander

Chalet (10 personer) hos Sne & Snö

Var der ikke nogen af ovenstående indkvarteringer i Val Thorens der passede kan du prøve at undersøge Chalet Ourson, som ligger i St. Martin de Belleville. Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, Meribel og Val Thorens. 

Chalet Ourson kan huse 15 personer og koster fx. 46.500,- i uge 7. Huset er 200 m2 og har 7 dobbeltværelser á 2 enkeltsenge og et værelse med enkeltseng. 8 badeværelser og 8 toiletter. Stort køkken i selvstændigt rum, opholdsstue og spiseafdeling. Få mere info ved at kontakt Happy Skiing her.

Chaleter i Tignes/Val d’Isere – fantastiske chaleter i Frankrig med plads til hygge

I området Espace Killy, der rummer både Tignes og Val d’isere, finder du flere store chaleter, hvor der er plads til dig og familien. De har ikke helt lige så mange soveværelser, som dem vi lige har set, men de har til gengæld rigeligt med store fællesrum, hvor der er plads til hygge og samvær.

En stor chalet med plads til 12 personer vil ofte være indrettet med seks soveværelser, hvor et par af disse har dobbeltsenge, og resten har enkeltsenge. Herudover vil pladsen være fordelt mellem et stort spiseområde, en stor stue og et par badeværelser (ofte 2-3). De store stuer og loungeområder indbyder til hyggelige aftener, hvor benene kan få lov at hvile sig, mens lattermusklerne arbejder på højtryk.
Tignes/Val d’isere er et højtbeliggende skiområde med gode chancer for en lang sæson. Her kan I opleve en masse skiløb – og en masse andet end skiløb. Området er udstyret med moderne liftsystemer, så I let kommer frem og tilbage – faktisk er der hele 83 af dem. Slutteligt kan I nyde godt af de danske skilærere, der er ansat i området. Det er en stor fordel, hvis ikke alle i familien er lige sikre på skiene. 
Tignes/Val d’Isere i tal
 • Skihytte-størrelser: Op til 12 personer
 • Beliggenhed: 1550-3650 m.o.h.
 • Egnet til: Børnefamilier, nybegyndere og øvede
 • Pister: 300 km


Chalet (4-14 personer) hos Thinggaard

Chalet (4-14 personer) hos Skilink

Andre områder med store chaleter i Frankrig

Udover de tre store skiområder herover er der også andre muligheder for at bo i en stor skihytte i Frankrig.

La Rosiére

I La Rosiére kan I blandt andet bo på ‘Chalet Le Refuge’. Her er der plads til op til 14 personer i de syv soveværelser. Chaletet er bygget i en flot, klassisk, savoy-stil med træ og sten. Fra skihytten kommer I let til pisten, og når dagen er slut, kan I nyde det rummelige og flotte hus, hvor der er masser af plads til familie-hygge.

Se hos: Skilink.dk

Les Arcs

I Les Arcs finder I et nyt chalet i Frankrig med det mundrette navn – ’Altitude Arc 2000’. Her er der bygget 41 luksus-chaleter i traditionelt design. Lejlighederne kan rumme alt fra 4 til 16 personer. Her kan I tilberede lækre måltider i det moderne køkken, slænge jer i de store lounge-områder og slappe af i både sauna og swimmingpool.

Se hos: Skilink.dk

La Plagne

I La Plagne kan I indkvartere jer i det charmerende Résidence Le Pelvoux, hvor der er plads til mellem 5 og 12 personer. Skihytten i Frankrig ligger under 50 meter fra pisterne og centralt i La Plagne, hvor I kan nyde mere end 225 kilometer pister.

Se hos: Snowtrex

Valloire

I den maleriske landsby finder du lejlighedskomplekset Résidence Le Hameau de Valloire, hvor I kan bo op til 12 personer i et stort fransk chalet. Når I ikke er på pisterne, kan I nyde de moderne faciliteter og hygge jer i de store fællesområder.

Se hos: Snowtrex

Morzine-Alvoriaz

I det største skiområde i Frankrig finder du en skøn mulighed for den store familie - Chalet Beauséjour med plads til hele 17 personer under ét tag. Det franske chalet ligger lige udenfor landsbyen. Her kan I nyde fred og idyl uden at være langt fra centrum og pisterne.

Se hos: Sunweb

Les Menuires

Snesikre les menuires byder på 160 pistekilometer og 33 lifter. Skiløbet går fra byen i 1.850 meters højde, til toppen af Les Menuires i 2.850 meters højde. her kan du bo op til 12 personer i de lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, lejlighederne er beliggende ski in ski out.

Se hos: Danski

St. Martin de Belleville

Området er en del af de 3 dale med bl.a. Val Thorens. Her får du adgang til + 600 km pister. I Chalet Edelweiss kan du bo op til 34 personer under samme tag. Boligen er på hele 550 m2 og du bor med kun 250 m. til lift og piste. 

Se hos: Happy Skiing


Her ses Chalet Edelweiss med plads til 34 personer.

Opsummering - tag hele familien med i et chalet i Frankrig

Herover har vi vist dig mere end 10 forskellige muligheder for at samle den store familie eller vennegruppe under ét tag i de franske alper. Det klassiske chalet i Frankrig kan rumme alt fra 4 og helt op til 18 personer, så I har rig mulighed for at bo sammen.

Hvis I er en større gruppe på mere end 12 personer, råder jeg jer til at booke så tidligt som muligt, så I har det største udvalg at vælge imellem. Saml familien omkring computeren, og tag et kig på de mange charmerende skihytter og lejligheder i Frankrig. 

Er du også interesseret i andre destinationer med store hytter? Tjek vores guides til: 


Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen