Skiferie i Les Menuires (Frankrig)

Rejsebureauer til Les Menuires: DANSKI, Happy Skiing, Italiavillas.net, Nortlander, SKILINK, SnowTrex.dk, Sunweb

Hvis man søger hyggelig fransk alpestemning er en skiferie i Les Menuires ikke det rette valg. Godt nok har man forsøgt at forskønne byen ved at beklæde nogle af husene med træ, men hyggeligt bliver det nok aldrig. Til gengæld vil din skiferie i Les Menuires byde på førsteklasses skiløb lige uden for døren, hvilket de fleste skisportsudøvere garanteret foretrækker.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Les Menuires
Skiområdet: 1300-3200 m.o.h.
Byen: 1850 m.o.h.

600 km pister i alt
200 km blå
250 km rød
150 km sort

Lifter: 189 stk. / 230.000 pers/time

Slæbelifter: 86
Tog/baner: 3
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 35
Mere information om Les Menuires under banneret

600 kilometer pister i De Tre Dale

Der er flere forskellige muligheder for liftkort på en skiferie til Les Menuires, det afhænger blot af, hvor mange pistekilometer man ønsker på skiferien. Lokalt i området omkring Les Menuires kan man stå på ski på 160 kilometer pister, men er det ikke helt nok, så kan man opgradere liftkortet til at gælde alle tre dale. Det betyder, at man får hele 600 kilometer pister på ét liftkort, hvilket betyder at man skal stå på ski omkring 100 kilometer om dagen for bare at nå at køre i hele området. Derfor kan man roligt sige, at det er usandsynligt at løbe tør for pistekilometer på en skiferie til De Tre Dale. Der er så mange pister i området, at det er svært at udpege de bedste. Er man begynder, kan man begynde på de mildere pister, som ligger lige udenfor døren, men er man mere erfaren, kan det anbefales at tage til La Masse, hvor der venter udfordringer med masser af fart.

Skiløb lokalt i Les Menuires - St. Martin

Det lokale område omkring Les Menuires hedder Les Menuires- St. Martin og rummer 160 kilometer pister og 33 lifter. Området har i sig selv mange facetter og byder på afveksling for både begyndere og let øvede. Der venter også enkelte gode steder til offpiste skiløb, men dette findes der næsten uendelige mængder af, hvis man bevæger sig længere ud i De Tre Dale. Når man står på ski i Les Menuires, kan man hele tiden nyde den fantastiske panoramaudsigt ud over de omkringliggende bjergtoppe i tæt på 3.000 meters højde.

Børnevenlig skiferie i Les Menuires

Fordelt på de 600 pistekilometer finder man godt og varieret skiløb, på trods af at området i høj grad også henvender sig til erfarne skiløbere. Les Menuires ligger i samme dal som Val Thorens blot lidt nedenfor. Som modsætning til livlige Val Thorens ligger Les Menuires mere roligt og tilbagetrukket med plads til børn på skiferien. Det er dog nemt at komme til Val Thorens på ski. I Val Thorens findes der er transportbånd til børnene, når skal de skal transporteres op ad begynderpisten. Båndet er tilmed overdækket, så børnene er forskånede for at fryse mens de står stille på vej op ad bjerget. Flere af begynderlifterne i Val Thorens er desuden gratis at benytter, så det er nemt at komme afsted på ski, selv hvis det kun er en af de første gange.

Andre aktiviteter på skiferien

Udover ski tilbyder Les Menuires også et sportscenter med mulighed for blandt andet fitness, dampbad og pool, og børnene kan få tiden til at gå på skøjtebanen eller kælkebakken. Når aftenen nærmer sig, så er der et godt udvalg af restauranter, hvis du ikke vil benytte dig af indkøbsmulighederne og egne evner i køkkenet. Byen byder også på barer og diskoteker, men en skiferie i Les Menuires byder ikke på et natteliv, der ligner Val Thorens’.

Udvalgte skirejser fra Les Menuires

Søg efter skirejser

Les Chalets du Soleil

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Hotel "Les Bruyères"

Med skøn beliggenhed i bydelen Bruyeres, og lige i anslutning til pisten og liften finder man Hotel Les Bruyeres. Her behandles familierne godt - der er legerum, børneklub og masser af skønne faciliteter som giver ferien mere end bare skiløb. For de lidt større er der desuden wellness-område med både sauna og hammam, ligesom dem med extra energi kan tage en tur i træningscenteret på hotellet. Værelserne på Hotel Les Bruyeres har balkon og er ellers hyggeligt og pænt indrettede Læs mere

Résidence Les Chalets du Soleil

Résidence Les Chalets du Soleil består af 39 lejligheder, spredt over syv alpehytter. Beliggenheden er bare perfekt, helt oppe i alpehyttebydelen Reberty. Du kan vælge at bevæge dig ned i dalen - uanset om du drejer til højre eller til venstre, når du hurtigt pisterne, der kun ligger 300 meter væk. Supermarkedet ligger i gåafstand og du kan forkæle dig selv med en dejlig skønhedsbehandling i det nærliggende hotel Kaya. Résidence Les Chalets du Soleils lejligheder er luksuriøse og rummeligt Læs mere

Billeder og video fra Les Menuires


Brugernes anmeldelser af Les Menuires

Skiterræn
4,28
Liftsystem
3,84
Afterski
2,84
Byen
2,84
Børnevenlighed
4,50
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
0,00
Les Menuires har en samlet score på 3,62 stjerner ud af 5. Baseret på. 32 anmeldelser.
Mit bedste sted. - Anmeldt d. 07/10 2022 01:43 - Oprettet af Dinna Kirkegaard

Et perfekt område for alle aldre og niveauer. Perfekt adgang til alle de tre dale, lige i smørhullet, gode butikker og restauranter, og ikke så larmende og crowded, som Val Thorens, og ikke så pling pling og dyre pelse, som i Courchevel. superfint at tage på ski til de andre dale, og nemt at komme tilbage igen. På de vejrmæssigt Læs mere

Fantastisk skisportssted. - Anmeldt d. 07/10 2022 01:43 - Oprettet af Dinna Kirkegaard

Her elsker jeg at være. du kommer op i højden, udsigten er formidabel, let adgang til de andre dale, smukkere end Val Thorens, mindre larmende, gode restauranter og fine indkøbsmuligheder.

Dejlig by med god beliggenhed - Anmeldt d. 07/10 2022 01:43 - Oprettet af Hasbj

Les Menuires er et oplagt valg til en skiferie midt i Europas største og bedste skiområde. Byen er delt op i forskellige bydele, som hver især har de nødvendige faciliteter som indkøb, skiudstyrsbutikker, køb af liftkort, pengeautomat samt restauranter og barer. Du har 600 km piste lige udenfor døren, næsten uanset hvor du bor. Du bor faktisk lige i smørhullet Læs mere

Mere information om Les Menuires under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
2ºC
0,0 mm
0,7 m/s
vest
Lørdag
Let regn
Let regn
10ºC
4ºC
0,2 mm
1,7 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
13ºC
2ºC
0,3 mm
1,4 m/s
syd-sydøst
Mandag
Skyet
Skyet
12ºC
5ºC
0,1 mm
0,8 m/s
vest-sydvest

Kort over Les Menuires

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Les Menuires. Klik på nålene for mere info. Der er 1466 km fra Kolding til Les Menuires.

Find tilbud på skirejser