Skiferie i St. Johann in Pongau (Østrig)

Rejsebureauer til St. Johann in Pongau: SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb

På skiferien til St. Johann im Pongau kan man udforske det store Snow Space Salzburg, hvor man kan stå på ski til både Wagrain og Flachau. Intet mindre end 210 kilometer pister og 70 moderne lifter sørger for, at skiferien hertil byder på masser og varieret skiløb i et af Østrigs største sammenhængende og traditionsrige områder. Der er i St. Johann også mange muligheder for aktiviteter foruden skiløb eller kulturelle udflugter eller oplevelser som eksempelvis byens domkirke.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Johann in Pongau
Skiområdet: 650-2188 m.o.h.
Byen: 600 m.o.h.

350 km pister i alt
109 km blå
199 km rød
42 km sort

Lifter: 100 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 69
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 6
Mere information om St. Johann in Pongau under banneret

Danskernes skiområde i St. Johann in Pongau

Hvis du som dansker tager på skiferie til St. Johann, så kan du næsten ikke undgå at møde andre danskere, da stedet er et rigtigt dansker-område. I St. Johann får du også varieret skiløb og snesikkerhed for et prisniveau, hvor de fleste kan være med. St. Johann er et stort skiområde og velegnet til såvel unge som gamle, nybegyndere som øvede samt familier. Mange danske familier er startet i området, da du på skiferien til St. Johann har mulighed for skiskole med dansk skilærer.

Nemt fra byen til skiområdet

Bor du i St. Johann er der nem adgang til skibusser, og vælger man Alpendorf, bor du et stenkast fra liften. Fra liften i Alpendorf kan man både vælge at tage ud på mange spændende dagsture i det store skiområde, eller man kan vælge at blive i det nære område, hvor det er nemt at holde styr på de mindste skiløbere, som måske første skal til at slå sine første sving på ski. Tager med lifterne og pisterne mod øst kommer man hurtigt mod Wagrain og Flachau, hvor der er endnu flere pister at prøve kræfter med. Man kan også fra Gernkogel komme direkte til Wagrain og videre mod Flachau med G-LINK liften.

Freeride og freestyle i St. Johann

St. Johann er ikke området, som står øverst på ønskelisten hos de fleste freerideskiløbere. Der er dog gode muligheder herfra, da der i området er flere hemmelige spots og skiruten under Strassalmbahn er helt fantastisk efter et snefald. Derudover bliver offpisten kun bedre af, at der ikke er lige så stor efterspørgsel efter den her. En anden fordel er, at St. Johann er godt placeret, så der er god mulighed for at komme til højalpine bjergsider i Kaprun inden for en halv time eller at udforske den unikke offpist mellem træerne i Zauchensee, når det rigtige snefald kommer.

På toppen af Gernkogel ligger Better Park Alpendorf, som er særdeles godt vedligeholdt og byder på linjer og udfordringer til alle niveauer. Det er et godt sted at starte sin freestyle-karriere, da man her kan udfordre sig selv gradvist og derfor langsomt og sikkert forbedre sig. Når man er tryg her, kan man besøge Absolut Park i Flachau Winkl. Det er Østrigs største snowpark, som foruden at have utallige udfordringer for alle også benyttes af nogle af de bedste professionelle freestyle-atleter til træning.

Aktiviteter og afterski i St. Johann

St. Johann er mere end bare en vintersportsby, da der her bor mere end 10.000 indbyggere fast. Det betyder, at den emmer af liv og giver masser af muligheder for shopping, da priserne her ikke er holdt oppe af turister. Centrum i St. Johann har rigtig gode afterski muligheder for alle. Byen har mange hyggelige huse og gamle gader, hvor der er mange restauranter og caféer i alle prisklasser, der er et besøg værd. Hvis der skal ske lidt mere til afterski på din skiferie til St. Johann, så er der et bredt udvalg af diskoteker og barer. For hele familien kan eftermiddagene bruges på skøjtebanen, kælkebakken eller på en hyggelig kanefart med fakler.

En del af Ski Amadé

Foruden at være en del af et af Østrigs største sammenhængende skiområde, så er St. Johann også en del af det endnu større Ski Amadé. I alt findes der hele 760 pistekilometer og 270 moderne lifter i Ski Amadé, hvilket giver den ultimative oplevelse af varieret skiløb lige efter humør og niveau. Ski Amadé er fordelt på fem regioner i Østrig, Salzburger Sportswelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig og Grossarltal, og herunder 25 skiområder. Der skal købes et separat liftkort fra Snow Space Salzburg, hvis man ønsker at opleve resten af Ski Amadé.

Udvalgte skirejser fra St. Johann in Pongau

Søg efter skirejser

Gasthof Bacher

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Bacher er solrigt beliggende i dalen i byen St. Johann im Pongau, ca. 700 m fra centrum. Til skiområdet Salzburger Sportwelt er der ca. 1,5 km. Et skibusstoppested nås efter ca. 500 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi (i fællesområderne), restaurant, bar, café, ski- og støvlerum samt terrasse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Indretning De hyggeligt indrettede værelser har douche/wc, tv, telefon og hårtørrer. Forplejning I rejseprisen er der Læs mere

Der Forsthof

Den hyggelige indkvartering Der Forsthof ligger direkte ved skiområdet Ski amadé, så ski-in & ski-out er muligt indtil ca. 10 m fra indkvarteringen. Centrum af Alpendorf nås efter ca. 100 m og St. Johann im Pongau efter ca. 4 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, restaurant, morgenmadsrum, bar, gæstekøleskab, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Til det lille wellnessrum er der en sauna og infrarødkabine med hvileliggestole. Der kan forespørges på massager og skønhedsanvendelser (mod betaling, for priser se opslag). Forplejning Læs mere

Almhotel Hahnbaum

Det med kærlig hånd drevne 3-stjernede Hotel Hahnbaum ligger på ca. 1.200 m. Med skibussen kommer man til bjergbanen Buchau Gipfelbahn (ca. 8 km fra indkvarteringen). Skibegyndere finder en øvelseslift ca. 3 km fra indkvarteringen. Centrum af St. Johann im Pongau nås efter ca. 6 km. Fra hotellet kan der tages på vintervandringer og skiture i de nærmeste omgivelser. Eller det dejlige blik udover Pongauer bjergverdenen kan nydes med direkte blik på Hochkönig og Kitzsteinhorn. Direkte ved hotellet er Læs mere

Billeder og video fra St. Johann in Pongau


Brugernes anmeldelser af St. Johann in Pongau

Skiterræn
4,09
Liftsystem
4,02
Afterski
3,72
Byen
3,58
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
St. Johann in Pongau har en samlet score på 3,86 stjerner ud af 5. Baseret på. 130 anmeldelser.
Varierende og stort skiområde - Anmeldt d. 07/10 2022 02:15 - Oprettet af Thomas

I enden af Salzburger Sportswelt, en del af Skiamadé, ligger den mindre by St. Johann im Pongau. Byen er en familieby, hvor bybilledet ikke er præget af vildt natteliv. Hvis dette ønskes ligger den lidt større by Wagrain tæt på. Dog er der oppe på bjerget flere afterski steder som er værd at besøge.Toppen af skistedet ligger i knap Læs mere

Glem det!!! - Anmeldt d. 07/10 2022 02:15 - Oprettet af Martin4700

Hvordan det kan lade sig gøre at sælge en skirejse til St.Johann er mig simpelthen en gåde!? Bevares det er da en flot by som har en del mere at byde på end fx. Wagrain hvor jeg har boet et par gange. Men er det skiløb man er kommet for så er der ikke meget at byde på. En Læs mere

Gasthof Reinbachstube. - Anmeldt d. 07/10 2022 02:15 - Oprettet af Per N

Vi skal i uge 10/2006 bo på Gasthof Reinbachstube, i St.Johann im Pongau. Kender nogen dette gasthof,og hvordan er det?.

Mere information om St. Johann in Pongau under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
24ºC
9ºC
0,0 mm
0,7 m/s
nord
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
8ºC
6,4 mm
1,2 m/s
nord-nordvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
20ºC
12ºC
0,4 mm
1,5 m/s
nord
Mandag
Let skyet
Let skyet
21ºC
11ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord-nordøst

Kort over St. Johann in Pongau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Johann in Pongau. Klik på nålene for mere info. Der er 1208 km fra Kolding til St. Johann in Pongau.

Find tilbud på skirejser