Ulricehamn

Ulricehamn Ski Center har syv forskellige pister til alle niveauer og lifter samt snowpark, hvor man kan lave sjov på skiene med hop fra forskellige platforme og underlag. Områdets syv alpine pister er i varierende sværhedsgrad, så der både er noget for nybegynderne og dem med flere skiferier i benene.

Ulricehamn er certificeret Vasaløbscenter, som tilbyder kvalitetssikrede træningsmuligheder. Her er et langrendssystem med tre forskellige præparerede løjper: en gul på 5 km, en grøn på 10 km og et elitespor på 15 km. De tre løjper er praktisk forbundne på dele af ruten. Desuden er der et belyst spor på 3,4 km, som dækkes med sne fra snekanoner fra december til marts.

Det internationale skiforbund (FIS) besluttede i november, at Ulricehamn skal afholde World Cup i langrend den 21.- 22. januar 2017. Distancerne er på 10km/15km langrend i fri stil med individuel start samt stafet på 4x5 km/4x7,5km. Man kan opleve konkurrencerne som tilskuer, og billetter købes hos turistbureauet eller på nettet.

På grund af worldcuppen er langrendsfaciliteterne blevet gennemgribende forbedret med ny dam, som sikrer kunstsneproduktionen, bredere spor og nyt lys på lysløjpen samt et testområde for skiløberne, som også kan bruges som kælkebakke, når der ikke er konkurrencer.

Og vil man have en pause fra skiløbet, kan man spænde skøjter på og begive sig ud på nogle af de smukke søer i området. Isfiskeri lokker også friluftsinteresserede mennesker til.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Ulricehamn

Her kan du se brugernes karakterer for Ulricehamn.

Skiterræn:
3,77
Liftsystem:
3,38
Afterski:
2,85
Byen:
3,23
Samlet score er 3,31 / 5 ud fra 13 anmeldelser.

Syd-sveriges mest alsidige skicenter - ulricehamn! | Skrevet den 30/07 2007

Oprettet af Fredrik Milde

Ulricehamn er det skisted i Syd Sverige som svenskerne selv foretrækker.
Faldhøjden på bakkerne: Vallåsen - Isaberg - Ulricehamn er den samme ca.135 meter.
Snowboard:
I Ulricehamn har snowboa...
rderne egen lift og bakke. (En stor fordel for alle parter ) Den er syd -Sveriges klart bedste snowboardområde og den eneste bakke i det sydlige der i kommende sæson ( 2003 - 2004)har fået tildelt international konkurrenceopgave. (Uge 9.)
Begynderområde:
Skiskole- og begynderbakken ligger for sig selv og har sine egne lifter.
Alpinområdet er helt på højde med Vallåsens og Isabergs.
Langredsområderne:
Der er flere - med et samlet net på over 200 km. Det største - der ligger ved Lassalyckan er unikt derved at der produceres masser af sne til sporene.
Hytter m.m.
Der er ingen overnatningssteder ved alpinanlægget - men der er ellers mange muligheder i området.
Ulricehamns by
Denne er med til at gøre stedet lukrativt
Her er gode/rimelige spisesteder og diskoteker.
Af haller kan vævnes: Bowling - svømme og is.

Ulricehamn skicenter høj standard - og priserne er
meget forbrugervenlige.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Skicenteret syd-svenskerne helst vil have for sig. | Skrevet den 30/07 2007

Oprettet af Fredrik Milde

Stort - seperat - velegnet begynder- og øvelsesområde.
Alpinbakker: samme faldhøjde og udfordringsmuligheder som på Vallåsen og Isaberg.
Snowboardbakken i en klasse for sig i det syd-svenske....
>Langrend: Stort område hvor der produceres og udlægges sne og hvor løjperne prepareres. Her trænes flittigt til f.eks Vasaloppet.
Mange overnatningsstæder.
Priserne er lave.
Svømmehal - ishal - bowlinghal - biograf - natklub m.m.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Ulricehamn?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Ulricehamn hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Ulricehamn?

På nuværende tidspunkt ligger der 90 cm sne i dalen og 90 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 18/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Ulricehamn her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Ulricehamn?

Hvis du skal på skiferie til Ulricehamn, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Ulricehamn her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Ulricehamn lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Ulricehamn her ⇒

Er Ulricehamn et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Ulricehamn til 3,31 stjerner ud af 5 mulige. Ulricehamn scorer højest på Skiterræn og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 13 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒