Ulricehamn

Find en skiferie til Ulricehamn her: Booking.com

Ulricehamn er et mindre skiområde, som ligger i det sydlige Sverige kun cirka 330 kilometer eller 4 timer fra København. Det betyder, at det er en oplagt destination, hvis man skal have stillet skiabstinenserne med en enkelt dag på ski, eller skal afprøve skiløbet med en weekend i sneen uden for lang transporttid.

Skiløb i Ulricehamn

Ulricehamn Ski Center har syv forskellige pister fordelt på grøn, blå og rød. Alle pisterne er belyst til aftenskiløb. Områdets ydmyge størrelse og sværhedsgrad gør det oplagt til børnefamilier og nybegyndere, som gerne vil afprøve skiløbet i et par dage uden de store omkostninger. Nederst til venstre på pistekortet findes et udmærket begynderområde, hvor der er tre træklifte og en rullebånd, så alle kan få den start på skikarriere der passer til dagsformen.
Søger man lidt mere udfordring kan man tage Vistliften 1 & 2 til toppen og køre mod højre. Her findes både en lang blå og rød nedfart, samt en funpark, hvor man kan øve sig på hop og andre udfordringer på ski.

Vil man have en pause fra skiløbet, kan man spænde skøjter på og begive sig ud på nogle af de smukke søer i området, eller man kan give sig i kast med isfiskeri.

Certificeret Vasaløbscenter

Foruden det alpine skiløb er Ulricehamn et certificeret Vasaløbscenter, som tilbyder kvalitetssikrede træningsmuligheder. Her er et langredssystem med tre forskellige præparerede løjper: En gul på 5 kilometer, en grøn på 10 kilometer og et elitespor på 15 kilometer. De tre løjper er praktisk forbundne på dele af ruten. Desuden er der et belyst spor på 3,4 kilometer, som dækkes med sne fra snekanoner fra december til marts.

På grund af at Ulricehamn skulle afholde langrends World Cup i 2017 er langredsfaciliteterne herefter blevet gennemgribende forbedre med ny dam, som sikrer kunstsneproduktionen, bredere spor og nyt lys på lysløjpen. Der er også oprettet et testområde for skiløbere, somo også kan bruges som kælkebakke, når der ikke er konkurrencer.

Fotos og video

Brugerne om Ulricehamn

Her kan du se brugernes karakterer for Ulricehamn.

Skiterræn:
3,77
Liftsystem:
3,38
Afterski:
2,85
Byen:
3,23
Samlet score er 3,31 / 5 ud fra 13 anmeldelser.

Syd-sveriges mest alsidige skicenter - ulricehamn! | Skrevet den 30/07 2007

Oprettet af Fredrik Milde

Ulricehamn er det skisted i Syd Sverige som svenskerne selv foretrækker.
Faldhøjden på bakkerne: Vallåsen - Isaberg - Ulricehamn er den samme ca.135 meter.
Snowboard:
I Ulricehamn har snowboa...
rderne egen lift og bakke. (En stor fordel for alle parter ) Den er syd -Sveriges klart bedste snowboardområde og den eneste bakke i det sydlige der i kommende sæson ( 2003 - 2004)har fået tildelt international konkurrenceopgave. (Uge 9.)
Begynderområde:
Skiskole- og begynderbakken ligger for sig selv og har sine egne lifter.
Alpinområdet er helt på højde med Vallåsens og Isabergs.
Langredsområderne:
Der er flere - med et samlet net på over 200 km. Det største - der ligger ved Lassalyckan er unikt derved at der produceres masser af sne til sporene.
Hytter m.m.
Der er ingen overnatningssteder ved alpinanlægget - men der er ellers mange muligheder i området.
Ulricehamns by
Denne er med til at gøre stedet lukrativt
Her er gode/rimelige spisesteder og diskoteker.
Af haller kan vævnes: Bowling - svømme og is.

Ulricehamn skicenter høj standard - og priserne er
meget forbrugervenlige.
Læs mere

Skicenteret syd-svenskerne helst vil have for sig. | Skrevet den 30/07 2007

Oprettet af Fredrik Milde

Stort - seperat - velegnet begynder- og øvelsesområde.
Alpinbakker: samme faldhøjde og udfordringsmuligheder som på Vallåsen og Isaberg.
Snowboardbakken i en klasse for sig i det syd-svenske....
>Langrend: Stort område hvor der produceres og udlægges sne og hvor løjperne prepareres. Her trænes flittigt til f.eks Vasaloppet.
Mange overnatningsstæder.
Priserne er lave.
Svømmehal - ishal - bowlinghal - biograf - natklub m.m.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Ulricehamn?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Ulricehamn hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Ulricehamn?

Hvis du skal på skiferie til Ulricehamn, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Ulricehamn her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Ulricehamn lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Ulricehamn her ⇒

Er Ulricehamn et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Ulricehamn til 3,31 stjerner ud af 5 mulige. Ulricehamn scorer højest på Skiterræn og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 13 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒