Skiferie i Waidring / Steinplatte

Waidring / Steinplatte (Østrig)

Rejsebureauer til Waidring / Steinplatte: Booking.com, SnowTrex.dk

Waidring er en mindre by beliggende i Pillerseetal. Adgang til og fra skiområdet foregår med en gondol, og i ”gryden” på bjerget finder man 42 km pister som egner sig rigtig godt til familier og lettere øvede skiløbere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Waidring / Steinplatte
Skiområdet: 784-1869 m.o.h.
Byen: 784 m.o.h.

42 pister i alt
20 km blå
20 km rød
2 km sort

Lifter: 15 stk.

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 10
Kabinelifter: 2
Skiområdet har moderne stolelifte og selvom 42 km pister måske ikke lyder af alverden, er der tale om et særdeles velanlagt område med masser af skiløb for pengene. Der er flere restaturanter og bjerghytter i området, som er nemme at mødes ved efter endt skiskole eller hvis man er en større gruppe der ikke følges ad hele tiden. Særligt kan fremhæves Möseralm og Stallenalm som begge er hyggelig bjergrestauranter med god mad.

Du skal ikke tage til Waidring hvis du leder efter diskoteker og vild afterski. Der er naturligvis en afterskibar ved bunden af liften, men du skal vælge det her område fordi du får godt skiløb for pengene og et overset område med masser af plads når resten af Danmark holder skiferie på mere veletablerede destinationer.

I byen findes en stor sportsbutik, en mindre købmandsbutik og ellers primært hoteller og lejligheder.

I selve byen ligger en mindre øvebakke, og har man førstegangsskiløbere med, skal man nok lige overveje det scenarie at de nok vil skulle starte på bakken i byen og ikke i selve terrænet. Så har man førstegangsskiløbere med kan det give lidt udfordringer, og vores anbefaling bliver derfor at man ikke starter skikarrieren her, med mindre det gælder alle i gruppen.

Billeder og video fra Waidring / Steinplatte


Brugernes anmeldelser af Waidring / Steinplatte

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Artikler om skiferie til Waidring / Steinplatte

21 oversete skiområder for familierne

Ukendt familieperle i Tyrol opgraderer med ny luksuslift

Overset familieområde i PillerseeTal - god plads i uge 7


Kort over Waidring / Steinplatte

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Waidring / Steinplatte. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen