Skiferie i Ulricehamn (Sverige)

Rejsebureauer til Ulricehamn: Booking.com

Ulricehamn er et mindre skiområde, som ligger i det sydlige Sverige kun cirka 330 kilometer eller 4 timer fra København. Det betyder, at det er en oplagt destination, hvis man skal have stillet skiabstinenserne med en enkelt dag på ski, eller skal afprøve skiløbet med en weekend i sneen uden for lang transporttid.

Skiløb i Ulricehamn Ulricehamn Ski Center har syv forskellige pister fordelt på grøn, blå og rød. Alle pisterne er belyst til aftenskiløb. Områdets ydmyge størrelse og sværhedsgrad gør det oplagt til børnefamilier og nybegyndere, som gerne vil afprøve skiløbet i et par dage uden de store omkostninger. Nederst til venstre på pistekortet findes et udmærket begynderområde, hvor... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ulricehamn
Skiområdet: 200-380 m.o.h.
Byen: 200 m.o.h.

6 pister i alt
1 stk.
3 stk.
2 stk.

Lifter: 8 stk. / 5.000 pers/time

Slæbelifter: 7
Ulricehamn er et mindre skiområde, som ligger i det sydlige Sverige kun cirka 330 kilometer eller 4 timer fra København. Det betyder, at det er en oplagt destination, hvis man skal have stillet skiabstinenserne med en enkelt dag på ski, eller skal afprøve skiløbet med en weekend i sneen uden for lang transporttid.

Skiløb i Ulricehamn

Ulricehamn Ski Center har syv forskellige pister fordelt på grøn, blå og rød. Alle pisterne er belyst til aftenskiløb. Områdets ydmyge størrelse og sværhedsgrad gør det oplagt til børnefamilier og nybegyndere, som gerne vil afprøve skiløbet i et par dage uden de store omkostninger. Nederst til venstre på pistekortet findes et udmærket begynderområde, hvor der er tre træklifte og en rullebånd, så alle kan få den start på skikarriere der passer til dagsformen.
Søger man lidt mere udfordring kan man tage Vistliften 1 & 2 til toppen og køre mod højre. Her findes både en lang blå og rød nedfart, samt en funpark, hvor man kan øve sig på hop og andre udfordringer på ski.

Vil man have en pause fra skiløbet, kan man spænde skøjter på og begive sig ud på nogle af de smukke søer i området, eller man kan give sig i kast med isfiskeri.

Certificeret Vasaløbscenter

Foruden det alpine skiløb er Ulricehamn et certificeret Vasaløbscenter, som tilbyder kvalitetssikrede træningsmuligheder. Her er et langredssystem med tre forskellige præparerede løjper: En gul på 5 kilometer, en grøn på 10 kilometer og et elitespor på 15 kilometer. De tre løjper er praktisk forbundne på dele af ruten. Desuden er der et belyst spor på 3,4 kilometer, som dækkes med sne fra snekanoner fra december til marts.

På grund af at Ulricehamn skulle afholde langrends World Cup i 2017 er langredsfaciliteterne herefter blevet gennemgribende forbedre med ny dam, som sikrer kunstsneproduktionen, bredere spor og nyt lys på lysløjpen. Der er også oprettet et testområde for skiløbere, somo også kan bruges som kælkebakke, når der ikke er konkurrencer.

Billeder og video fra Ulricehamn


Brugernes anmeldelser af Ulricehamn

Skiterræn
3,77
Liftsystem
3,38
Afterski
2,85
Byen
3,23
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Ulricehamn har en samlet score på 3,31 stjerner ud af 5. Baseret på 13 anmeldelser.
Syd-sveriges mest alsidige skicenter - ulricehamn! - Anmeldt d. 30/07 2007 17:47 - Oprettet af Fredrik Milde

Ulricehamn er det skisted i Syd Sverige som svenskerne selv foretrækker.Faldhøjden på bakkerne: Vallåsen - Isaberg - Ulricehamn er den samme ca.135 meter.Snowboard:I Ulricehamn har snowboarderne egen lift og bakke. (En stor fordel for alle parter ) Den er syd -Sveriges klart bedste snowboardområde og den eneste bakke i det sydlige der i kommende sæson ( 2003 Læs mere

Skicenteret syd-svenskerne helst vil have for sig. - Anmeldt d. 30/07 2007 17:47 - Oprettet af Fredrik Milde

Stort - seperat - velegnet begynder- og øvelsesområde.Alpinbakker: samme faldhøjde og udfordringsmuligheder som på Vallåsen og Isaberg.Snowboardbakken i en klasse for sig i det syd-svenske.Langrend: Stort område hvor der produceres og udlægges sne og hvor løjperne prepareres. Her trænes flittigt til f.eks Vasaloppet.Mange overnatningsstæder.Priserne er lave.Svømmehal - ishal - bowlinghal - biograf - Læs mere

Hemsida med senaste info Lassalyckans skidstadion - Anmeldt d. 12/09 2005 08:41 - Oprettet af Stefan

www.uifskidor.nu

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Skyet
Skyet
18ºC
19ºC
0,4 mm
6,0 m/s
øst-sydøst
Søndag
Skyet
Skyet
18ºC
12ºC
0,0 mm
3,6 m/s
syd-sydvest
Mandag
Regn
Regn
19ºC
13ºC
2,0 mm
3,5 m/s
syd
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
21ºC
12ºC
0,0 mm
4,4 m/s
sydvest

Artikler om skiferie til Ulricehamn

Nu kommer World Cup’en i langrend næsten til Danmark


Kort over Ulricehamn

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ulricehamn. Klik på nålene for mere info. Der er 261 km fra København til Ulricehamn.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen