Skiferie i Megève (Frankrig)

Rejsebureauer til Megève: SnowTrex.dk

Skiområdet i Megeve består af tre områder med i alt 300 km pister. Rochebrune-området består mest af nordvendte pister. Ved Cote 2000 ligger Megéves World Cup piste, hvor der er gode muligheder for udfordringer.Mont d´Arbois er består primært af sydvestvendte, brede boulevard pister der er perfekte til afslappet skiløb.Det sidste område, Le Jaillet er med sydvest vendte pister og smuk natur også et besøg værd.Skiløb i hele Mont Blanc skiområdeSom noget nyt er der mulighed for skiløb i hele Mont Blanc området med i alt 700 km pister. Med "Evasion" liftkortet kan man blandt andet komme til Chamonix, Les Contamines og Courmayeur i Italien.... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Megève
Skiområdet: 850-2350 m.o.h.
Byen: 1113 m.o.h.

159 pister i alt
50 stk.
27 stk.
59 stk.
23 stk.

Lifter: 86 stk.

Slæbelifter: 45
Tog/baner: 3
Stolelifter: 32
Kabinelifter: 6
Skiområdet i Megeve består af tre områder med i alt 300 km pister. Rochebrune-området består mest af nordvendte pister. Ved Cote 2000 ligger Megéves World Cup piste, hvor der er gode muligheder for udfordringer.
Mont d´Arbois er består primært af sydvestvendte, brede boulevard pister der er perfekte til afslappet skiløb.
Det sidste område, Le Jaillet er med sydvest vendte pister og smuk natur også et besøg værd.

Skiløb i hele Mont Blanc skiområde

Som noget nyt er der mulighed for skiløb i hele Mont Blanc området med i alt 700 km pister. Med "Evasion" liftkortet kan man blandt andet komme til Chamonix, Les Contamines og Courmayeur i Italien.

Udvalgte skirejser fra Megève

Søg efter skirejser

Le Mont d'Arbois

Den hyggeligt indrettede Residenz Le Mont d'Arbois er fordelt over to bygninger midt i en stor park og byder på et enestående blik udover bjerglandskabet. De nærmeste skilifter ligger ca. 400 m derfra. Centrum med indkøbsmuligheder og restauranter ligger ca. 4 km fra indkvarteringen. De nærmeste supermarkeder og butikker nås allerede efter ca. 300 m. I højsæsonen kører der gratis shuttle-busser mellem indkvarteringen og centrum. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception og Wi-Fi, bagageopbevaringsrum samt opvarmet panorama-svømmehal. Desuden Læs mere

Billeder og video fra Megève


Brugernes anmeldelser af Megève

Skiterræn
3,65
Liftsystem
3,41
Afterski
2,94
Byen
3,71
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Megève har en samlet score på 3,43 stjerner ud af 5. Baseret på 17 anmeldelser.
Fransk charme, perfekt område - Anmeldt d. 01/01 2005 18:19 - Oprettet af Helle Krog

Vi har ikke boet i selve Megève, men på den anden side af bjerget (Mt. Arbois). Vi har boet dels i St.Nicolas-de-Veroce, som er en charmerende og uspoleret bjerglandsby med udsigt til Mt.Blanc, dels i en lidt nyere, men meget velplaceret bebyggelse, Le Bettex, der ligger lidt længere oppe af samme bjerg. Begge steder har perfekt forbindelse til Læs mere

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
16ºC
8ºC
1,6 mm
3,1 m/s
vest-sydvest
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
18ºC
8ºC
0,0 mm
2,5 m/s
vest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
9ºC
0,8 mm
2,2 m/s
vest-sydvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
25ºC
11ºC
0,0 mm
3,0 m/s
sydvest

Kort over Megève

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Megève. Klik på nålene for mere info. Der er 1378 km fra Kolding til Megève.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen