End of Season Sale - Se de bedste til til: HERRE, DAME og BØRN.

Waidring / Steinplatte

Waidring er en mindre by beliggende i Pillerseetal. Adgang til og fra skiområdet foregår med en gondol, og i ”gryden” på bjerget finder man 42 km pister som egner sig rigtig godt til familier og lettere øvede skiløbere.

Skiområdet har moderne stolelifte og selvom 42 km pister måske ikke lyder af alverden, er der tale om et særdeles velanlagt område med masser af skiløb for pengene. Der er flere restaturanter og bjerghytter i området, som er nemme at mødes ved efter endt skiskole eller hvis man er en større gruppe der ikke følges ad hele tiden. Særligt kan fremhæves Möseralm og Stallenalm som begge er hyggelig bjergrestauranter med god mad.

Du skal ikke tage til Waidring hvis du leder efter diskoteker og vild afterski. Der er naturligvis en afterskibar ved bunden af liften, men du skal vælge det her område fordi du får godt skiløb for pengene og et overset område med masser af plads når resten af Danmark holder skiferie på mere veletablerede destinationer.

I byen findes en stor sportsbutik, en mindre købmandsbutik og ellers primært hoteller og lejligheder.

I selve byen ligger en mindre øvebakke, og har man førstegangsskiløbere med, skal man nok lige overveje det scenarie at de nok vil skulle starte på bakken i byen og ikke i selve terrænet. Så har man førstegangsskiløbere med kan det give lidt udfordringer, og vores anbefaling bliver derfor at man ikke starter skikarrieren her, med mindre det gælder alle i gruppen.

Fotos og video

Brugerne om Waidring / Steinplatte

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Waidring / Steinplatte?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Waidring / Steinplatte hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Waidring / Steinplatte?

Hvis du skal på skiferie til Waidring / Steinplatte, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Waidring / Steinplatte her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Waidring / Steinplatte lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Waidring / Steinplatte her ⇒