🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Söll

Söll ligger i den vestlige del af Østrig tæt på den tyske grænse. Söll er en del af det større område Wilder Kaiser ski region, der i alt byder på omkring 250 km piste, som du kan udforske under din skiferie i Söll. Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hoptgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale.

En del af Wilder Kaiser

Der er i Söll mulighed for at udforske masser af pistekilometer grundet sammenkoblingen med de mange andre skisportsområder. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varierende skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under din skiferie i Söll. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig.

Alsidig skiløb i Söll

Er man begynder anvises man bl.a. til et område i toppen af pisten, hvor man for alvor kan smage på skiferie som ferieform og på den måde allerede fra man stiger ud af kabineliften få et perfekt øveområde. Alt i mens begynderne kan træne på toppen, kan de mere øvede skiløbere vælge at tage den sorte pukkelpist på Hohe Salve.

Smukke langrendsløjper i Söll

En skiferie i Söll kan også byde på smukke naturoplevelser under en langrendstur, hvor der blandt andet kan findes smukke panoramaudsigter på de mere end 165 km langrendsløjper.

Skiferie i en by med ægte østrigsk sjæl

I selve byen oplever man for alvor den østrigske sjæl i en by, der oser af liv og after ski-stemning. Du kan således både shoppe, tage på after ski, finde gode restauranter og spisesteder samt krydre din skiferie med gode aktiviteter væk fra pisten. Således er der blandt andet svømmebad, mulighed for paragliding, bowlingbane, squash og en gæstebørnehave.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brixen im Thale, Ellmau, Going, Hopfgarten, Itter, Kitzbühel / Kirchberg, Scheffau og Westendorf

Skiferie forslag i Söll

Feriehotel Fuchs Feriehotel Fuchs Bil fra 3.205,-/pers.
Der Denggenhof Der Denggenhof Bil fra 1.828,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Söll

Her kan du se brugernes karakterer for Söll.

Skiterræn:
4,24
Liftsystem:
4,20
Afterski:
3,60
Byen:
3,82
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
2,33
Samlet score er 3,98 / 5 ud fra 55 anmeldelser.

For 10. gang i Söll - super dejligt | Skrevet den 24/01 2010

Oprettet af Åge Weigelt

Vi var hele familen fra 1 til 60 år i Söll i uge 2.
Det er en årlig familetradition, at sæsonens første skitur går til Skiwelt.at med bopæl i Söll, der er en rigtig hyggelig by, kun 12 timers kør...
sel fra Århus.
Igen i år var sneen perfekt, dels pga de mange snekanoner, dels pga naturen: 80 cm sne, -2 graders varme og fuld sol hele ugen.
Området er stort og perfekt for alle, der ikke hele tiden vil løbe på sorte pister; dem er der kun 2 -3 stykker af.
Kan bestemt anbefales.
Åge Weigelt
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Nice Place | Skrevet den 25/11 2005

Oprettet af Per Sørensen

Jeg har efterhånden været de fleste steder i Østrig, Söll var rent skimæssig en stor positiv overraskelse ingen ventertider trods mange mennesker, dejlig stort sammenhængende område uden trælse "l...
ift" i en skibus, og udfordringer er der rigeligt af. Men men men afterskien stinker. Så konklusionen ér: Hvis ikke bruger afterskiíng og priotere skiløbet er Söll rigtig fedt...
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar