Les Menuires

Hvis man søger hyggelig fransk alpestemning er en skiferie i Les Menuires ikke det rette valg. Godt nok har man forsøgt at forskønne byen ved at beklæde nogle af husene med træ, men hyggeligt bliver det nok aldrig. Til gengæld vil din skiferie i Les Menuires byde på førsteklasses skiløb lige uden for døren, hvilket de fleste skisportsudøvere garanteret foretrækker.

Børnevenlig skiferie i Les Menuires

Les Menuires ligger i samme dal som Val Thorens og udgør en del af Les Trois Vallées, De Tre Dale. Stedet er det mest rolige og børnevenlige, så der er gode muligheder for en god familietur, hvis jeres skiferie går til Les Menuires.

650 km pister i De Tre Dale

Det moderne liftsystem bringer dig rundt på de i alt 650 km pister, som De Tre Dale byder på, hvor de lokale Les Menuires liftkort åbner op for 150 km pister. Er du ny på ski, eller er du bare til de mere rolige pister, så skal du ikke stikke snuden mange meter ud af døren, før du møder de første pister. De mere trænede anbefales at tage til La Masse, hvis deres skiferie i Les Menuires skal fyldes med fart og udfordringer.

Andre aktiviteter i skiferien

Udover ski tilbyder Les Menuires også et sportscenter med mulighed for blandt andet fitness, dampbad og pool, og børnene kan få tiden til at gå på skøjtebanen eller kælkebakken. Når aftenen nærmer sig, så er der et godt udvalg af restauranter, hvis du ikke vil benytte dig af indkøbsmulighederne og egne evner i køkkenet. Byen byder også på barer og diskoteker, men en skiferie i Les Menuires byder ikke på et natteliv, der ligner Val Thorens.

Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Meribel, St. Martin de Belleville og Val Thorens

Skiferie forslag i Les Menuires

Les-Chalets-de-la-Sapi... Les-Chalets-de-la-Sapi... Bil fra 5.445,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Les Menuires - 2011 - 01
Les Menuires - 2011 - 01
Les Menuires - 2011 - 01
Les Menuires - 2011 - 01
Les Menuires - 2011 - 01
Les Menuires - 2011 - 01
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Les Menuires

Her kan du se brugernes karakterer for Les Menuires.

Skiterræn:
4,26
Liftsystem:
3,81
Afterski:
2,83
Byen:
2,77
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,00
Samlet score er 3,60 / 5 ud fra 31 anmeldelser.

Dejlig by med god beliggenhed | Skrevet den 01/03 2015

Oprettet af Hasbj

Les Menuires er et oplagt valg til en skiferie midt i Europas største og bedste skiområde. Byen er delt op i forskellige bydele, som hver især har de nødvendige faciliteter som indkøb, skiudstyrsbutik...
ker, køb af liftkort, pengeautomat samt restauranter og barer. Du har 600 km piste lige udenfor døren, næsten uanset hvor du bor. Du bor faktisk lige i smørhullet. Når du tager med liften op til Col de la Chambre, kan du køre til Val Thorens eller Meribel og Courchevel.
Det er et billigere alternativ til Val Thorens, og der er noget mere ”value for money” end i Val T. Perfekt til børnefamilier, eller dem der bare ikke behøver at feste hele natten for at holde en god ferie.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Det bliver ikke smukkere | Skrevet den 03/10 2009

Oprettet af Helened

Gad vide om Skisport.dk overhovedet har været i Les Menuires. Det er sandt at der er et par højhuse fra 60'erne som ikke pynter, men det bør ikke ødelægge helhedsbilledet af et hyggeligt og effekt...
ivt skisportssted for hele familien. Højden er perfekt - sneen bliver liggende og solen skinner næsten hver eneste dag. Naturen er bare så smuk, i øvrigt hele året rundt. Tager man sig tid kan man sagtens møde murmeldyr, ræve, rovfugle, krondyr og meget mere, foruden landmændenes flokke af geder, får, køer og heste der i sommerhalvåret traver frit omkring. Søen Lac de Lou ligger smukt højt over byen og smeltevandet buldrer i Dononfloden. Tag en tur på cykel eller hesteryg, Udsigten fra toppen af La Masse er den smukkeste jeg kender. Her vokser så mange vilde orkideer at et område lyser helt rødt når de blomstrer, der er vilde jordbær i 2 km højde. Ja, man kan blive ved, det er ikke svært at tilgive de højhuse.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar