Les Deux Alpes

Find en skiferie til Les Deux Alpes her: SnowTrex.dk | Sunweb | UCPA

Byen er præget af en mere typisk østrigsk byggestil, hvor hyggen er i højsædet. Der er små butikker, hoteller og sidegader, der præger det hyggelige gadebillede i byen. Området er også kendt under navnet Les 2 Alpes, og det er et meget populært rejsemål for danske unge.

Off-piste muligheder nær Les Deux Alpes

Fra skiområdet Les deux Alpes er det muligt at komme til La Grave, som af mange betegnes som et af Europas bedste off-piste områder – en skiferie i Les deux Alpes har altså masser af udfordringer at byde på.

Snowboardområde i Les 2 Alpes

I området er der fire gratis lifter for begynder samt et stort snowboardområde i 2600 meters højde, hvor man kan finde både half-pipe, spring og et stort carving-område.

Les Deux Alpes skiområde

Skiområdet ligger i 1300 – 3600 meters højde, og man kan altså være sikker på at finde god sne. Således er en skiferie i Les deux Alpes altid sikker på sne.


Skiområdet hænger sammen med byen: La Grave

Skiferie forslag i Les Deux Alpes

Chalet L'Ours Brun Chalet L'Ours Brun Bil fra 1.639,-/pers.
Hotel Club MMV Le Pano... Hotel Club MMV Le Pano... Bil fra 5.454,-/pers.
Hotel La Belle Etoile Hotel La Belle Etoile Bil fra 2.609,-/pers.
Hotel Le Pied Moutet Hotel Le Pied Moutet Bil fra 3.334,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Les Deux Alpes

Her kan du se brugernes karakterer for Les Deux Alpes.

Skiterræn:
3,80
Liftsystem:
3,55
Afterski:
3,61
Byen:
3,78
Børnevenlighed:
2,33
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
2,67
Off-piste:
4,67
Samlet score er 3,47 / 5 ud fra 87 anmeldelser.

Udemærket | Skrevet den 12/02 2012

Oprettet af Tom Christensen

Netop hjemkommet fra Les2Alpes efter en meget kold uge. Men der var også høj klar blå himmel og strålende sol. Rigtig Kaiserwetter. Et udemærket område at stå på ski i. Det er rigtigt, at der kun er s...
orte pister på det nederste stykke mod byen, samt en grøn transport piste, der ender i den anden ende af byen.

Men der er gratis skibusser, der kører hvert 10-20 min. Vi boede tæt på Diablo liften og tog den hver dag. Vi var også ned ad den sorte piste, som egentlig er nem nok. Dejligt velpræpareret, og rigtig, rigtig bred. Så hvis man er lidt usikker, er det bare at køre fra den ene side til den anden, så kan man sagtens komme ned ad den.

Pisterne oppe i området er også dejligt velpræparerede, og rigtig, rigtig brede. Nogle rigtige mælkeveje 😃. Der er nok af pister at køre på og er man ikke til de røde eller sorte så kan man bare vælge de blå og grønne. De ender næsten de samme steder.

Liftsystemet hænger rimeligt godt sammen. Nogle af lifterne er af ældre dato, men de kører. Der er ikke så meget komfort over dem, men hovedsagen er vel, at komme op i området på en rimelig tid. Og det lever de op til.

Det lille bjerg på den anden side, var vi kun på en dag. Men også her var der brede pister, og velpræparerede. Vi var der selvfølgelig i en periode med meget koldt vejr, og der var rigtig meget sne. Så så er det jo ikke svært at få dem gode, ligesom de selvfølgelig heller ikke var opkørte om eftermiddagen.

Hvis man har liftkort til 6 dage og derover, duer det også til to dage i Alpe d'Huez og en dag i Sesteriere. Så hvis man får det lidt klaustrofobisk i området, er det bare at tage en bus til et af de andre områder. Det tager omkring en time.

Byen er hovedsagelig beliggende omkring Hovedgaden, og her er næsten alt hvad hjertet kan begærer, af div. sportsforretninger, barer, restauranter og små souvenir forretninger. Alt i alt er vi super tilfreds med området, og er ikke i tvivl om, at vi vender tilbage en anden gang.

Det er rigtigt, at franskmænd nu engang er som franskmænd er. Men vi mødte nu flere rigtig flinke og rare franskmænd, der også var i stand til, at tale en lille smule engelsk. Og de fleste var vældig flinke og stod på pinde for turisterne. Så det handler nok også lidt om, hvordan man selv tiltaler dem.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Er det godt eller skidt ? | Skrevet den 31/01 2011

Oprettet af Skitossen

Nu har jeg læst en del af de kommentarer som findes i denne debat, men da de fleste er flere år gamle, så kan der jo sagtens være ændret noget på destinationen siden de gæster har været der.
Blan...
dt andet var der jo et par sæsoner hvor der ikke var specielt meget sne på de fleste områder, og det har jo også en indvirkning på ens vurdering af stedet.

Er der nogen som kan fortælle noget nyt omkring Les2Alps ? Vi er 2 som har bestilt tur i uge 13, og ifølge snestatistikken på SKISPORT.DK, så skulle snedybden være højest på det tidspunkt.

Selvom jeg udemærket ved at sneen måles på toppen, så burde det stadig betyde at der er mest sne på pisten på det tidspunkt også.

Er der nogen som kan bekræfte eller måske endda selv lige har været der og kan fortælle nyeste status ?

Jeg håber ikke vi har "spildt" vores penge :-(

På forhånd tak for jeres svar.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Les Deux Alpes?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Les Deux Alpes hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Les Deux Alpes?

På nuværende tidspunkt ligger der 40 cm sne i dalen og 180 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Les Deux Alpes her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Les Deux Alpes?

Hvis du skal på skiferie til Les Deux Alpes, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Les Deux Alpes her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Les Deux Alpes lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Les Deux Alpes her ⇒

Er Les Deux Alpes et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Les Deux Alpes til 3,47 stjerner ud af 5 mulige. Les Deux Alpes scorer højest på Off-piste og Skiterræn, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 87 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Les Deux Alpes?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Les Deux Alpes. Du har også mulighed for at rejse med SnowTrex.dk og Sunweb med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Les Deux Alpes sammen med?

Les Deux Alpes hører sammen med skiområderne La Grave.