Les Menuires

Hvis man søger hyggelig fransk alpestemning er en skiferie i Les Menuires ikke det rette valg. Godt nok har man forsøgt at forskønne byen ved at beklæde nogle af husene med træ, men hyggeligt bliver det nok aldrig. Til gengæld vil din skiferie i Les Menuires byde på førsteklasses skiløb lige uden for døren, hvilket de fleste skisportsudøvere garanteret foretrækker.

Børnevenlig skiferie i Les Menuires

Les Menuires ligger i samme dal som Val Thorens og udgør en del af Les Trois Vallées, De Tre Dale. Stedet er det mest rolige og børnevenlige, så der er gode muligheder for en god familietur, hvis jeres skiferie går til Les Menuires.

650 km pister i De Tre Dale

Det moderne liftsystem bringer dig rundt på de i alt 650 km pister, som De Tre Dale byder på, hvor de lokale Les Menuires liftkort åbner op for 150 km pister. Er du ny på ski, eller er du bare til de mere rolige pister, så skal du ikke stikke snuden mange meter ud af døren, før du møder de første pister. De mere trænede anbefales at tage til La Masse, hvis deres skiferie i Les Menuires skal fyldes med fart og udfordringer.

Andre aktiviteter i skiferien

Udover ski tilbyder Les Menuires også et sportscenter med mulighed for blandt andet fitness, dampbad og pool, og børnene kan få tiden til at gå på skøjtebanen eller kælkebakken. Når aftenen nærmer sig, så er der et godt udvalg af restauranter, hvis du ikke vil benytte dig af indkøbsmulighederne og egne evner i køkkenet. Byen byder også på barer og diskoteker, men en skiferie i Les Menuires byder ikke på et natteliv, der ligner Val Thorens.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Meribel, St. Martin de Belleville og Val Thorens

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Les Menuires

Her kan du se brugernes karakterer for Les Menuires.

Skiterræn:
4,28
Liftsystem:
3,84
Afterski:
2,84
Byen:
2,84
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Samlet score er 3,62 / 5 ud fra 32 anmeldelser.

Mit bedste sted. | Skrevet den 28/01 2019

Oprettet af Dinna

Et perfekt område for alle aldre og niveauer. Perfekt adgang til alle de tre dale, lige i smørhullet, gode butikker og restauranter, og ikke så larmende og crowded, som Val Thorens, og ikke så pling p...
ling og dyre pelse, som i Courchevel. superfint at tage på ski til de andre dale, og nemt at komme tilbage igen. På de vejrmæssigt dårlige dage, er det rigeligt at løbe på i nærområdet, og for den sags skyld, også på de gode. Søde mennesker, gode restauranter og hoteller. Du booker nemt både fly og transferbus samt ophold direkte.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fantastisk skisportssted. | Skrevet den 04/10 2018

Oprettet af Dinna

Her elsker jeg at være. du kommer op i højden, udsigten er formidabel, let adgang til de andre dale, smukkere end Val Thorens, mindre larmende, gode restauranter og fine indkøbsmuligheder.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar