Skiferie i Les Deux Alpes (Frankrig)

Rejsebureauer til Les Deux Alpes: DANSKI, Nortlander, SnowTrex.dk, Sunweb

Les Deux Alpes er præget af en traditionel byggestil, hvor hyggen er i højsædet. Årsagen hertil skal findes i at Les deux Alpes er blandt de allerførste skiområder, der åbnede i Frankrig. Der er små butikker, hoteller og sidegader, der præger det hyggelige gadebillede i byen. Området er også kendt under navnet Les 2 Alpes, og det var i flere år et meget populært rejsemål for danske unge. De seneste år har antallet af danskere i området dog været faldende Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Les Deux Alpes
Skiområdet: 1270-3570 m.o.h.
Byen: 1650 m.o.h.

90 pister i alt
13 stk.
49 stk.
17 stk.
11 stk.

Lifter: 42 stk. / 60.000 pers/time

Slæbelifter: 18
Tog/baner: 1
Stolelifter: 15
Kabinelifter: 5

Skiløbet i Les Deux Alpes

Fra skiområdet Les deux Alpes er det muligt at komme til La Grave, som af mange betegnes som et af Europas bedste off-piste områder – en skiferie i Les deux Alpes har altså masser af udfordringer at byde på. Skiområdet ligger i 1300 – 3600 meters højde, og man kan altså være sikker på at finde gode sneforhold. Således er en skiferie i Les deux Alpes altid snesikkert. Ikke mindre end 70 % af skiområdet ligger over 2.000 meters højde, og den højeste faldhøjde du kan få er på hele 2.300 meter og nærmest garanti for ømme ben, hvis de tages i et stræk.

Højst oppe i skiområdet finder du en af Europas højest beliggende gletsjere. Det vil sige, at snegarantien er 100 % tilstede her. Du vil altid finde sne her – basta! Kig evt. en gang på kortet nedenfor og se hvor mange gletschere der er omkring området.

Der er lavet en stor isgrotte i gletschere,n du kan komme ind i. Det er en spændende oplevelse, hvis ikke du har prøvet det tidligere. Tankerne om, at man går på is, der er rigtig mange år gammelt, smukke issklupturer tilsat flotte lyseffekter kan tage luften fra enhver - også selvom man ikke lider af klaustrofobi. Er isgrotten ikke nok, så kan man bevæge sig ud på ”skywalken” og nyde den fantastiske udsigt over et formidabelt bjergmassiv. Det er et område, som særligt skiløbere med passion for offpiste vil føle sig meget tæt på himlen.

Parker og snowboardområder i Les 2 Alpes

I området er der fire gratis lifter for begynder samt et stort snowboardområde i 2600 meters højde, hvor man kan finde både half-pipe, spring og et stort carving-område. Der er slalombane med tidstagning, videooptagelse og meget mere.

Indkøbsmuligheder og aktiviteter under skiferien i Les 2 Alpes

Der findes et supermarked med et godt udvalg og naturligvis butikker med masser af lokale produkter. Eksempelvis i Le Vieux Chalet hvor Myriam og Seb byder indenfor til et stort udvalg af regionale specialiteter til en solid aftensmad ovenpå en god skidag. Eksempelvis oste, lokal honning og konserves samt ikke mindst muligheden for en rigtig fransk takeaway. Prøv eksempelvis tartiflette.

Skal skiløbet skyldes ned med en afterski-drink eller en pandekage/crepe, så findes der et utal af steder at kigge forbi. Her er alt fra den solrige terrasse på Bar Casa Nostra, hvor der serveres tapas, vine og cocktails til Smithy´s Tavern, som udenfor ligner et traditionelt fransk hus men som indenfor rummer en større bar, poolbord mm. Skal festen fortsætte ud på natten, byder Bar Doumé's på dansegulv og større udvalg af champagne og vin.

Skal der prøves andet end skiløb, byder byen på et stort udvalg af andre aktiviteter. Du kan eksempelvis prøve E-Mountainbike i sneen, paragliding, hundeslæde og snesko-vandring.

Indkvarteringen i Les deux Alpes

Når skiferien går til Les 2 Alpes, får du heldigvis ikke den ”traditionelle” franske betonoplevelse. Her er der tale om en mere autentisk by, hvor indkvarteringen typisk vil være på et af byens hoteller eller lejlighedshuse, som byder på alt fra helt simpel standard til absolut luksus.

Udvalgte skirejser fra Les Deux Alpes

Søg efter skirejser

Residence Club MMV Les Clarines

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Hotel Serre Palas

Hotel Serre Palas er et dejligt familiehotel med en rolig beliggenhed i Les Deux Alpes. Centrum er inden for gåafstand, og den første skilift ligger kun 120 meter fra hotellet. Indretningen er autentisk og varm, og hotellet har rummelige værelser, der er velegnede til to eller fire personer; de største er ideelle til familier, der rejser med børn. Om morgenen venter der en fin kontinental morgenmad på dig i morgenmadslokalet på Hotel Serre Palas, så du kan starte din dag Læs mere

Billeder og video fra Les Deux Alpes


Brugernes anmeldelser af Les Deux Alpes

Skiterræn
3,80
Liftsystem
3,55
Afterski
3,61
Byen
3,78
Børnevenlighed
2,33
Begyndervenlighed
3,33
Prisniveau
2,67
Offpiste
4,67
Les Deux Alpes har en samlet score på 3,47 stjerner ud af 5. Baseret på 87 anmeldelser.
Udemærket - Anmeldt d. 12/02 2012 18:00 - Oprettet af Tom Christensen

Netop hjemkommet fra Les2Alpes efter en meget kold uge. Men der var også høj klar blå himmel og strålende sol. Rigtig Kaiserwetter. Et udemærket område at stå på ski i. Det er rigtigt, at der kun er sorte pister på det nederste stykke mod byen, samt en grøn transport piste, der ender i den anden ende af byen.Men der Læs mere

Er det godt eller skidt ? - Anmeldt d. 31/01 2011 10:50 - Oprettet af Skitossen

Nu har jeg læst en del af de kommentarer som findes i denne debat, men da de fleste er flere år gamle, så kan der jo sagtens være ændret noget på destinationen siden de gæster har været der.Blandt andet var der jo et par sæsoner hvor der ikke var specielt meget sne på de fleste områder, og det har Læs mere

Uge 9 2009 - Anmeldt d. 26/12 2009 09:57 - Oprettet af Michael Galsgaard

Vi var med danski dernede, Undertegnede, min kæreste og 2 veninder.Ved ankomsten var vi selvfølgelig helt ustyrlige og dene en veninde og jeg havde eget udstyr så vi tog en hurtig tur mens de 2 andre gik med en guide ned og lejede boards.vi boede lige ved Diablo liften og tog den op med det samme.Det vi Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
12ºC
14ºC
2,3 mm
2,2 m/s
syd-sydvest
Søndag
Let skyet
Let skyet
15ºC
7ºC
0,0 mm
2,2 m/s
vest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
6ºC
0,0 mm
3,4 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
20ºC
10ºC
0,0 mm
2,8 m/s
syd

Artikler om skiferie til Les Deux Alpes

Nyt danskejet hotel og nye lifter til snesikkert skiområde

Historisk pisteprojekt ændrer Les 2 Alpes

Les 2 Alpes – Freeridernes paradis


Kort over Les Deux Alpes

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Les Deux Alpes. Klik på nålene for mere info. Der er 1510 km fra Kolding til Les Deux Alpes.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen