Skiferie i St. Johann in Pongau

St. Johann in Pongau (Østrig)

Rejsebureauer til St. Johann in Pongau: SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb

På skiferien til St. Johann im Pongau kan man udforske det store Snow Space Salzburg, hvor man kan stå på ski til både Wagrain og Flachau. Intet mindre end 210 kilometer pister og 70 moderne lifter sørger for, at skiferien hertil byder på masser og varieret skiløb i et af Østrigs største sammenhængende og traditionsrige områder. Der er i St. Johann også mange muligheder for aktiviteter foruden skiløb eller kulturelle udflugter eller oplevelser som eksempelvis byens domkirke.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Johann in Pongau
Skiområdet: 650-2188 m.o.h.
Byen: 600 m.o.h.

350 pister i alt
109 km blå
199 km rød
42 km sort

Lifter: 100 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 69
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 6

Danskernes skiområde i St. Johann in Pongau

Hvis du som dansker tager på skiferie til St. Johann, så kan du næsten ikke undgå at møde andre danskere, da stedet er et rigtigt dansker-område. I St. Johann får du også varieret skiløb og snesikkerhed for et prisniveau, hvor de fleste kan være med. St. Johann er et stort skiområde og velegnet til såvel unge som gamle, nybegyndere som øvede samt familier. Mange danske familier er startet i området, da du på skiferien til St. Johann har mulighed for skiskole med dansk skilærer.

Nemt fra byen til skiområdet

Bor du i St. Johann er der nem adgang til skibusser, og vælger man Alpendorf, bor du et stenkast fra liften. Fra liften i Alpendorf kan man både vælge at tage ud på mange spændende dagsture i det store skiområde, eller man kan vælge at blive i det nære område, hvor det er nemt at holde styr på de mindste skiløbere, som måske første skal til at slå sine første sving på ski. Tager med lifterne og pisterne mod øst kommer man hurtigt mod Wagrain og Flachau, hvor der er endnu flere pister at prøve kræfter med. Man kan også fra Gernkogel komme direkte til Wagrain og videre mod Flachau med G-LINK liften.

Freeride og freestyle i St. Johann

St. Johann er ikke området, som står øverst på ønskelisten hos de fleste freerideskiløbere. Der er dog gode muligheder herfra, da der i området er flere hemmelige spots og skiruten under Strassalmbahn er helt fantastisk efter et snefald. Derudover bliver offpisten kun bedre af, at der ikke er lige så stor efterspørgsel efter den her. En anden fordel er, at St. Johann er godt placeret, så der er god mulighed for at komme til højalpine bjergsider i Kaprun inden for en halv time eller at udforske den unikke offpist mellem træerne i Zauchensee, når det rigtige snefald kommer.

På toppen af Gernkogel ligger Better Park Alpendorf, som er særdeles godt vedligeholdt og byder på linjer og udfordringer til alle niveauer. Det er et godt sted at starte sin freestyle-karriere, da man her kan udfordre sig selv gradvist og derfor langsomt og sikkert forbedre sig. Når man er tryg her, kan man besøge Absolut Park i Flachau Winkl. Det er Østrigs største snowpark, som foruden at have utallige udfordringer for alle også benyttes af nogle af de bedste professionelle freestyle-atleter til træning.

Aktiviteter og afterski i St. Johann

St. Johann er mere end bare en vintersportsby, da der her bor mere end 10.000 indbyggere fast. Det betyder, at den emmer af liv og giver masser af muligheder for shopping, da priserne her ikke er holdt oppe af turister. Centrum i St. Johann har rigtig gode afterski muligheder for alle. Byen har mange hyggelige huse og gamle gader, hvor der er mange restauranter og caféer i alle prisklasser, der er et besøg værd. Hvis der skal ske lidt mere til afterski på din skiferie til St. Johann, så er der et bredt udvalg af diskoteker og barer. For hele familien kan eftermiddagene bruges på skøjtebanen, kælkebakken eller på en hyggelig kanefart med fakler.

En del af Ski Amadé

Foruden at være en del af et af Østrigs største sammenhængende skiområde, så er St. Johann også en del af det endnu større Ski Amadé. I alt findes der hele 760 pistekilometer og 270 moderne lifter i Ski Amadé, hvilket giver den ultimative oplevelse af varieret skiløb lige efter humør og niveau. Ski Amadé er fordelt på fem regioner i Østrig, Salzburger Sportswelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig og Grossarltal, og herunder 25 skiområder. Der skal købes et separat liftkort fra Snow Space Salzburg, hvis man ønsker at opleve resten af Ski Amadé.

Udvalgte skirejser fra St. Johann in Pongau

Søg efter skirejser

Alpenland St. Johann im Pongau

Roligt og alligevel lige i det hyggelige centrum af St Johann im Pongau ligger det populære Alpine Country St Johann im Pongau. Dette sportshotel har en omfattende spa, som indbyder til afslapning efter en lang dag i det fri. Der er også en opvarmet indendørs pool, hvor du kan svømme nogle afslappende baner. Samtlige værelser er indrettet i en traditionel atmosfære og har alle minibar, tv og moderne badeværelse. Desuden har alle værelser en dejlig balkon eller terrasse med udsigt Læs mere

Billeder og video fra St. Johann in Pongau


Brugernes anmeldelser af St. Johann in Pongau

Skiterræn
4,09
Liftsystem
4,02
Afterski
3,72
Byen
3,58
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
St. Johann in Pongau har en samlet score på 3,86 stjerner ud af 5. Baseret på 130 anmeldelser.
Varierende og stort skiområde - Anmeldt d. 24/02 2011 17:52 - Oprettet af Thomas

I enden af Salzburger Sportswelt, en del af Skiamadé, ligger den mindre by St. Johann im Pongau. Byen er en familieby, hvor bybilledet ikke er præget af vildt natteliv. Hvis dette ønskes ligger den lidt større by Wagrain tæt på. Dog er der oppe på bjerget flere afterski steder som er værd at besøge.Toppen af skistedet ligger i knap Læs mere

Glem det!!! - Anmeldt d. 30/01 2011 22:19 - Oprettet af Martin4700

Hvordan det kan lade sig gøre at sælge en skirejse til St.Johann er mig simpelthen en gåde!? Bevares det er da en flot by som har en del mere at byde på end fx. Wagrain hvor jeg har boet et par gange. Men er det skiløb man er kommet for så er der ikke meget at byde på. En Læs mere

Gasthof Reinbachstube. - Anmeldt d. 15/02 2006 22:40 - Oprettet af Per N

Vi skal i uge 10/2006 bo på Gasthof Reinbachstube, i St.Johann im Pongau. Kender nogen dette gasthof,og hvordan er det?.

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Regn
Regn
12ºC
10ºC
2,1 mm
2,4 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
19ºC
8ºC
0,0 mm
3,0 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Regn
Regn
13ºC
10ºC
11,9 mm
0,8 m/s
syd-sydøst
Fredag
Let regn
Let regn
14ºC
8ºC
12,6 mm
1,3 m/s
nord

Artikler om skiferie til St. Johann in Pongau

St. Johann-Alpendorf - børnenes skiparadis


Kort over St. Johann in Pongau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Johann in Pongau. Klik på nålene for mere info. Der er 1208 km fra Kolding til St. Johann in Pongau.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen